Lontoo

lennot

alk. 116€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 385€
Etsi valmismatkat

Lontoon sääennuste

ma 22.4.

Osittain pilvistä
9°C | 4°C
4 m/s

ti 23.4.

Sadetta, Pilvistä
10°C | 5°C
5 m/s

ke 24.4.

Osittain pilvistä
11°C | 3°C
4 m/s

to 25.4.

Osittain pilvistä
13°C | 2°C
4 m/s

pe 26.4.

Sadetta, Pilvistä
11°C | 8°C
3 m/s

la 27.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
12°C | 7°C
5 m/s

Lontoon artikkelit

Koe Lontoo

Lontoon hotellit

Matkakohteita Lontoon lähellä

 • Paddington, Big Ben, Wembley Stadium ja muita matkakertomuksia

  Kävimme vaimon kanssa Lontoossa pidennetyllä viikonloppureissulla. Pääasia oli lauantain konsertti Wembley Stadiumilla. Blogissani lisää juttua ja kuvia: http://worldisaweiredplacetolive.blogspot.fi/2016/09/lontoon-reissu-perjantai-ensimmainen.html

  Kohde: Lontoo, Iso-Britannia Kategoria: Lontoon muita vinkkejä
  Lisätty: 18.09.16 Lähettäjä: Vieras
 • Eiköhän tämä olisi aika mahtava ja erikoinen tapa viettää ystävänpäivää Lontoossa?

  Suurena Notting Hill fanina, ainakin minä koin tämän aika mielenkiintoisena! Elokuva kun on mun kaikkien aikojen suosikki! https://everaround.com/experiences/253--surprise-your-partner-notting-hill-style-a-romantic-evening-straight-down-the-lines-of-the-classic-movie

  Kohde: Lontoo, Iso-Britannia Kategoria: Lontoon aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 11.02.16 Lähettäjä: Vieras
 • London Eye

  olen käynyt lontoossa jo useamman kerran, ja kaksi kertaa london eyessä. Hienot näkymät lontoon kaupungin ylle. Suosittelen käymistä, varsinkin lyhyen loman aikana saa hyvän yleiskuvan lähes koko lontoosta.

  Kohde: Lontoo, Iso-Britannia Kategoria: Lontoon nähtävyydet
  Lisätty: 27.05.15 Lähettäjä: jael.kanervo
 • Crowne Plaza London - The City

  Hotelli: Crowne Plaza London The City

  Crowne Plaza London City sijaitsee ydinkeskustassa Black Friars Bridgen kupeessa, metron ja muiden kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä. Huoneiden siisteys ja viihtyisyys ylitti odotuksemme, ja henkilökunta oli erittäin avuliasta ja ystävällistä. Huoneiden ainoa miinuspuoli taisikin olla ilmaisen Wifi -yhteyden puuttuminen. Kuulimme vasta lähtöpäivänämme että sen olisi saanut käyttöön liittymällä hotellin ilmaiseen kanta-asiakasohjelmaan. Aamiaista emme kokeilleet, sillä hinta tuntui kohtuullisen korkealta. Paluumatka Gatwickin lentoasemalle sujui vaivattomasti kadun toisella puolella sijaitsevalta Black Friars –stationin juna-asemalta. Yhdensuuntainen junalippukin oli hinnaltaan kohtuullinen, noin 8puntaa. Hotelli soveltuu keskeisen sijaintinsa puolesta erinomaisesti muutaman päivän Lontoon ihmettelyyn, ja viihtyisi siellä varmasti pidemmänkin lomareissun.

  Kohde: Lontoo, Iso-Britannia Kategoria: Lontoon hotellit
  Lisätty: 19.01.15 Lähettäjä: heikkivayrynen
 • Sokkeloinen ja maakellarilta tuoksuva majoituslaitos..

  Hotelli: Queens Park Hotel

  2 yötä majoituimme k.o. hotelliin...Palvelu kokonaisuudessaan asiallinen ja ystävällinen..Aamiaispöydässä kaikki muut ihan o.k. ja syötäviä eväitä, paitsi grillimakkara, joka toi mieleen kostean sahajauhopötkylän, josta oli muovailtu HK campingin näköinen luomus, mutta joka maistui sahajauhoilta...Todella huono:) Huone siisti ja ajoi tarkoituksensa...Kylpyhuone uusittu, paitsi lattialaatat kokonaan saumaamatta...Huone oli pieni ja toi mieleen ruotsinlaivan hytin.. Huoneen sijainti sokkeloisen matkan päässä useamman oven takana ja käytävä oli niin kapea, että hiukankin harteikkaampi vieras joutuu kyllä kulkemaan niissä hieman sivuttain... Huoneessa pienen pieni ikkuna, jota sai auki muutaman sentin...Hotellin sijainti oli optimaalinen...metroasemat lähes vieressä...sekä bayswater, että queensway.. Kaupat ja ravintolat mutaman minuutin kävelymatkan päässä..rauhallinen sijainti mutta soveltuu lähinnä vain nukkumiseen, joka kai lienee monella se tarkoituskin.. Suosittelen kuite...  Lisää...

  2 yötä majoituimme k.o. hotelliin...Palvelu kokonaisuudessaan asiallinen ja ystävällinen..Aamiaispöydässä kaikki muut ihan o.k. ja syötäviä eväitä, paitsi grillimakkara, joka toi mieleen kostean sahajauhopötkylän, josta oli muovailtu HK campingin näköinen luomus, mutta joka maistui sahajauhoilta...Todella huono:) Huone siisti ja ajoi tarkoituksensa...Kylpyhuone uusittu, paitsi lattialaatat kokonaan saumaamatta...Huone oli pieni ja toi mieleen ruotsinlaivan hytin.. Huoneen sijainti sokkeloisen matkan päässä useamman oven takana ja käytävä oli niin kapea, että hiukankin harteikkaampi vieras joutuu kyllä kulkemaan niissä hieman sivuttain... Huoneessa pienen pieni ikkuna, jota sai auki muutaman sentin...Hotellin sijainti oli optimaalinen...metroasemat lähes vieressä...sekä bayswater, että queensway.. Kaupat ja ravintolat mutaman minuutin kävelymatkan päässä..rauhallinen sijainti mutta soveltuu lähinnä vain nukkumiseen, joka kai lienee monella se tarkoituskin.. Suosittelen kuitenkin muita hotelleja, vaikkapa victorian aseman lähistöllä sijaitsevia, jolloin kulkeminen on helpompaa ja nopeampaa. Miinuksena tähän hotelliin voisi mainita, että kun kirjauduimme hotellista ulos ja olin aikeissa jättää postikortin respaan, josta se matkaisi eteenpäin, ei sitä otettu vastaan enää, koska emme olleet " Enää " asiakkaita... Respa neuvoi pudottamaan kortin lähimpään postilaatikkoon...Eli asiakkuus loppui, niin loppui ystävällisyyskin...( Edellisenä päivänä kortin jättö respaan oli o.k. )

  Kohde: Lontoo, Iso-Britannia Kategoria: Lontoon hotellit
  Lisätty: 08.12.14 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Lontoossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Lontoossa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Lontooseen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ekku71

Kohde: Lontoo
Ajankohta: Lokakuu 14, 2019 - Lokakuu 20, 2019

umranta

Kohde: Lontoo
Ajankohta: Toukokuu 2019

muru

Kohde: Lontoo
Ajankohta: Maaliskuu 2013

sadey80

Kohde: Lontoo
Ajankohta: Joulukuu 07, 2015 - Joulukuu 11, 2015
Kommentti: Kaikista vastusteluistani huolimatta, kesäloman kakkososalla suunnataan muutamaksi päiväksi katsomaan suurkaupungin elämää :)

Chenzei

Kohde: Lontoo
Ajankohta: Elokuu 18, 2014 - Elokuu 23, 2014

Oletko vieraillut Lontoossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Lontoosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Iso-Britannia
Englanninkielinen nimi: London
Etäisyys Helsingistä: 1822 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 30min
Rahayksikkö: Englannin punta
Valuuttakurssi (1 EUR): 0,86 GBP

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +44
Yleinen hätänumero: 112 tai 999
Ambulanssi: 112 tai 999
Palokunta: 112 tai 999
Poliisi: 112 tai 999

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Iso-Britannia
Suomen suurlähetystö Iso-Britanniassa
Iso-Britannian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Lontoo
Suomenkielinen Wikipedia: Lontoo
Ulkoministeriön matkustustiedote: Iso-Britannia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Lontoo
Pieni hetki, sivua ladataan.