Kultaranta: Omat matkat

Kultaranta


Liittynyt: 14. elokuuta, 2008

Tulevat matkat

Kultaranta ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

 • Rooma
  Lähtö: Syyskuu, 2010
  Paluu: Syyskuu, 2010
  Rooma, kaupunki täynnä historiaa ja nähtävyyksiä. Aina yhtä mielenkiintoinen.
 • Capri
  Lähtö: Elokuu, 2009
  Paluu: Syyskuu, 2009
 • Rooma
  Lähtö: Lokakuu, 2008
  Paluu: Lokakuu, 2008
  Rooma , Ikuinen kaupunki , on aina yhtä kiinnostava ja kiehtova. Historiaa, hyviä ravintoloita, muotia ja kansainvälisyyttä. Kannattaa ehdottomasti vierailla.
 • Vatikaani
  Lähtö: Lokakuu, 2008
  Paluu: Lokakuu, 2008
  Pieni kirkkovaltio Italian sydämessä, Rooman keskustan ympäröimänä. Mikäli matka suuntautuu Italiaan, ja etenkin Roomaan, on vierailu Vatikaanissa aivan välttämätön.
 • Capri
  Lähtö: Elokuu, 2008
  Paluu: Syyskuu, 2008
  Terveiset Caprilta ! Palasimme juuri tämänvuotiselta Caprin matkaltamme.Sää tänä vuonna todella suosi, aurinkoista, lämpötila päivittäin noin +30C. Tämän vuoden huomioita : Päiväretkeläisten määrä entisestään kasvanut, ainoastaan aamuvarhain tai iltamyöhään oli mukavan rauhallista, päiväsaikaan jonot suosituimpiin paikkoihin, esim Grotta Azurra tai Monte Solaro saattoivat vaatia tunninkin odotuksen. Itse caprilaisetkin olivat kertomansa mukaan väsymässä alati kasvavaan ihmismäärään. Hinnat olivat, kuten Suomessakin, entisestään nousseet. Silti edelleenkin suosittelemme kohdetta upeista näköaloista pitäville omatoimimatkailijoille.
 • Capri
  Lähtö: Syyskuu, 2007
  Paluu: Syyskuu, 2007
  Onnistunut matka. Upeat maisemat, ihmiset ja ruoka; siinä kolme hyvää syytä lomailla Caprilla. Sen vuoksi myös tänä syksynä (2008) matkamme suuntautuu Caprille.
 • Ponta Negra
  Lähtö: 2005
  Paluu: 2005
Pieni hetki, sivua ladataan.