Riu Funana

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

All inclusive viikko

Vieras    18.03.2011    Kap Verden hotellit    Kap Verde
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Riu Funana

Palasimme juuri viikon matkalta. Viikko oli sopiva aika Riu Funanassa, tekeminen olisi loppunut ja ruoka alkanut kyllästyttää toisen viikon aikana.

Hotelli oli valtava, yhdessä naapurihotelli Riu Garopan kanssa muutama tuhat asukasta samalla alueella. Huone oli asiallinen, ei missään nimessä 5 tähden luokkaa, mutta se pidettiin siistinä, sängyt olivat hyvät ja varaamamme isomman huoneen koko oli sopiva. Parvekkeilla tupakointi välillä harmitti koska savua tuli sisään, mutta aika vähän vietimme huoneessa aikaa yöunien lisäksi.

Henkilökunta oli neutraalin kohteliasta, mutta kukaan ei kyllä venynyt minkäänlaiseen palvelutason ylitykseen. Portugalia puhuvinakaan emme aina saaneet vastauksia, hymystä puhumattakaan. Palvelun taso oli siis hyvin suomalaista.

Ruokaa oli koko ajan ja paljon. Tuoreita hedelmiä jäimme kaipaamaan. Teemaravintoloista paras ruoka oli aasialaisessa, mutta siellä oli huonoin palvelu. Koko viikon paras palvelu oli kapverdeläisessä teemaravintolassa. Opas puhui pukeutumiskoodista ja muistutti, että kyse on 5 tähden hotellista. Illallisilla näky oli kirjava, jopa bermudasortseja tai muita lyhyitä housuja ja t-paitoja hihoilla ja ilman miehillä, naisilla ehkä hieman asiallisempia vaatteita. Edes pienempiin teemaravintoloihin ei juuri kukaan pukeutunut niin kuin olemme tottuneet illalliselle ravintolaan pukeutumaan. Se ikävä kyllä vahvisti vaikutelmaa laitosruokailusta.

Uima-altaalla oli viihtyisää ja altaat siistejä. Aktiviteetteja oli paljon. Vesi oli kylmää. Harmiksemme viikon ainoat häiriköt pilasivat kahdesti allaspäivämme ja ikävä kyllä he olivat suomalaisia. Kolmen miehen ja yhden naisen kaljoitteleva seurue ilmestyi yleensä puolen päivän aikoihin, leiriytyi ja alkoi soittaa pääasiassa suomalaista metallimusiikkia omalla laitteellaan (siis ilman kuulokkeita). Kovaäänisen puheen joka kolmas sana alkoi v-kirjaimella. Vieressä olleet ranskalaiset kommentoivat, että porukka oli varmaan jostain entisestä itäblokin maasta ja vasta päässeet matkustamaan ulkomaille, koska käytöstavat olivat niin hukassa.

Rannalla oli mukavaa ja tuulista. Vesirajassa pohja oli erinomainen juoksijoille. Siellä oli mahdollista pysytellä hotellin ja baarin kulmilla tai tehdä parin kilometrin lenkki Santa Mariaan. Todella kaunista.

Hotellissa tuntui turvalliselta, huoneessa oli kassakaappi. Kuntosali oli kehitysmaatasoinen, mutta liikunta luonnistui hyvin ulkona, koska sää ei ollut koskaan tuulen vuoksi kuuma.

Kaiken kaikkiaan hyvä viikko, vaikka hotelliluokitus yläkantissa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.