Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Retimnonissa

vihdoin huippuhyvää ruokaa

Vieras    04.08.2015    Retimnonin ravintolat ja baarit    Retimnon

ennen matkaa lueskelin mielipiteitä fortezza linnoituksen lähistöltä ruokapaikkoja.taverna loggia yllätti miten voi ruokaa olla niin huippuhyvää.pettymyksiä oli ihan riittämiin.yksi viidestä eri ravintola ruuista oli hyviä.kokeiltiin kalaruokia,vartaita,hampurilaisia,pizzoja.vartaat taverna loggiassa oli namnam.kannattaa kokeilla.ei sisäänheittäjää ja vielä ruokalista suomeksi

Ideon

Vieras    03.10.2014    Retimnonin ravintolat ja baarit    Retimnon

Olimme kesäkuussa 2013 viikon matkalla Retimnonissa ja asuimme Ideon -hotellissa, jossa söimme päivittäin hotellin ravintolassa seisovasta pöydästä hyvää kreikkalaista ruokaa.

jätä tämä ravintola väliin!

Minerviini    15.08.2011    Retimnonin ravintolat ja baarit    Retimnon

Olimme perheeni kanssa äskettäin Kreetalla ja teimme päiväretken Rethymmoniin. Satamassa ravintola MARIA MOURAGIOn edessä oli aktiivinen sisäänheittäjä, joka näytti meille sivua suomalaisesta matkaoppaasta ja että hänen ravintolaansa oli kehuttu, lupasipa vielä antaa juomat kaupan päälle jos tulisimme. Meidät saatiinkin sisään houkuteltua ja tarjoilija kävi useaan otteeseen kertomassa suositustaan "annoksesta kahdelle", emme oikein edes ehtineet tutustua listaan, kun meitä jo "hoputettiin tilaamaan". Listalla olevat ruoat olivat hyvin kohtuuhintaisia, joten päädyimme ottamaan tarjoilijan suositteleman "kevyen ja maukkaan annoksen kahdelle, kalaa ja shrimpsejä" kysymättä hintaa (ISO EREHDYS!!!). Ruoka tuli, annoksessa pienehkö kala puoliksi ja 8kpl king prawneja eli jättikatkarapuja. Ruoka oli tavanomaista, ei mitenkään erinomaista ja olimme suht tyytyväisiä kunnes lasku annettiin - 85E!!!! sisälsi siis ruoan, yhden oluen ja yhden kolan (ne juomathan oli luvattu ilmaiseksi???). Olimme niin äimistyneitä että maksoimme mukisematta, tarjoilija tuli heti hakemaan laskun ja rahat pois, kuittia ei tietenkään saatu, juuri ja juuri ehdittiin vilkaista laskun sisältöä kun jo haettiin pois. Tuli hieman ryöstetty olo, listallla kyllä lukee että kalat on kilohiinnalla, mutta kilohinnat näyttivät kohtuullisilta listalla.

Hotellilla katsoimme netistä mitä ko ravintolasta sanotaan, ja emme todellakaan ole olleet ainoat huijatut sielä! esim trip advisorin sivuilla on useita juttuja ja niiden perusteella pääsimme halvalla!!!! en tiedä millä mittarilla kalat punnitaan, mutta huijauksen maku jäi pahasti suuhiun. ja vaikka teimme virheen että emme kysyneet hintaa etukäteen, on hinta silti älytön. Tarjoilijat hääräsivät ympärillä kovasti, viihdyttivät lastamme (joka söi vielä purkkiruokaa, ei tilattu hänelle mitään), jotenkin huomaamatta menimme lankaan. (tyhmät turistit... ;)

Tämä nyt varoitukseksi muille, maria mouragio ravintolaan en suosittele kenenkään menevän! lukekaa netistä muiden palautteita jos harkitsette. Missään muualla Kreetalla ei törmätty vastaavaan, itse asiassa ruoat olivat muualla parempia, annokset isompia ja suomen hintaan verrattuna edullisia.

Ravintola La Maressa kelpaa käydä

Suurimmassa osassa Retimnonista Perivoliaan vievän rantakadun varrella olevissa ravintoloissa oli sen verran aktiivisia sisäänheittäjiä, että jo ruokalistaan tutustuminen kävi ajoittain ylivoimaiseksi. Tällaista en kokenut ravintola La Maren kohdalla ja kun vielä ravintolan henkilökunta osasi uskomattoman paljon suomeakin, niin ensimmäinen kerta tuli käytyä ihan tämän vuoksi. Ruoka oli hyvää ja annokset pääosin riittävän isoja sekä hyvin valmistettuja. Niinpä sitten paikasta muodostuikin "kantapaikka" eikä kertaakaan tullut lähdettyä pois pahalla mielellä. Kokeiltua tuli kreikkalaisia ruokia niin salaateista Stifadoon kuin kerran pizzaakin.

Paikan osoite on Perivolian puolella rantakatua numerossa 46 Ari Belouchioti str. ja puhelin +30-28310-35293. Tervemenoa syömään!

Oletko vieraillut Retimnonissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.