Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Hua Hinissa

Aikansa elänyt

Vieras    16.03.2015    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: City Beach Resort

Pisteet tulee sijainnista, kaikki oli lähellä. Hotelli oli vanhahtava, huoneet eivät sitä miltä kuvissa näytti. Vastaanoton rouvat todella ynseitä. Parveke täynnä pulunkakkaa, jota ei siivottu ollenkaan. Aamiainen yksipuolinen.

Arvosana hotellille:

Hua Hinin keskusta ja Hotelli City Beach Resot

Vieras    30.07.2012    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: City Beach Resort

Olimme vuoden 2012 alussa kolme viikkoa City Beach Resotissa. Hotelli ei kovin innostanut, mutta sen sijainti oli loistava. Parvekkeet olivat suojaisat, mutta pienet. Uima-altaalla ei viihdy, mutta ei haittaa, koska ranta on lyhyen kävelymatkan päässä. Aamiainen oli suppea aikaisempiin verrattuna. Kaipasin myös hiustenkuivaajaa ja vedenkeitintä. Huoneet olivat isot, josta plussaa. Joulun aikaan olemme lähdössä ja samaan hotelliin, koska siinä on kaikki lähellä ja laatu/hinta suhde on aika hyvä.

Lavataksilla Khao Takiab beachille pääsee todella edullisesti ja helposti (muistaakseni 10thb). Bussiasemalta pääsee 160 bahtilla Bangkokiin Sai Tai Mai bussiasemalle, josta taksilla loppumatka, mihin sitten onkin menossa hotellille tai vaikka skytrainille.

En voi verrata Hua Hiniä Patong Beachiin ja Bangla roudiin sekä Pattayaan. Olimme neljä kertaa Patongilla ja enää emme sinne kovin pian lähde, koska retket on suurin piirtein nähty (mitkä ovakin aivan mahtavia) emmekä jaksa sitä ilta- ja yöelämää. Aikansa kutakin. Hua Hinissä on yöelämää aivan riittävästi ja se myös loppuu hyvissä ajoin suurelta osin keskusta-aluetta. Olihan siellä ehkä yksi disko nuorisolle. Hua Hinissä ei noita retkikohteita paljoa ole norsut on nähty ja vesiputouksiakin. Kwai-joki on kyllä hyvä kohde, jos aikaa riittää. Torialuetta ainakin riittää jokaiselle, jos niistä on kiinnostunut. Olimme positiivisesti yllättyneitä, mutta ellei Bangkok olisi niin lähellä, suuntaisimme kuitenkin Etelä-Thaimaaseen. Hua Hinissä on erityisesti mukavaa se, kun on paikallista asutusta ja kauppoja kävelymatkan päässä.

Arvosana hotellille:

Keskellä kaupunkia

Vieras    15.11.2009    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hotelli on mielyttävä ja varsin tasokas. Henkilökunta on ystvällistä ja palvelualtista-Mika tosin Thaimaassa on Lähes Aina Tapa. Hotellin aamiainen on loistava - muihinkin Maan vastaaviin hotelleihin nähden. Sijainniltaan se on lyömätön Hua Hinissä. Kuvissa kolossimaisesta ulkonäöstään huolimatta se ei katukuvassa häiritse - se jotenkin Kuin katoaa. Miinuksena pidän Sitä, ETTÄ SE nosti joku vuosi sitten hintojaan Aivan liikaa. Menen sinne Kuitenkin kohta neljättä kertaa. Kuudetta kertaa Hua Hiniin.

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli hieman syrjässä

Ida    08.04.2009    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Imperial Hua Hin Bech Resort

Palvelu hyvää ja ystävällistä. Meillä on pyöreän vuoden juhlat ja henkilökunta järjesti ne juuri ohjeidemme mukaisesti. Ruoka aivan erinomaista. Tarjoilija tarjoili paukkuja meidän omasta pullostamme ja oli koko illan tunnelmassa mukana. Aivan ihan paikka.

Ranta vain oli pari metriä alempaa ja uimisesta ei oikein meinannut yleensä kovan aallokon takia. Meduusatkin hieman häiritsivät.

Arvosana hotellille:

upea hotelli

matkalainen    27.05.2008    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2001 | Hotelli: Centara Grand Resort

upea hotelli!

Arvosana hotellille:

aivan iihana paikka!!

matkalainen    27.05.2008    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2005 | Hotelli: Hilton Hua Hin Resort & Spa

aivan iihana paikka!!

Arvosana hotellille:

Keskeisellä paikalla

Vieras    06.05.2008    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Hilton Hua Hin Resort & Spa

Asillinen siisti hotelli kylän parhaalla paikalla.Asiansa osaava ystävällinen henkilökunta.Siistit merinäköalalla olevat huoneet.Miellyttävä allasosasto kuntosali ja spa. Menemme kolmatta kertaa toukokuuksi kyseiseen paikkaan ja olemme hyväksi havainneet. Ps. Upeat golf kentät lähellä,eikä ruuhkia missään... TV: Esa

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Hua Hinissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.