Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Retimnonista

Kaikkea hyodyllista Retimnonista!

Vieras    03.07.2011    Retimnonin muita vinkkejä    Retimnon

Tassa lentoa odotellessa kirjoittelen minun ja mieheni kokemuksia Rethimnonista.

Meilla on nyt 2viikkoa takana ja aivan upea matka on ollut. Haluamme mieheni kanssa lomaltamme rentoutumista, hyvaa ruokaa, pienta seikkailua ja valilla vahan juhlimistakin. Rethimnon oli kaikin puolin oikea valinta.

Hotelli: Asustelimme Palm Beach hotellissa 20m rannasta ja 10min paassa keskustasta. Hotellihuone ei ollut haavi mutta toimiva, tosin henkilokunta oli aivan mahtava. Melua ei yolla kuulunut juuri lainkaan vaikka pidimme ovet auki. Hanavesi on myos juomakelpoista ( vesipullo kaupassa 30-60senttia)

Nahtavyydet: 2 viikkoa vain Rethimnonissa olisi ollut meille liian pitka aika joten paatimme lahtea reissamaan muualle Kreetaa. Kavimme Santorinissa johon mennaan laivalla ( 2,5h) ja sen saa helposti buukattua oman oppaan kautta.Maksoi 135e per hkl (sis.laivamatkat+bussimatkan+oppaan). Lahto klo.8 ja paluu n.21.30. Matkoja saa muualtakin kuin oppaan kautta, mutta ovat lahes saman hintaisia tai niista puuttuu jokin oleellinen esim. bussimatka Santorinin keskustaan mita ilman et sinne paase. Suosittelemme matkaa onhan se sentaan euroopan kuvauksellisin saari.

Kannustamme ehdottomasti vuokraamaan auton. Itse vuokrasimme 3 paivaksi speed wheelin kautta ja naimme ja koimme aivan hirveasti. Auto maksoi 114e 2paivaa ja kolmannen sai ilmatteeksi. Suosittelemme Agios Nikolaosta, Kournas Lakea ( makean veden jarvi jossa voi sukellella isojen kultakalojen ja kilpikonnien kanssa), Samarias rotkoja ( n. 2600m vuori johon vie serpenttinitie n. 2200metriin) ja Matalan hippirantaa ( entisia hautaluolia kalliossa joissa 60-luvulla hipit asuivat, myos todella kaunis ranta ja rento meininki)

Ostokset: Hintataso sama kuin Suomessa voi kuitenkin tehda myos halpoja loytoja.

Ravintolat: Ruoka on kaikkialla ollut alyttoman hyvaa. Vahan kalliimpia ruokapaikkoja mutta tunnelmallisimpia loytyy vanhasta satamasta mm. Mouragio Maria ja Cavo D'oro. Parhaimmat burgerit lounaaksi Domesta.

Iltakerhot metropolis ja rock cafe.

Kaikin puolin ihan huippu matka. Suosittelemme!!!!

Hyvä lomakohde

Vieras    16.10.2010    Retimnonin muita vinkkejä    Retimnon

Rethymnon on hyvä paikka lomailla, mikäli haluaa seka rauhallisuutta että hieman "elämää". Lokakuussa 2010 osa liikkeistä ja tavernoista oli jo sulkenut ovensa, mutta silti kaikkea oli saatavilla. Paikalliset ihmiset ovat hyvin ystävällisiä ja lasten kanssa liikkuminen on helppoa. Kävellen pääsee hyvin paikasta toiseen, välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä, ja mikäli haluaa kulkea taksilla, niin sekään ei rasita matkabudjettia - keskustan tuntumasta rantakadulle kyyti maksoi 5 euroa.

loistava matkakohde

Vieras    04.10.2008    Retimnonin muita vinkkejä    Retimnon

Tulimme juuri Retimnonista ja voin sanoa että tulee varmaan mentyä uudellen, oli sen verran hieno kokemus. Ruuat,palvelu,hotelli jne jne aivan loistavia. Joku kirjoitti että oli siivoton saari, no veikkaan että on nähnyt vain jonkun yksittäisen paikan, me nimittäin kierrettiin saarta niin lännessä kuin idässä ja etelässä ja VAIN muutamissa paikoissa oli epäsiistiä ja sekin vain teiden varsilla!!(ja suomessako sit on joka paikassa siistiä). Huoneistohotelli jossa auimme oli siisti ja joka päivä kävi siivooja,henkilökunta ystävällistä, niin myös muualla palvelu ystävällistä! Ruuat todella maukkaita( jos tilasi muutakin kuin ranskalaisia) ja mehän menimme nautiskelemaan ja se onnistui erinomaisesti... Suosittelen paikkaa kaikille lämpimästi!!!

Retimnom

Vieras    21.05.2008    Retimnonin muita vinkkejä    Retimnon

Aivan ihana paikka,oltin jo neljätä kertaa sielläeikä paikka tuottanut taaskaan pettymystä. uutta lomaa odotellessa... ja sitä tienatessa,rethymnom saa taas tuttuja vieraita.... Uskomattoman ystävällistä porukkaa, ruoka hyvää, rannat puhtaat , puhumattakaan rannan donitseista!!1

Useassa eri hotellissa

Vieras    19.04.2008    Retimnonin muita vinkkejä    Retimnon

Aivan ihana paikka. Nyt syyskuussa lähden kolmatta kertaa retinmoniin. Kahdesti kaksiviikkoa, nyt syyskuussa (5.9-3.10) neljäviikkoa. Suosittelen lämpimästi kaikkille. kreetahan on "valtio valtion sisällä" ja elämäntapa on sen mukanen> kaikki on kavereita tai ainakin tuttuja keskenään

Oletko vieraillut Retimnonissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.