Kylpylä hotelli Söprus

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Meren rannalla matala rakennus

Vieras    07.08.2012    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Kylpylä hotelli Söprus

EDULLINEN majoitus ja monia eri vaihtoehtoja täyshoidolla/hoidoilla yms. SUOSITTELEN !

Ei mikään intiimi paikka mutta riittävän rauhallinen vaikkapa lapsiperheelle joka ei kaipaa uima-allas elämää. Hissiä ei ole joten lastenvaunuilla ei niin näppärää. Koostu 2 eri siivestä joiden välissä on hoitoalue+ruokailu. Ruoka on hyvin perus virolaisten kylpyläiden tyylistä massa ruokaa lounas tyylisissä metalli astioissa (täyshoidossa) ja ruokailu alueen läpi on kokoajan kulkua koska hoitola aluee on sen vieressä. Ruokailu ei siis ole mikään elämys, päinvastoin.

Lapsille pieni leikkinurkkaus (lelujen likaisuuden varauksella!).

Lastenvaunuilla pääsee muuten alakerrassa kulkemaan hyvin-on liuskoja. Respan vieressä hyvin pieni kampaamo + hoitola johon ehdottomasti ennakkovaraus koska hoitajien paikalla olo on epämääräistä. Hotellin omat kylyläalueet ovat isoja ja hoitoihin marssitaan minuuttiaikataululla. Jos myöhästyt hetken, saattaa aikasi olla mennyt jo toiselle. Suosittelen hotelliin mukaan sisäkenkiä koska kävelyä riittää ees taas huoneista hoitoihin.

Talvella kävely ulkona on huonoa liukastumisten vuoksi koska kävelyteitä ei ole ylläpidetty ja ovat kuin luistinrata. autotiet kapeita. Hotellin parkkipaikat edessä ovat vartioimattomia (talvella ainakin) ja hyvin huonossa kunnossa-aurausta ei lähes ole.

Arvosana hotellille:

Ranta kylpylä

Vieras    20.08.2012    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Kylpylä hotelli Söprus

Siistit huoneet. Parvekkeella merellä päin mutta ei merinäköalaa. Suuri oma puisto/piha jossa lapsille pieni leikkiteline. (suihkulähde ei ollut toiminnassa). Ruoka hyvin "laitosmaista" mutta ihan ok. EI yöelämää/ei baaria iltaisin eli hyvin rauhallinen paikka. Etupihalla ilmaiset parkkikset asukkaille. Puhuvat hyvin suomea koko hotellissa. Kivenheitto takapihan poikki rannalle. Hoito osastot sijaitsevat 1-3 krs ja hissi on vanha jota ei saa itse omatoim. käyttää. Eli paljon rappusten kävelyä jos haluaa olla reipas. Päivällä hississä toimii hissinkuljettaja.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.