Markku11: Omat matkat

Markku11

mies
Akaa
Liittynyt: 13. tammikuuta, 2010

Tulevat matkat

Markku11 ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Praha
    Lähtö: Heinäkuu 29, 2011
    Paluu: Elokuu 03, 2011
    Minä, isäni ja pikkuveljeni lensimme Helsinki-Vantaan lentokentältä ensin Frankfurtiin ja sieltä Prahaan. Prahassa asuimme pikkuveljeni kummisedän ja hänen vaimonsa kanssa. Söimme päivittäin mahtavaa ruokaa eri ravintoloissa. Tutustuin tshekkiläisiin perinneruokiin. Kävimme museoissa, osallistuimme Free Walking Tour-kierroksille ja vietimme yhden päivän Prahan hienossa eläintarhassa. Paluulentokin kulki Frankfurtin kautta. Matka oli mahtava ja Praha upea kaupunki.
  • Gibraltar
    Lähtö: Heinäkuu 18, 2011
    Paluu: Heinäkuu 18, 2011
    Lähdimme aikaisin aamulla ajamaan Calahondasta kohti Gibraltaria, jossa vietimme koko päivän. Rajan ylitettyämme menimme The Rock-vuoren kiertoajelulle, jolla näimme paikan kuuluisat apinat, tippukiviluolan ja brittien rakentamat tunnelit. Kävimme myös näköalapaikalla, josta näimme Gibraltarin salmen yli Marokkoon. Iltapäivän vietimme Gibraltarin kaupungissa, jossa söimme ja shoppailimme. Tein hyviä ostoksia eräässä elektroniikkaliikkeessä. Päivän päätteeksi ylitimme taas rajan ja ajoimme takaisin loma-asunnolle.
  • Fuengirola
    Lähtö: Heinäkuu 08, 2011
    Paluu: Heinäkuu 22, 2011
    Lensimme Málagaan Ryanairilla. Asuimme setäni perheen upeassa loma-asunnossa Calahondan kylässä aivan Fuengirolan vieressä. Uimme taloyhtiön uima-altaalla. Meillä oli käytössämme setäni auto, jolla kävimme Nerjan tippukiviluolassa, Fuengirolan rannalla, Torremolinoksessa, Marbellassa ja Gibraltarilla. Söin hyvää ruokaa, luin kirjaa, uin ja shoppailin. Kävimme parissa ostoskeskuksessa. Paluulento lähti niin aikaisin, että meidän piti herätä yöllä ja ajaa taksilla lentokentälle. Matka oli oikein onnistunut.
  • Tukholma
    Lähtö: Helmikuu 27, 2011
    Paluu: Maaliskuu 01, 2011
    Teimme pienen risteilyn Tukholmaan Viking Gabriella-laivalla. Tukholmassa kävimme hankkimassa minulle, pikkuveljelleni ja äitilleni passit.
  • Frankfurt
    Lähtö: Lokakuu 09, 2010
    Paluu: Lokakuu 13, 2010
    Kävimme syyslomalla Saksassa, Frankfurt Am Mainissa. Matkasimme Tampere-Pirkkalan lentokentältä Frankfurt-Hahnin kentälle Ryanairin koneella. Taitoimme parin tunnin matkan lentokentältä Frankfurtiin linja-autolla. Kuljimme Mainzin kaupungin läpi. Frankfurtissa yövyimme neljä yötä Falk Suite-hotellissa. Kiertelimme Frankfurtissa, kävimme Römerbergissä ja Maintower-pilvenpiirtäjän huipulla. Näimme myös Saint Bartholomeuksen katedraalin, Saint Paulin kirkon ja Alte Oper-oopperatalon. Vierailimme kahdessa museossa: luonnontieteellisessä museossa; Senkenbergissä ja Museum Für Moderne Kunst-taidemuseossa. Kävelimme paljon Zeil-ostoskadulla ja kävimme upeassa Myzeil-ostoskeskuksessa. Taitoimme valtaosan välimatkoista kävellen, mutta kuljimme myös turistibussilla.
  • Tukholma
    Lähtö: Elokuu 07, 2010
    Paluu: Elokuu 09, 2010
    Matkustimme kesäloman lopuksi Tukholmaan. Matka oli tavallinen yhden päivän risteily ja taitoimme sen Viking Gabriella-laivalla. Tukholmassa vierailimme Vasa-museossa ja tapsimme siellä serkkumme.
  • Pariisi
    Lähtö: Kesäkuu 09, 2010
    Paluu: Kesäkuu 15, 2010
    Olimme Pariisissa kuusi päivää kesäkuun alussa. Hotellimme nimi oli Holiday Inn Paris Bastille ja se sijaitsi Bastillen alueella. Hotelli oli hyvätasoinen. Kolusimme matkan aikana kaikki Pariisin kuuluisimmat nähtävyydet. Vierailimme Eiffelin tornin ja Riemunkaaren luona. Kävimme myös risteilyllä Seine-joella. Näimme lisäksi Sacré-Coeurin, Notre Damin katedraalin, Panthéonin, Luxembourgin puiston ja Louvren taideteokset. Liikuimme Pariisissa enimmäkseen metrolla, mutta myös vesibussilla.
  • Tukholma
    Lähtö: Huhtikuu 02, 2010
    Paluu: Huhtikuu 04, 2010
    Matkasimme Viking Mariella-laivalla Tukholmaan pääsiäislomalla. Siellä kävimme Tekniska muséet-museossa.
  • Tukholma
    Lähtö: Lokakuu 11, 2009
    Paluu: Lokakuu 13, 2009
    Kävimme syyslomalla risteilyllä Tukholmassa, josta hankimme pikkuveljelleni passin.
  • Kolmården
    Lähtö: Kesäkuu 04, 2009
    Paluu: Kesäkuu 13, 2009
    Menimme ensin Silja Symphony-laivalla Tukholmaan, josta jatkoimme Finspångiin. Siellä yövyimme kummisetäni ja hänen perheensä luona muutaman päivän. Kävimme myös tätini luona. Lähdimme Kolmårdeniin 7.6. Asuimme siellä mökissä leirintäalueella. Olimme kaksi päivää eläintarhassa ja kävimme myös safaripuistossa. Matkan aikana kävimme myös (mökistä käsin) Busfabriken-nimisessä leikkipaikassa, Finspångin kylpylässä ja Göta Kanalin varrella. Kotimatkan taitoimme Viking Linella.
  • Tukholma
    Lähtö: Huhtikuu 10, 2009
    Paluu: Huhtikuu 12, 2009
    Kävimme risteilyllä Tukholmassa pääsiäislomalla. Kävimme hienossa Aquaria-nimisessä akvaariossa. Sinne oli rakennettu sademetsä, jossa satoi oikeasti, oli riippusilta ja lampi täynnä kaloja. Akvaariossa oli myös mm. mangrove-suo ja viemäri, johon pystyi ryömimään sisään.
  • Cala Bona
    Lähtö: Heinäkuu 04, 2008
    Paluu: Heinäkuu 19, 2008
    Kävimme taas kerran Mallorcalla, johon emme olleet kyllästyneet vieläkään. Mutta tällä kertaa hotelimme sijaitsi Cala Bonassa. Muuten teimme aika lailla samoja asioita, joita teimme aikaisemmilla matkoillamme.
  • Alcudia
    Lähtö: Heinäkuu 06, 2007
    Paluu: Heinäkuu 21, 2007
    Lähdimme uudestaan Mallorcalle ja vietimme aikamme jopa samassa hotelissa. Söimme joka ilta ravintoloissa ja kävimme kaupoissa. Kiertelimme myös saarta autolla ja kävimme Palman hienossa minigolf-puistossa.
  • Alcudia
    Lähtö: Heinäkuu 21, 2006
    Paluu: Elokuu 05, 2006
    Tämä oli elämäni ensimmäinen etelänmatka. Lähdimme kotoa 21.7. Helsinkiin ja yövyimme yhden yön Hotelli Pilotissa. Kone lähti seuraavana aamuna kello 8. Kun astuin ulos lentokoneesta Palma de Mallorcan lentokentällä, tunsin jo kostean lämmön ihollani. Hotelimme sijaitsi Alcudian kaupungissa ja sen nimi oli Viva Sunrise. Uimme välillä rannalla ja välillä hotelin uima-altaassa. Kiertelimme myös saarta vuokra-autolla ja katselimme nähtävyyksiä. Kävimme tippukiviluolissa ja ajoimme jyrkkiä vuoristoteitä. Kotimatka koitti kahden viikon loman jälkeen.
  • Öölanti
    Lähtö: Heinäkuu 01, 2005
    Paluu: Heinäkuu 12, 2005
    Kävimme Ruotsin Öölannissa. Matkasimme laivalla Ruotsiin ja sieltä autolla eteenpäin. Ylitimme Öölantiin johtavan pitkän sillan ja vietimme aikaa mökissä leirintäalueella. Kiertelimme myös saarta.
  • Gotlanti
    Lähtö: Heinäkuu 08, 2004
    Paluu: Heinäkuu 16, 2004
    Menimme ensin laivalla Tukholmaan ja sitten toisella laivalla Gotlantiin. Olimme vuokranneet loma-asunnon Visbyn läheltä. Matkalla oli hauskaa.
  • Lontoo
    Lähtö: Elokuu 11, 2001
    Paluu: Elokuu 19, 2001
    Kävin Lontoossa 5-vuotiaana. Lähdimme Tampere-Pirkkalan kentältä Lontooseen kello 13.50. Teimme välilaskun Helsingissä. Yövyimme pikkuveljeni kummitädin ja -sedän luona, jotka asuivat silloin Lontoon lähistöllä. Kävimme Lontoossa katsomassa nähtävyyksiä ja Lontoon ulkopuolella Legolandissa. Paluulento lähti kello 12.50 Lontoosta. Paluumatkalla välilasku oli Arlandan lentokentällä Tukholmassa. Minä ostin sieltä Disneyn Dinosaurus-elokuvan. En itse muista matkasta paljoakaan. Tiedot ovat äidiltäni.
Pieni hetki, sivua ladataan.