Arabella Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hinta laatu kohdillaan hotelli

Lionking78    23.06.2008    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2007 | Hotelli: Arabella Beach

Todella lapsi ystävällinen All Inclusive hotelli. Palvelu todella hyvää ja isot uima-altaat pelkkää +++

Huone oli mielestänä iso ja toimiva erillinen wc ja suihku +++

Ranta aivan vieressä! iso parveke mistä upea näkymä mustalle merelle!

Arvosana hotellille:

Lapsiperheen paratiisi

sadey80    24.06.2008    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2007 | Hotelli: Arabella Beach

Jos lapsiperhe haluaa mahdollisimman vaivattoman loman viettää Bulgarian Albenassa, suosittelen ehdottomasti All inclusive Hotelli Arabella Beachiä. Ruoka oli maittavaa, ja sitä oli tarjolla aamusta iltaan niin paljon, ettei kukaan normaali ihminen edes jaksa niin paljoa syödä. Hintaan kuuluivat myös hotellin tarjoamat aktiviteetit, jotka kylläkin minun mielestäni olivat varsin köyhät. Aamulla klo 10 alkoi jumppatunti ja sitä seurasi tanssitunteja ja vesipalloilua aina viiteen asti iltapäivällä. Diskoakin oli tarjolla parina iltana kahden viikon aikana, mutta sehän loppui aina harmittavan lyhyeen. Iltamenoa kaipaavalle tarjonta oli laajempaa viereisessä hotellissa, jossa remuttiinkin hippasen myöhempään.

Hotellin uima-allasalue oli todella luksusluokkaa, jossa kelpasi päivää paistatella heti aamusta alkaen. Altailla oli tarjolla myös hiusten letitys palvelua (tietenkin hotellilisä mukaan lukien) sekä hennatatuointeja. Rantaan hotellin ovelta oli vain kiven heitto, joten helppo oli käydä polskimassa Mustan meren aalloissa jos niin vain mieli teki.

Hotellin henkilökunnalle täytyy myös osoittaa kiitosta, joka oli palvelualtista ja ystävällistä. Apua todellakin sai mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, jos sitä vain tarvitsi (ja sitähän tarvittiin). Pieni miinus kuitenkin henkilökunnan nuoremmalle polvelle, joka ei oikein hallinnut erikoisten drinkkien tekemistä...

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.