Matkakokemukset - Hotelleja Retimnonissa

hyvä hotelli vanhassa kaupungissa

Vieras    07.02.2014    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Ideon

Erittäin hyvällä paikalla vanhan kaupungin ja Fortezzan linnoituksen, sekä venetsialaisen sataman tuntumassa rannalla menevän kadun varressa oleva hyvätasoinen hotelli, jossa oli hyvä aamiainen ja illallinen. Suosittelen ja saatamme mennä sinne myös uudelleen. Vanha kaupunki alkoi heti hotellilta, joten kylläpä oli kiva käveleskellä ja kun meillä oli vielä huone merinäköalalla varustettuna, niin mikäpä oli istuskellessa parvekkeella ja katsella merelle päin.

Arvosana hotellille:

Hienot näkymät rannalle

Vieras    29.09.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Balm Beach Hotel

Ei niin hieno hotelli, kun olimme odottaneet. Joskin henkilökunta oli kohteliasta ja kovin auttavaisia. Kivat näkymät parvekkeelta, lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin. Etukäteen varattu aamiainen suoraan sanottuna surkea. En suosittele lapsiperheille.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    01.09.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Bio Suites Hotel

Hyvä ja siisti hotelli,ystävällinen henkilökunta.Siivojat kävivät joka päivä siivoamassa huoneen ja vaihtamassa kaikki pyyhkeet ja petivehkeet. Uima-altaat siivottiin ja puhdistettiin joka aamu.Siivojat pesivät vedellä joka aamu altaiden reunat ja auringonotto paikat.Ilmastointi toimi hyvin ,joka olikin siihen aikaan ehdoton,koska lämmintä oli 34 päivällä ja 25-27 yöllä. Aamupala alkoi hivenen tökkiä,mutta niin se alkaa joka paikassa ,kun on 2-viikkoa samaa ruokaa.

Hotelli hyvällä paikalla,lyhyt matka vanhaan kaupunkiin ja uimarannalle.

Ainoa miinus hotellissa oli huoneisiin kuuluva pöytien,tuolien ja sänkyjen siirtelystä aiheutuva kopina, yöllä. Ja tietysti aamuyöllä huoneisiin saapuvat juhlijat ,jotka halusivat aina tullessa herättää kaikki hotellissa asuvat.

suosittelen ehdottomasti hotellia.

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli!

Vieras    12.08.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Bio Suites Hotel

Aivan ihana hotelli, jossa toimi meidän mielestä kaikki juuri niinkuin pitääkin. Hotelliin saavuttaessa huoneessa odotti hedelmäkori ja valkoviinipullo. Ekana iltana hotelli tarjoaa asiakkailleen illallisen hotellin omassa ravintolassa ja useana iltana viikossa hotellissa on järjestettyä ohjelmaa (kreikkalainen ilta, latino-ilta, taikuri show, yms) ja noin kolmena iltana viikossa allasalue on auki 21-23 välisenä aikana ja pääsee yöuinnille. Henkilökunta on aivan ihanan palvelualtista ja jo parin päivän jälkeen ei tarvinnut ilmoitella huoneennumeroaan kun muistivat sen ulkoa. Alabaarissa töissä oleva Kostas oli mahtava tyyppi ja tykkäsi höpötellä vieraiden kanssa, tarjosi yhdet jos toisetkin drinkit kun siellä pyörähdettiin ja kerran kaatoi itselleenkin pienen lasillisen :) Vietiin ikimuistoisen kaksiviikkoisen päätteeksi hotellin henkilökunnalle kiitokseksi pari viinipulloa ja olivat todella otettuja pienestä eleestämme. Voimme suositella kyseistä hotellia ihan kaikille, niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin!

Arvosana hotellille:

Kaukana kaikesta

Vieras    27.05.2012    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Rethymno Mare Resort

Ystävällinen henkilökunta + + + +

Kuvat hotellin nettisivuilla ja hotellikuvaus antavat väärän kuvan hotellista.

Puutarhat oli ihania ja altaat hyvässä kunnossa mutta ranta ja kaikkia aktiviteetit oli kyseenalaisia, kuvat siis näyttävät sen mitä on joskus 20 vuotta sitten ollut. Altaan vesi oli kylmää, koska ei ollut lämmitetty allas.

Ruoka oli hyvää, mutta viimeisinä päivinä alkoi tökkimään samankaltaisuus.

Kiinalainen ravintola oli auki vain yhtenä iltana. Mutta ruoka oli todella hyvää sielä!

Paljon portaita, ei sovi huonokuntoiselle.

Kaukana kaikesta! Mutta bussiyhteydet ja taksit kulki hyvin. 1,6€ bussi/suunta ja 18€ taksi/suunta Rethymnonin keskustaan.

Disko oli auki vain yhtenä iltana, eikä sielä ollut anniskeluita. Ne piti hakea yläkerran ravintolasta.

Hotellin johtaja näytti nipottavan henkilökunnalle kaikista asioista, mutta tuntui hölmöltä että nämä "pikku"asiat ei olleet kunnossa. Olisi voinut keskittyä enemmän pitämään huolta paikoista kuin nipottmaan turhista.

Lähimmässä minimarketissa oli ihanan iloinen myyjä.

Tulimme yöllä hotelliin ja olisi ollut kiva, jos olis ollut edes vettä tarjolla.

Arvosana hotellille:

Elli

reissaajat    01.02.2011    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2001 | Hotelli: Elli

Pieni perheen pitämä hotelli siistit huoneet ja ystävälliset pitäjät.

Arvosana hotellille:

aivan hyvä jos ei ole liian nirso

Vieras    21.10.2010    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Lefkoniko Sands

Siisti, rauhallinen (ainakin lokakuussa), elävää musiikkia 5p:nä viikossa Kreikkalaista ja kansainvälistä .. Hyvällä paikalla, ranta kiven heiton päässä ja ruoka tosi hyvää hotellin ravintolassa`! Ihana ranta ja kauppa tien toisella puolella.

Arvosana hotellille:

MARILYN - pieni huoneistohotelli

Vieras    16.10.2010    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Marilyn huoneistohotelli

Matkalla oli kaksi aikuista ja 2v ja ½v lapset. Marilynistä oli varattu kaksio merinäköalalla. Huoneisto oli tilava, olohuone/keittiö sekä makuuhuone, kaksi parveketta - isompi merelle päin ja pienempi osittaisella merinäköalalla länteen sekä WC/kylpyhuone. Keittiössä oli veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi pakastelokerolla, kolmelevyinen liesi uunilla sekä niukka keittiövarustus. Isommalle lapselle ostimme jälkiruokakulhon ruokailuastiaksi, muuten tulimme toimeen hotellin astioilla. Makuuhuoneessa oli retkisänky valmiina tullessamme. Huoneisto oli ylimmässä kolmannessa kerroksessa, minne kuljettiin hissillä. Hissiin mahtui tavalliset vaunut suhteellisen helposti ja niiden sivuun pienempi lapsi ja me aikuiset.

Hotellin yhteydessä oli pieni uima-allas ja heti vilkasliikenteisen kadun toisella puolella oli merenranta aurinkotuoleineen. Hotellissa katutasossa oli myös pieni baari, mistä sai juomia.

Hotelli oli ennakko-odotuksia parempi ja sijainniltaan hyvä, vain pienen matkan päästä keskustasta. Lähistöllä oli pieni leikkikenttä, jossa isompi lapsi viihtyi, sekä useampia ruokapaikkoja, joista osasta sai ostaa annoksia myös mukaansa.

Arvosana hotellille:

Pieni kelpo apartmentos

Pasaatituuli    25.06.2010    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Olympia Hotel Apartments

Pieni, 30 huoneen, perheomistuksessa oleva huoneistohotelli, jossa siistit tavanomaiset huoneet. Paikassa on myös aamiaistarjoilu (5€) ja baari. Sijaintia sanottiin osittain meluiseksi, mutta ainakin uima-altaan puoleisessa huoneessa kadun melua ei juuri havainnut. Toki laskin ihan mielenkiinnosta montako kulkuneuvoa ohi kulki tunnissa (10 minuutin otoksen avulla) ja sain 972.

Itse hotellin allasalue oli miellyttävän suojainen ja allas riittävän iso. Kyljessä myös 60cm:n lastenallas. Kesäkuun toisella viikolla ei ollut hirveätä ryysistä, joten sai olla rauhassa, tosin rantakadulle ei ollut kuin pitkähkö kivenheitto ja sieltä löytyikin sitten lähes kaikkea mitä kaipasi...jos kaipasi. Kadun varrella oli niin maksullisia rantatuoleja kuin maksutonta rantaakin ihan riittävästi.

Olympia sijaitsee oikeastaan Perivoliassa, joka tosin on ihan Retimnonin kyljessä ilman että tajuaa tulleensa kaupungin ulkopuolelle. Kaupunkiin käveli kävelyvauhdista riippuen 30-60 minuutissa lämpötilan ollessa noin 40 astetta (omalla mittarilla varjosta mitattuna).

Jos jotain negatiivista pitäisi löytää, niin siksi voisi lukea huonon tv-signaalin ja Kreikalle tyypilliset WC-järjestelyt, jolloin paperia ei saa laittaa pönttöön. Suihkunurkkauksen verho oli myös harmittavan lyhyt, jonka vuoksi lattia oli usein märkänä. Juuri muuta negatiivista ei tule mieleen.

Varaudu omilla tarjoiluastioilla, sillä niitä ei löydy huoneesta.

Arvosana hotellille:

Siisti, korkeatasoinen, rauhallinen

Vieras    18.02.2009    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2001 | Hotelli: Ibiscus Garden

Tasokas, puhdas, monesta rakennuksesta muodostettu alue, todellinen nautinto.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Retimnonissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.