Matkakokemukset - Hotelleja Plataniaksessa

Ihana paikka

Vieras    16.06.2017    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Hotel Evropi

Ihanan tunnelmallinen pieni paikka! Kaikki tarpeellinen löytyi, hyvä palvelu, siivoojat ja henkilökunta todella mukavia. Aamupala oli todella hyvä ja ruoat mitä allasbaarista sai muutenkin todella maittavia. Ei mitään pahaa sanottavaa..meidän huoneeseen ei edes kukon laulu kuulunut mistä monet sanoivat:) kissatkaan ei häirinneet..ainoa kissa joka pihalla pyöri oli "hotellin oma" vanha kissa (kuulema yli 15v) ja ei häirinnyt ketään:) mielellään lähdetään uudestaan

Arvosana hotellille:

Oikein mukava hotelli

Vieras    30.06.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Hotel Evropi

Kiva, siisti hotelli. Siistit huoneet. Meillä oli kaksi huoneistoa yhdistettynä todella iso lukaali. Mukava allasalue. Illalla saattaa häiritä mopojen äänet, koirien haukunta, jne. Aamulla naapurissa asuvat kukko herättää.. :)

Arvosana hotellille:

huoneistohotelli

Vieras    14.06.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2016 | Hotelli: Marika Suites

Vanhan puolen hotellihuone oli todella kauhea! Terassin edessä kävelypolku, josta näki sisään, verhot kiinni koko ajan. Vuotava vessan poistoputki, jätevesi vuoti suihkun viereen. Varustetaso surkea, pari lusikkaa, haarukkaa ruoan valmistamiseen. Valitimme vuodosta, siisteydestä ja varustetasosta oppaan kautta. Vuoto korjattiin. Henkilökunnan ja oppaidenkin (Finnmatkat) käytös muuttui pilkalliseksi, jopa hyökkääväksi, kun halusimme desinfiointia. Siinä vaiheessa olimme jo vatsataudissa. Hotellilta ei mitään hyvitystä, matkatoimistolta pyytämättä reklamaation jälkeen säälittävä 50 euron lahjakortti. Matkustamme pari kertaa vuodessa, lähinnä Euroopassa, mutta tämä Finnmatkojen matka jäi viimeiseksi.

Arvosana hotellille:

Lomakylän tunnelmia

Vieras    19.05.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2016 | Hotelli: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Etsimme helppoa lomanviettoa ja valinta kohdistui isoon hotelliin "kaikilla herkuilla". Toipilaskuntoisena toivoin liikkumiseen sujuvia ratkaisuja, majoitus myös tämä huomioiden. Toiveeksi se jäikin. Ensin ohjattiin huoneeseen, josta ei löytynyt tilattua pienoiskeittiötä. Asia kyllä järjestyi ok-kuntoon ripeästi. Alueen sokkeloisuus ja opasteiden puute oli puheenaiheena lähes jokaisen kanssa. Reitit ulos, hissiin, käytävään ulos, luiskaan, pihan läpi... Kreikkalaista ystävällisyyttä ei löytynyt, asiallista kohtelua ja "virkahymyä" kyllä. Aamiainen ja ruokailut jättivät toivomisen varaa. Tarkka kirjanpito ovella, "hovimestari" saatteli pöytään, sitten se alkoi :sekalainen juoksentelu itsepalvelulla ruokaa hakemassa... Kulku joka suunnasta: kaksi hissiä sisään- ja uloskäynti, portaat ylös ja alas, ravintolasaliin ja -salista, ruokien hakuun ja takaisin..tila n. 10 neliötä. Huh, varo lapsia, anna tilaa vanhukselle, kainalon alta juoksee muksu äitiä kohti.. "Helppoa ja rauhallista ruokahetkeä" jäi kaipaamaan.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli

Vieras    29.03.2015    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Hotel Evropi

Olimme ensimmäistä kertaa Kreetalla ja saari kyllä iski suoraan sydämeen..

Meillä oli äkkilähtö ja valitsimme Plataniaksen ja Hotelli Evropin.

Hotelli oli pieni ,kodikas,siisti ja isäntäväki :isä,äiti ja pojat vaimoineen aivan superia...Super market oli tien toisella puolella ja siitä iso +,sekä lyhyt matka rannalle ja keskustaan.Evropissa on myös pieni uima-allas siisti ja puhdas...

Söin heidän baarissa maailman parhaan pizzan ja muukin ruoka oli tosi hyvää..Aamupalan laitoimme itse,koska huoneessa oli siihen tarvittavat välineistöt..Myös tytöt,jotka huolehtivat siivouksesta olivat mukavia ja hoitivat työnsä huolellisesti..Ikävä jäi ja taatusti,kun taas pääsen matkalle,niin valitsen kyseisen paikan ja Evropin...

Arvosana hotellille:

Pieni, idyllinen hotelli Maria Suites

Vieras    23.06.2014    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Maria Suites

Pienen matkaa Plataniaksen pääaukiolta ns. yläkylään johtavan tien varrella sijaitsee idyllinen hotelli Maria Suites. Olemme vierailleet siellä nyt 3 kertaa ja aiomme vierailla jatkossakin. Hotellin hyviä puolia ovat kaunis allasalue, hyvä sijainti yläkylään johtavan tien varrella, ystävällinen omistajarouva, kohtuullinen hinta sekä kauniit maisemat (ainakin ylimmistä huoneistoista näkyy merella). Ravintolaa/baaria hotellissa ei ole, mutta lähistöllä on useita ravintoloita, eikä matkaa pääkadun baareihin ja ravintoloihin ole kuin 200-300 m.

Huoneistoja voi varata suoraan mariasuites.gr tai booking.com -sivuston kautta. Hotellilla on monia vakioasiakkaita, jotka tulevat vuosi vuoden jälkeen uudestaan.

Arvosana hotellille:

Mieletön kokonaisuus!

Vieras    28.04.2014    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Avra Imperial Beach Resort & Spa

Todella mahtava kokonaisuus! Paljon uima-altaita, todella kattava aamupala, huoneet uusia/uudehkoja ja tilavia, siisti hotelli... Oma uima-allas erityisesti plussaa! Ainoa miinus, oli hotellin todella suuri koko!

Arvosana hotellille:

Mukava perhehotelli

dozzy83    05.03.2014    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 1998 | Hotelli: Futura Hotel

Huoneistohotelli Futura oli mukava ja rauhallisella paikalla, mukavan iso allas. Huoneistoja oli aika paljon, meidän oma sattui olemaan maan tasalla ja eräänä aamuna heräsimme siihen kun lattialla vettä, oli puutahuri kastellut kukkia oven ulkopuolella ja vedet tulivat asuntoomme sisälle :D muuten ei valittamista. Allasbaarista sai hyvää jäätelöä ja hotellin yhteydessä oli pieni minimarketti, josta viimeisenä päivänä löysimme tarvittavat tuliaiset :)

Arvosana hotellille:

hyvä sijainti keskustassa

Edith    17.11.2012    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2012 | Hotelli: Omega Platanias

sijainti hyvä, pyyhkeet ois saannut vaihtaa useammin, aikas rauhallinen, lähellä hyviä ruokapaikkoja

Arvosana hotellille:

Omega Platanias

muus    08.10.2011    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Omega Platanias

Hotelli oli ihanan kodikas. Siivous toimi erittäin hyvin, todella siistiä jälkeä! Respassa oli töissä suomea puhuva Petra, joten tänne uskaltaa matkustaa kielitaidottomatkin. Sijainti hyvä, lähellä keskustaa ja Aurinkomatkojen palvelutoimistoa, mutta kuitenkin sen verran sivussa, että alue oli rauhallinen. Allas on iso ja altaalla on snack baari josta saa erinomaista pizzaa (n.6-7€). Perjantaisin karaokea.

Arvosana hotellille:

Kodikas, rauhallinen hotelli

Vieras    05.10.2011    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: omega entinen elisso

Ensimmäinen kerta kun majoituimme huoneistohotelliin, hieman jännitti kun olimme aiemmin olleet monen tähden hotelleissa ja saaneet luxus palvelua. Hotelli oli kodikas ja rauhallinen. Palvelu ystävällistä, suomalainen henkilö respassa. Siivous huoneissa joka päivä, siistijä erittäin ystävällinen :) Pihalla puuhasi "talonmies" päivittäin. Hän myös huikkasi tervehdykset mennen tullen. Huoneet olivat tilavat, parveke myös. Siellä oli mm.pyykinkuivatusteline.Baarista sai juotavaa ja pikkupurtavaa. Aamiaisenkin kerran siinä söimme, tehtiin tilauksesta,hinta/laatusuhde ok. Ruokakauppa lähellä ja rantaan lyhyt kävelymatka. Aivan hotellin kupeessa on tosi hyvä ruokaravintola. Olimme v.2010 Rhodoksella mutta nyt parin päivän päästä meitä kutsuu taas Plataniaksen kylä ja siellä Hotelli Omega Platanias.

Arvosana hotellille:

Mukava rauhallinen hotelli

Vieras    06.09.2011    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: omega entinen elisso

Hotelli, jossa suomalainen viihtyy. Ei taistelua aurinkotuoleista, vaan kaikille riittää. Ei melua vaanrauhallista oloa kivenheiton päässä kaupoista ja palveluista. Hienoon hiekkarantaan lyhyt kävelymatka.

Eppu

Arvosana hotellille:

Kiva hotelli

Thessi    04.07.2011    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Menia, huoneistohotelli

Kiva hotelli rannalla. Huone ok ja siisti. Hotellissa on oma ravintola jossa me söimme pelkästään aamiaisen. Sillä jaksoi pitkälle päivään. Aivan hotellin vieressä on kauppa mistä saa kaikkea viinasta pyyhkeisiin.. ;D Ruokatarvikkeitakin oli saatavilla, jos esim halusi tehdä itse aamupalan. Lähellä oli ravintolat ja baarit. Voisin mennä uudestaankin!

Arvosana hotellille:

Kiva perhehotelli

lottaleena    26.10.2010    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Hotel Evropi

Erittäin hyvällä paikalla sijaitseva hotelli, silti meteli ei juurikaan pääkadulta kuulu huoneisiin.Siisti ja kodikas.

Huoneet vaatimattomia mutta ihan hyvänkokoisia, varustus ehkä turhan suppea. Tavaroille ei ollut paljon laskutilaa eikä vaatteille hyllyjä vaan muutamia henkareita vaan kaapissa.Mukava perhehotelli, jossa tarjottiin myös maittavaa ja edullista ruokaa.Kissat ehkä turhan tuttavallisia... niitä kurnusi joka ilta parvekelasin takana, kun lapset niitä erehtyi kerran ruokkimaan.Silti ihan suloisia ja siistejä kissoja.

Arvosana hotellille:

heti lomalla

Vieras    24.09.2010    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: omega entinen elisso

hotellissa ihan petra joka on suomalainen ja Tony hoitaa hyvin muut allasalueet jne.... ei luksusta mutta tuttua ja turvallista.olemme olleet ehkä 7 kertaa samassa hotellissa.Suomalaisia turisteja etupäässä eikä ole tungosta.Me lähdemme lepäämään ja siellä on heti lomalla

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Plataniaksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.