PateT: Viestit

PateT

nainen
Helsinki ;Gård
Liittynyt: 15. maaliskuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
horus-eye - 02.07.2009 klo 15:10

Maikki murjottaa ainakin jos on liian kauan yksin tai jos sen kanssa ei tarpeeksi leikitä (heitetä hiirtä, keihästä, sulkaa yms). Olin pari vuotta ilman kissaa, kun edellisen jouduin laittamaan ikiuneen sairauden takia ja OLI KOVA PAIKKA. Aluksi Maikki ei tuntunut niin hyvältä kissalta, mutta nykyään arvostan jo senkin luonteenpiirteitä :-)

Yhteinen taulu   
hurjatta - 23.06.2009 klo 10:27

Kiitos, kun valitsit parhaaksi. Aina se vain innostaa vastailemaan täällä napsussa. Niin, jos en ole tietoisesti mitään vieteilläni tarkoittanut, niin miksi selittelemään. Vikahan on sen, joka on väärin ymmärtänyt, ei minun ! Hyvää päivänjatkoa !

Yhteinen taulu   
matilda - 15.06.2009 klo 07:35

Kiitos ja kumarrus =)

Yhteinen taulu   
chumba - 11.06.2009 klo 21:47

--- ja vielä kerran Eckeröllä ruotsiin ja takas----- Just oon palaamassa taas eckeröön samalla laivalla ja siellä (eckerö) vielä pari yötä ja sitten muumi maailmaan... karu loppu reissullemme :) Paljon on vedetty lautoilla Ålandin saaristoja läpi, varsinkin kun ne lautat ei maksa yhtään mitään jos ei ole muuta kuin Jopo ja rattaat mukana.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 11.06.2009 klo 07:54

Kiitos, että valitsit vastaukseni lauleskelusta parhaaksi. On niin kiva herätä aamuisin, ja löytää sähköpostistaan "paras vastaus"-viesti. Tuntee, että on taas ollut jossain hyvä. Hienoja kasvimaita kasvattelet siellä kotipaikkakunnallasi. Varmasti olen saanut kuokkia pitkään ja hartaasti, ennenkuin maasi ovat olleet istutuskunnossa. Puutarhanhoito on hauska harrastus, joka tuntuu joskus ihan työltä. Ainakin minulle, joka olen vähän liikaa mukavuutta rakastava.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 09.06.2009 klo 16:55

Vitsinähän minä sen kuokkimisen laitoin vastaukseksi sinulle, kun tiedän sinun sitä harrastavan siellä kasvimaallasi. Minä olen ne hommat jättänyt miehelleni, jolla on koneita siihen tarkoitukseen. Sitäpaitsi meidän peltotilkkumme ovat niin jankkoa, että ei sitä ilman konetta kukaan kääntäisi. Nyt onneksi kaikki muu, paitsi kurkut ja kurpitsat, on laitettu kasvamaan omiin penkkeihinsä. Koskaan ei meillä ole ollut näin paljon maata istutettuna, mutta nyt on myös syöjiäkin enemmän, kun lapsilla on omat perheet. Olenkin kieltäytynyt kaikesta rehkimisestä sen pienen silmän verkkokalvolla revenneen veritulpan jälkeen. Se riitti varoitukseksi. Voimia minulla olisi kyllä vaikka vääntää mitä vain, mutta en ala, sillä en halua, että päässä naksahtaa yhtään enempää.

Yhteinen taulu   
chumba - 08.06.2009 klo 16:06

Hej-Hej! Nyt palaan Eckeröön Grislehamnsissa ruotsista ja alus on Eckerö Linesin persoonallisesti nimetty Eckerö. Päivä siellä oli todella kiva! En ole kalastamassa Ålandissa vaan ihan pikku kaverin ehdoilla tässä pelataan (nukkuu ja laivan ilmainen wlan taas ja mini tietokone). Lauantaille on buukattu Viking kyyti turkuun... Palataan... kiitos asiallisista viesteistä. PS. Kävin muuten uimassa kylmässä merivedessä tuolla ruotsin puolella, jeejee!

Yhteinen taulu   
onttopohjaoy - 05.06.2009 klo 22:12

Vastaus kysymykseesi? Savolainen on Saksassa lomalla ja on unohtanut päivämäärän joten hän kysyy: Suagen Sie bitte weleehhes Duattum ist es hoeette? Savolainen saksalaiselle, kun ei ymmärtänyt: 'Pitte suaken sie es noh ainmual'

Yhteinen taulu   
chumba - 04.06.2009 klo 11:05

Moro. Olen juuri tulossa Maarianhaminaan Rosellalla ruotsin puolelta ja aallot on melkoiset. Laivan ilmainen wlan-yhteys ja oma minitietokone, toimii hyvin. Vielä reilu viikko Ålandissa, ilmat olleet kohtalaisia mutta ei pieni sade haittaa reissussa. Perhana kun tuolla Ahvenanmaalla ei ole ainoatakaan frisbeegolfkenttää, höhhöh...

Yhteinen taulu   
onttopohjaoy - 24.05.2009 klo 13:19

Terve! Munkki halusi erottaa minut Napsusta! Siinä siis ylläpidon viestin tarkoitus.

Yhteinen taulu   
onttopohjaoy - 24.05.2009 klo 01:58

Terve! Tiedoksi tilanteeseen. Sain tämän viestin Napsun ylläpidolta. Munkki: tervemenoa,,kiitoksia ylläpidolle Hei onttopohjaoy, Luin tuon vastaukseni sinulle uudestaan ja huomasin, että saattaisit saada väärän käsityksen sähköpostini sisällöstä. Kirjoitin vastauksessani siis yleisesti ottaen valituksista ja käyttäjistä Napsussa. Emme siis missään tapauksessa halua sinua heittää ulos Napsusta, päinvastoin. Olet ollut ehdottomasti yksi parhaista käyttäjistä liityttyäsi Napsuun ja olisi todella sääli menettää sinut joukosta. Pahoittelen siis. Ystävällisin terveisin, Sami Leinonen Napsun ylläpito http://www.napsu.fi

Yhteinen taulu   
hurjatta - 23.05.2009 klo 11:50

Saattaa löytyä halvempiakin. Kyseinen asunto on hyvää eurooppalaista standardia: täydellinen merimaisema, laattalattiat, iso kaakeloitu kylpyhuone, suihku, WC, mikroaaltouuni, jenkkijääkaappi, sähköliesi, kivinen työpöytätaso, allas ruostumatonta terästä, kaksi ilmalämpöpumppua jäähdytykseen ja viilennykseen. Leveä, ruhtinaallinen parisänky, vuodesohva, korituoleja, lasipöytä. Puutteita ainoastaan TV.Ehkä ostavat ennen sitä. Omistajat tulevat itsekin sinne jossain vaiheessa marraskuuta, ja aikovat olla kaksi viikkoa. Mutta ei sen enempää, muuten se on toistaiseksi vapaa. Asunto on siis kuudennessa kerroksessa, viidenteen saakka pääsee hissillä. Se ei ole toistaiseksi julkisessa vuokravälityksessä, mutta jos omistajat haluavat sen tehdä, satataa se olla varattuna silloin kun sen haluaisit. Olen auttanut siellä toimivaa asunnonvälittäjää suomen kielen koukeroissa, hänen kauttaan saattaisin löytää halvemmankin asunnon. Suurin osa asunnoista on kahden makuuhuoneen kämppiä, mutta varmaan pienempiäkin löytyy. Pyydä joku ystävä kaveriksi, kaksi mahtuu hyvin nukkumaan tuohon studioon. Ja Huom ! Minä en saa/ota tästä mitään välityspalkkiota, toinen omistajista on sukulaiseni !

Yhteinen taulu   
hurjatta - 22.05.2009 klo 21:48

Hienoa, että sinäkin olet kiinnostunut Hurghadasta. Voin auttaa sinua asunnon hankkimisessa. Talossa, jossa asun, on suomalaisilla seitsemän asuntoa. Kahta niistä vuokrataan. Toinen sijaitsee katolla, on ns. penthaus, n. 45 m2. Sen vuokra on 300 €/kk, eli viikko olisi n. 75 €. Kattoparvekkeella voi ottaa aurinkoa, siellä on vain suomalaisia. Lähellä ovat kaikki Hurghadan palvelut, uimaranta ja lenkkeilyalueet. Polkupyörääkin voit lainata halutessasi. Olen itse samassa talossa kerrosta alempana. Olen ajatellut matkustaa sinne joskus lokakuun lopulla ja tulla pois joulukuun puolessa välissä. Mikäli haluat tuon asunnon vuokralle, niin voisin näyttää sinulle helposti kaupunkia esim. yhteisillä ostosmatkoilla torille ja basaarille. Muitakin vuokrauskohteita on kyllä, mutta en usko, että ne olisivat sen halvempia. Voin kyllä tiedustella, mikäli sellaisen haluat. Pidetään yhteyttä. Kirjoittele, kun tiedät paremmin, mihin aikaan olisit lähdössä.

Yhteinen taulu   
kuminaama - 20.05.2009 klo 19:26

kokeilin ei pääse ilman kirjautumista

Yhteinen taulu   
Ida - 13.05.2009 klo 21:40

Moi. Et sitten tainnut loukkaantua - niin tai katsotaan kun olen selittänyt. Sinä iloisena kerrot kuinka olet saavuttanut proffan tittelin ja minä tulen ja onnittelen. Olisinkin jättänyt siihen, mutta minun piti mainita siinä yhteydessä että olen minäkin saavuttanut jotain. Ja kun se jotain oli suurempi kuin mitä sinä olet ansainnut. Siiitä äkkinäinen luulee, että yritin mollata sinua, mutta en missään nimessä. Se oli se mistä pyysin anteeksi törkeöää käytöstäni.

Yhteinen taulu   
Ida - 13.05.2009 klo 11:52

Anteeksi - olin tökerö ja loukkaava sinua kohtaan. Sinun ansioistasi oli kyse, ei minun. Oli väärin että vastasin oman osuuteni kilpailussa samalla. En taaskaan ajatellut mitä vastasin.

Yhteinen taulu   
Gristalli - 06.05.2009 klo 10:18

Tulet kyllä pärjäämään.Hanki kirjastosta aiheeseen kuuluuvaa lukemista ja ole tunneilla skarppina.Sisareni,45v,suoritti Rannikkolaivurikurssin viime kesänä,vaikka aiemmin ei ollut hajuakaan veneilystä.Nyt ajelee veneellään kuin vanha konkari.Hyvät keskiviikot sinullekin;Gristalli

Yhteinen taulu   
tuulikki58 - 05.05.2009 klo 14:09

Kaverisi, tuulikki58, haluaisi sinun kokeilevan peliä nimeltä Panda Fruit Bounce. KOKEILKAA JA KERTOKAA OMAT MIELI PITEENNE TÄSTÄ PELISTÄ.

Yhteinen taulu   
tuulikki58 - 24.04.2009 klo 13:46

Kaverisi, tuulikki58, haluaisi sinun kokeilevan peliä nimeltä Sonic Heroes Puzzle. kokeilkaapa vaikka yksin tai lapsenlapsien kanssa. tämä on muutenkin hyvä kaiken ikäisille.

Yhteinen taulu   
Ida - 24.04.2009 klo 09:07

Aurinkoist huomenta ja kiitos parhaaksi valitusta.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.