PateT: Viestit

PateT

nainen
Helsinki ;Gård
Liittynyt: 15. maaliskuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

PateT «» horus-eye

horus-eye - 28.07.2009 klo 09:08

Toro on aika upea ja yleensä ilkeissä osissa... se oli hyvä tuossa Sin Cityssäkin, joka on myös aika erikoinen leffa. Jäljittelee sarjakuvaa, tosin alunperinhän se onkin sarjakuvana tehty. Täytyypä katsella alennuslaatikoita sillä silmällä....

PateT - 27.07.2009 klo 15:51

Kyllä kiitos kysymästä!Perros varsin raadollinen Meksikolaistarina,yhdessä osass ihana Benicio del Toro(nimi sinne päin,mutta hyvä tyyppi) ja 21gr,muistaakseni ei vallan ollut huumejuttu,vaikka nimi muistuttaa.mutta muistan olleen vallan hyvä.Varmaan löytyy videovuokraamosta tai jostain erik.halpa.tarjouspöydästä,ei massaleffa.t.Pate

horus-eye - 27.07.2009 klo 12:16

Hei! En tiennytkään noista aiemmista osista, joten kiitos tiedosta. Täytyy jostain katsella, jos ne vastaan tulisi. Ehkä olivat yhtä mielenkiintoisia kuin Babel?

PateT - 02.07.2009 klo 15:29

Voi voi Maikkia,tiedän jutut,ne on kaikki kuitenkin niin erilaisia,mutta NIIN ihania.Anteeksi,mutta mun on pakko nyt lopettaa napsuttelu,lähden työmatkalle ja poissa viikon!!Trekkui Miakille ja Sulle!Palataan asiaan!

horus-eye - 02.07.2009 klo 15:10

Maikki murjottaa ainakin jos on liian kauan yksin tai jos sen kanssa ei tarpeeksi leikitä (heitetä hiirtä, keihästä, sulkaa yms). Olin pari vuotta ilman kissaa, kun edellisen jouduin laittamaan ikiuneen sairauden takia ja OLI KOVA PAIKKA. Aluksi Maikki ei tuntunut niin hyvältä kissalta, mutta nykyään arvostan jo senkin luonteenpiirteitä :-)

Pieni hetki, sivua ladataan.