KENSINGTON COURT HOTEL LONDON

33-35 Nevern Place, SW5 9NP London
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

6.7

Hinta / yö alk.

151 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

KENSINGTON COURT HOTEL LONDON kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Huijari hotelli ketju Crystal Hotels -ketju

Vieras    03.08.2010    Lontoon hotellit    Lontoo
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: KENSINGTON COURT HOTEL LONDON

Tiedoksi teille, jotka olette etsimassa hotellia itsellenne Lontoosta, etta ei kannata varata hotellia Crystal Hotels -ketjulta, jonka hotelleja ovat Brunel Hotel, Duke of Leinster, Hotel Edward, Kensington Court Hotel ja Reem Hotel. Ne huijaavat matkustajia.

Me, kuten 7 muutakin perhetta olimme varanneet huoneen Kensington Court Hotellista, joka on virallisesti kolmen ja puolen tahden hotelli. Kuvista paatellen hotelli oli siisti ja huoneet tilavat. Perille paastyamme meille ei ollutkaan huonetta kyseisesta hotellista, ja meidat lahetettiin saman hotelliketjun huonompaan hotelliin, kuten kaikki muutkin 7 perhetta. Maksat siis paremmasta huoneesta ja he lahettavat huonompaan. Varmasti eivat saa myytya muita hotelleja tayteen ja myyvat taman hotellin valokuvilla ja sitten lahettavat asiakkaat karmeaan laavaan. Ja 7 perhetta ei ole enaa vain harmittava vahinko, yksittais tapaus. Maksat kalliimmasta huoneesta ja sinut lahetetaan karmeaan laavaan.

Ja Kensington Courtin Hotellin johtajattarelle Hazelille ei auta sanoa poikkipuolista sanaa, han peruuttaa varauksesi tuosta noin vain ja veloittaa summan tililtasi. Nain hoitaa Crystal Hotelli -ketju hommansa Lontoossa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Pieni hetki, sivua ladataan.