Unnaliina: Omat matkat

Unnaliina

nainen
Tuusula
Liittynyt: 7. lokakuuta, 2009

Tulevat matkat

Unnaliina ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Praha
    Lähtö: Huhtikuu, 2010
    Paluu: Huhtikuu, 2010
    4vrk matka Prahaan tiedossa keväällä 2010. Praha, Praha, Praha. Tuo kultainen, romanttinen, kaunis kaupunki joka pitää kerran elämässä kokea. Odotukset siis korkealla;)
  • Riika
    Lähtö: 2010
    Paluu: 2010
    Riikaanko? Toivottavasti;D
  • Tallinna
    Lähtö: Joulukuu 23, 2009
    Paluu: Joulukuu 27, 2009
    Joulua karkuun/viettämään Tallinnaan:) Tiedossa kylpylässä rentoutumista, hyvää ruokaa, yhdessä oloa oman rakkaan kanssa, ilman vaateita, kiirettä, hosumista, stressiä. Ensimmäinen joulu vuosiin, jota odotan innolla.
  • Lontoo
    Lähtö: Syyskuu 25, 2009
    Paluu: Syyskuu 27, 2009
    Mielenkiintoinen Lontoo. Ilma oli kaunis, lämpötila lähenteli kesän lämpöjä, pilvenhattaraakaan taivaalla (tarkoittaen että sain tietty flunssan kotiinviemisiksi;) Thamesin rannalla oli mahtavaa kävellä ja katsoa kaupungin menoa, sen tunnelmaa ja ihmisiä... ihmisiä joita oli ihan tungokseen asti joka puolella. London Eyestä näkyi upeasti yli kaupungin, suosittelen hetki enne auringon laskua, jolloin voi seurata miten Lontoon miljoonat valot syttyvät laskeutuvan hämärän myötä. Natural History Museum sekä Science Museum olivat todella hienoja ja ISOJA. Pitää mennä uudestaan;)
  • Tallinna
    Lähtö: Heinäkuu, 2009
    Paluu: Heinäkuu, 2009
    Tällä kertaa vietimme myös yhden yön maissa. Tietty onnistuimme osumaan laulujuhlan aikaan paikalle ja aikamoinen kaaos siellä olikin:) Ihanaa oli nähsä kansallispukuisia virolaisia runsaasti, kansallispuvuissa vaan on sitä jotain. Meillä ei ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa, käyskentelimme vanhassa kaupungissa ja tutustuimme Viru-keskukseen.
  • Berliini
    Lähtö: Huhtikuu, 2009
    Paluu: Huhtikuu, 2009
    Taas neljä vuorokautta Berliinissä, tällä kertaa kahdestaan miehen kanssa. vuosi aikaisemmin ihastuimme ja pakkohan sinne oli palata;)
  • Tukholma
    Lähtö: Syyskuu, 2008
    Paluu: Syyskuu, 2008
    Hyvin ystävien kanssa päivä Tukholmassa. Juurikaan ei keretty muuta kuin kauppoja kiertelemään, mutta sen päätin että tuonnekin kaupunkiin pitää päästä pidemmäksi aikaa.
  • Tallinna
    Lähtö: Heinäkuu, 2008
    Paluu: Heinäkuu, 2008
    Ensimmäinen Tallinnanmatkani sitten lapsuuden. Yllätyn kovasti ja tykästyin kaupunkiin. Ainut miinus oli, että hyttimme laivassa oli yökerhon yläpuolella(?) ja melutaso sen mukainen, sinä yönä ei juurikaan nukuttu.
  • Berliini
    Lähtö: Huhtikuu, 2008
    Paluu: Huhtikuu, 2008
    Ensimmäinen Berliinin-matka hyvin ystävien kanssa ja sydän jäi sinne. Kauniinruma kaupunki, josta ei vain voi olla pitämättä. Tekemistä ja näkemistä riittää.
  • Budapest
    Lähtö: Huhtikuu, 2007
    Paluu: Huhtikuu, 2007
    Upea Budapest. Tämä oli ensimmäinen kunnon ulkomaanmatkani ja olin todella hämmästynyt kaikesta. Kaupunki oli suuri ja kaunis, sekä vanha. Talot upeita ja mistä suuri plussa, joukkoliikenne oli toimiva ja edullinen. Budapestiin olisi tarkoitus mennä uudestaan joskus.
Pieni hetki, sivua ladataan.