Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

ankkuri

ankkuri

nainen
Liittynyt: 29. heinäkuuta, 2009

Pisteet

Kokonaispisteet: 6641
Tänään: 0
Tällä viikolla: 0
Tässä kuussa: 0
Taso: 6 - Professori
Sija Napsussa: 68

Kuinka pisteitä tienataan?
Henkilökohtaisia tietoja
Kuka minä olen?Keski-ikää lähestyvä tuiki tavallinen naisihminen eteläisestä Suomesta. Meillä asuu kaksi teiniprinsessaa ja ihan mukava isäntäkin talosta löytyy. \r\nKaluston kuuluu myös vallaton koira herra.
Harrastukset:Kaikenkarvaiset paimenkoirat (ehdottomia suosikkeja sakemannit ja valkoiset paimenkoirat) ulkoilu - lukeminen - työn ja perheen välillä tasapainottelu arkipäivää.
Lempiartistit/bändit:Lähes \"kaikki ruokainen\" ..., Vaihtelee tilanteen mukaan...Kuuntelen ulkomaista kotimaista - klassista - rokkia - jazzia : menee täysin fiiliksen mukaan. Kovaa hevimusiikkia ja metallibändejä korvani eivät kestä.
Lempielokuvat:\"Hevoskuiskaaja\" - \"Tanssii susien kanssa\" - \"Karhu\", \"Postman\" - mm. joissakin näistä Kevin Costner pääosassa, jos Kevin esiintyisi vaikkapa \"Retu Kivisenä\" niin voipi olla että pääsisi sekin tähän listalle:):)
Lempi TV-sarjat:Sydämen asialla ja Teho-osasto - tosin en ole TV:n ystävä, aika ei riitä kaikkeen ja telkkarin katsomista olen karsinut kovalla kädellä.
Lempikirjat:Monty Roberts \"Mies joka puhuu hevosille\" sai kyynelehtimään viimeksi:) - Wallanderin seikkailut ovat piristäviä - Paasilinnan tuotanto viehättää - luen aika ennakkoluulottomasti kaikkea kun sille päälle satun. Dostojevskin \"Rikos ja rangaistus\" ll osa työn alla: kertakaikkisen upeaa kerrontaa..., Lapsille kannattaa lukea Kurjenniemen \"Onneli ja Anneli\" siinäpä on hyvää ja rikasta kieltä ja tosi mukavaa ääneen luettavaa.
Pieni hetki, sivua ladataan.