ankkuri: Viestit

ankkuri

nainen
Liittynyt: 29. heinäkuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
janjaa - 20.12.2012 klo 19:42

*****janjaa napsusta toivottelee Hyvät Joulut!*****

Yhteinen taulu   
Tuutikki100 - 29.10.2010 klo 14:18

Kiitos kunniamaininasta ja mukavaa viikonloppua!

Yhteinen taulu   
Maarit77 - 08.10.2010 klo 22:55

Kiitos Wonderful life -linkistä. En ollut kuulutkaan alkuperäisenä. Olet oikeassa, että Zuccherolla on sopivan karhea, elämää nähnyt ääni. Vau! Kävin jo hakemassa biisin Nokia musiikkikaupasta.

Yhteinen taulu   
Lauraliini - 07.03.2010 klo 09:50

sori etten ole pitäny yhteyttä! Mutta jatkossa joo

Yhteinen taulu   
illuusio - 11.02.2010 klo 05:47

Kirjoitit tuonne mopsi-ketjuun kantasi paperittomista koirista http://www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/27723 En jaksa kirjoittaa sen pidemmin, mutta toivon, että luet tämän: http://pentutehtailu.kissakala.com/paperiton.htm Tuolta löydät "hienoja" esimerkkejä siitä, miten harhaiset käsitykset ihmisillä on koiran ottamisesta tai pennuttamisesta noin yleisesti ottaenkin: http://www.lemmikkipalstat.net/apula/ En tiedä mistä sä olet saanut tällaisen käsityksen, että kennelnimellisten koirien kuuluu käydä näyttelyissä ja, että niillä kuuluu tehdä pentuja. Toki se paperiton koira on omistajalle yhtä rakas eikä siinä välttämättä ole mitään "vikaa" ja sen myyjälläkin saattaa olla ihan puhtaat jauhot pussissa, mutta siinä on sitten jo sen verran monta hyvää säkää samassa, ettei moista usein tapahdu. Mä olen ollut eläinsuojelutyössä mukana vuosia ja nähnyt paperittomien pentujen teettämisen negatiiviset puolet turhankin läheltä. Siinä, jos missä, money talks. Nimen omaan rekkautumattomat pennut ovat niitä pentutehtailun tuotteita ja siinä häviäjä on aina loppupäässä se koira itse. Mä ostan itselleni lemmikin harrastuskumppaniksi ja parhaaksi ystäväksi ja toivon sen elävän mun kanssani pitkän ja terveen elämän. Mulla on siihen tae, kun mä ostan pennun kasvattajalta, joka on tutkituttanut vanhemmat, selvittänyt sukujuuret, madottanut emän, näyttänyt pennut eläinlääkärille jne. Kasvattamisella ei tienaa. Pennun hinnan on tarkoitus kattaa ne kulut, jotka niihin on siihen mennessä mennyt. Jos sun lähipiirissä tosiaan on tällaisia kaikkia hyviä kasvatustapoja rikkovia kasvattajia, suosittelisin ilmoittamaan heidän toiminnastaan Kennelliittoon. On tosi ikävää, että sulla on noin mustavalkoinen käsitys asiasta, sillä he eivät kuitenkaan edusta kasvattajia yleisesti. Tollanen pitää saada loppumaan nyt eikä huomenna

Yhteinen taulu   
Tertsi - 08.02.2010 klo 13:07

Niin,olen vähän soitellut skittaa ja sählännyt noissa piireissä...Treenaan kovin vuoden 2010 kitarasankariksi ja finaali on toukokuussa Raisiossa.Vaikeeta se tosin on kun nuoria staran alkuja on paljon.Heikki Silvennoisen kanssa vedettiin viime kesänä kilpaa ja vaikka on "kummelin kaveri"niin mahtava kitaravirtuoosi se mies on!!!!!

Yhteinen taulu   
Lauraliini - 31.01.2010 klo 10:13

tylsää..menen kaheltatoista kaverille...mutta siihen asti..tylsäääääääääääää...olen nii väsyny....

Yhteinen taulu   
illuusio - 24.12.2009 klo 03:07

Kiitos vastauksestasi Lettupinon kysymykseen. Mietin pitkään, että olikohan ihan fiksua kirjoittaa kaikki tämä... Oikein hyvää joulua!

Yhteinen taulu   
PateT - 02.11.2009 klo 00:11

Kiitoksia kunniamaininnasta!Miksi kaikki on aina rahasta kiinni?Uimaleirin järjestäminen ja huutosakin sponssaaminenkin.Missä seuraavan kerran uiskennellaan?

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.