omega entinen elisso

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

heti lomalla

Vieras    24.09.2010    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: omega entinen elisso

hotellissa ihan petra joka on suomalainen ja Tony hoitaa hyvin muut allasalueet jne.... ei luksusta mutta tuttua ja turvallista.olemme olleet ehkä 7 kertaa samassa hotellissa.Suomalaisia turisteja etupäässä eikä ole tungosta.Me lähdemme lepäämään ja siellä on heti lomalla

Arvosana hotellille:

Mukava rauhallinen hotelli

Vieras    06.09.2011    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: omega entinen elisso

Hotelli, jossa suomalainen viihtyy. Ei taistelua aurinkotuoleista, vaan kaikille riittää. Ei melua vaanrauhallista oloa kivenheiton päässä kaupoista ja palveluista. Hienoon hiekkarantaan lyhyt kävelymatka.

Eppu

Arvosana hotellille:

Kodikas, rauhallinen hotelli

Vieras    05.10.2011    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: omega entinen elisso

Ensimmäinen kerta kun majoituimme huoneistohotelliin, hieman jännitti kun olimme aiemmin olleet monen tähden hotelleissa ja saaneet luxus palvelua. Hotelli oli kodikas ja rauhallinen. Palvelu ystävällistä, suomalainen henkilö respassa. Siivous huoneissa joka päivä, siistijä erittäin ystävällinen :) Pihalla puuhasi "talonmies" päivittäin. Hän myös huikkasi tervehdykset mennen tullen. Huoneet olivat tilavat, parveke myös. Siellä oli mm.pyykinkuivatusteline.Baarista sai juotavaa ja pikkupurtavaa. Aamiaisenkin kerran siinä söimme, tehtiin tilauksesta,hinta/laatusuhde ok. Ruokakauppa lähellä ja rantaan lyhyt kävelymatka. Aivan hotellin kupeessa on tosi hyvä ruokaravintola. Olimme v.2010 Rhodoksella mutta nyt parin päivän päästä meitä kutsuu taas Plataniaksen kylä ja siellä Hotelli Omega Platanias.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.