PateT: Viestit

PateT

nainen
Helsinki ;Gård
Liittynyt: 15. maaliskuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

PateT «» hurjatta

hurjatta - 06.10.2012 klo 10:01

Napsu toimii taas!

hurjatta - 30.07.2009 klo 21:50

Lähdemme 27.10. Hurghadaan,jossa on venäläisiä, mutta ei noin paljoa. Meidän talossa asuu yksi vanhempi rouva, ei häiritse mitenkään. Kasvimaalla riehu rikkaruohot, mutta en ole antanut periksi. Minäkin olen nyt taas muutaman päivän pois sieltä, mutta katsotaan...

hurjatta - 16.07.2009 klo 09:29

En ole viikkoon ollut täällä maalla kasvimaitani seuraamassa. Tänään aion mennä katsastamaan sateen jättämän katastrofin. Mitään siellä ei ole vielä syötäväksi asti, oletan. Salaattia olen syönyt pitkään tyttäreni lahjoittamista parvekelaatikoista, joissa salaatti kasvaa tosi hyvin, ja ilman etanoita. Mutta eletään toivossa, ehkä vielä sadonkorjuujuhlatkin ovat tiedossa !

PateT - 15.07.2009 klo 20:49

Kiitos "paras vastaus"kunniasta! Jeps,mun oli pakko kertoa OPOYlle se joulutarina,mikä on tosi tarina.Luin mun vastauksen uudelleen,siinä oli pikku virhe,syy polille tuloon oli "koira syönyt kinkun".Kustannukset olivat 250mk.Tuli kiire ostamaaan(jouluaattona) uusi kinkku,joka oli valmiskinkku. Oletko saanut paljon satoa,jo?Mulla ei kasvanut salaatit kovin hyvin(etanat!!),pistin tänään uutta vuonankaalia penkkiin,porkkanat haivenia,mutta olen saanut 5 kultakimpaletta,joiden takia kävin ost.pikkupaketin voita.Harmi vaan, unohdin ottaa niistä kuvan,olinpa hupakko! Mukavaa kesän jatkoa sulle!

hurjatta - 23.06.2009 klo 10:27

Kiitos, kun valitsit parhaaksi. Aina se vain innostaa vastailemaan täällä napsussa. Niin, jos en ole tietoisesti mitään vieteilläni tarkoittanut, niin miksi selittelemään. Vikahan on sen, joka on väärin ymmärtänyt, ei minun ! Hyvää päivänjatkoa !

hurjatta - 11.06.2009 klo 07:54

Kiitos, että valitsit vastaukseni lauleskelusta parhaaksi. On niin kiva herätä aamuisin, ja löytää sähköpostistaan "paras vastaus"-viesti. Tuntee, että on taas ollut jossain hyvä. Hienoja kasvimaita kasvattelet siellä kotipaikkakunnallasi. Varmasti olen saanut kuokkia pitkään ja hartaasti, ennenkuin maasi ovat olleet istutuskunnossa. Puutarhanhoito on hauska harrastus, joka tuntuu joskus ihan työltä. Ainakin minulle, joka olen vähän liikaa mukavuutta rakastava.

PateT - 10.06.2009 klo 14:12

Hei hurjatta!Pistin tässä lähteissäni pari kuvaa maatila eikus-?matkailuun(Helsinki) eli siellä ne sirkkalehdet on ja kotona kasvamassa omissa poteissa.Kuulemisiin sunnuntai-iltaan.t.Pate Mukavaa viikonloppua sulle ja napsuille! ps,En valitettavasti asu taustatalossa,olisis idylli täydellinen.

PateT - 09.06.2009 klo 19:13

Voi vitsi,mun tuli sun viinimarjajutusta mieleen nuoruuden ajan pippalot Tapiolassa,olin ns.yökylässä ystävien luona ja mukana muitakin.Pidettiin pyjamabileet ja keittiössä tehtiin hampurilaisia.Vanhemmat olivat lomalla jossain ja tyttöystävän äiti ihmetteli lkotiin tultuaan,että miten ketsuppia on katossa ;-).Kukaan ei huomannut katsoa kattoon siivouksen jälkeen,joten käry kävi ja saatiin sapiskaa.Voi niitä aikoja,mutta silti en haluais olla NIIN nuori!

PateT - 09.06.2009 klo 17:33

Arvaa kaks kertaa,mikä helpotus,hetken jo luulin...saamura et meillä on täällä tuulista ja koleaa,kait sullakin siellä sisemmässä Suomessa,pohdin mitä tarkoittaa tuo tuulisuus,jos kaunista säätä piktään ja tulee tämmönen kausi,muuttuu säätila huonommaksi,tapahtuuko nyt toisinpäin? Lueskelen täällä vaan ja välillä käyn Napsussa,mutta pitäis vähän siivota ym.kotihommaakin tehdä.Tiistai-iltaa sulle vaan!

hurjatta - 09.06.2009 klo 16:55

Vitsinähän minä sen kuokkimisen laitoin vastaukseksi sinulle, kun tiedän sinun sitä harrastavan siellä kasvimaallasi. Minä olen ne hommat jättänyt miehelleni, jolla on koneita siihen tarkoitukseen. Sitäpaitsi meidän peltotilkkumme ovat niin jankkoa, että ei sitä ilman konetta kukaan kääntäisi. Nyt onneksi kaikki muu, paitsi kurkut ja kurpitsat, on laitettu kasvamaan omiin penkkeihinsä. Koskaan ei meillä ole ollut näin paljon maata istutettuna, mutta nyt on myös syöjiäkin enemmän, kun lapsilla on omat perheet. Olenkin kieltäytynyt kaikesta rehkimisestä sen pienen silmän verkkokalvolla revenneen veritulpan jälkeen. Se riitti varoitukseksi. Voimia minulla olisi kyllä vaikka vääntää mitä vain, mutta en ala, sillä en halua, että päässä naksahtaa yhtään enempää.

hurjatta - 23.05.2009 klo 11:50

Saattaa löytyä halvempiakin. Kyseinen asunto on hyvää eurooppalaista standardia: täydellinen merimaisema, laattalattiat, iso kaakeloitu kylpyhuone, suihku, WC, mikroaaltouuni, jenkkijääkaappi, sähköliesi, kivinen työpöytätaso, allas ruostumatonta terästä, kaksi ilmalämpöpumppua jäähdytykseen ja viilennykseen. Leveä, ruhtinaallinen parisänky, vuodesohva, korituoleja, lasipöytä. Puutteita ainoastaan TV.Ehkä ostavat ennen sitä. Omistajat tulevat itsekin sinne jossain vaiheessa marraskuuta, ja aikovat olla kaksi viikkoa. Mutta ei sen enempää, muuten se on toistaiseksi vapaa. Asunto on siis kuudennessa kerroksessa, viidenteen saakka pääsee hissillä. Se ei ole toistaiseksi julkisessa vuokravälityksessä, mutta jos omistajat haluavat sen tehdä, satataa se olla varattuna silloin kun sen haluaisit. Olen auttanut siellä toimivaa asunnonvälittäjää suomen kielen koukeroissa, hänen kauttaan saattaisin löytää halvemmankin asunnon. Suurin osa asunnoista on kahden makuuhuoneen kämppiä, mutta varmaan pienempiäkin löytyy. Pyydä joku ystävä kaveriksi, kaksi mahtuu hyvin nukkumaan tuohon studioon. Ja Huom ! Minä en saa/ota tästä mitään välityspalkkiota, toinen omistajista on sukulaiseni !

hurjatta - 22.05.2009 klo 21:48

Hienoa, että sinäkin olet kiinnostunut Hurghadasta. Voin auttaa sinua asunnon hankkimisessa. Talossa, jossa asun, on suomalaisilla seitsemän asuntoa. Kahta niistä vuokrataan. Toinen sijaitsee katolla, on ns. penthaus, n. 45 m2. Sen vuokra on 300 €/kk, eli viikko olisi n. 75 €. Kattoparvekkeella voi ottaa aurinkoa, siellä on vain suomalaisia. Lähellä ovat kaikki Hurghadan palvelut, uimaranta ja lenkkeilyalueet. Polkupyörääkin voit lainata halutessasi. Olen itse samassa talossa kerrosta alempana. Olen ajatellut matkustaa sinne joskus lokakuun lopulla ja tulla pois joulukuun puolessa välissä. Mikäli haluat tuon asunnon vuokralle, niin voisin näyttää sinulle helposti kaupunkia esim. yhteisillä ostosmatkoilla torille ja basaarille. Muitakin vuokrauskohteita on kyllä, mutta en usko, että ne olisivat sen halvempia. Voin kyllä tiedustella, mikäli sellaisen haluat. Pidetään yhteyttä. Kirjoittele, kun tiedät paremmin, mihin aikaan olisit lähdössä.

Pieni hetki, sivua ladataan.