Kultaranta: Omat matkat

Kultaranta


Liittynyt: 14. elokuuta, 2008

Tulevat matkat

Kultaranta ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Rooma
    Lähtö: Syyskuu, 2010
    Paluu: Syyskuu, 2010
    Rooma, kaupunki täynnä historiaa ja nähtävyyksiä. Aina yhtä mielenkiintoinen.
  • Capri
    Lähtö: Elokuu, 2009
    Paluu: Syyskuu, 2009
  • Rooma
    Lähtö: Lokakuu, 2008
    Paluu: Lokakuu, 2008
    Rooma , Ikuinen kaupunki , on aina yhtä kiinnostava ja kiehtova. Historiaa, hyviä ravintoloita, muotia ja kansainvälisyyttä. Kannattaa ehdottomasti vierailla.
  • Vatikaani
    Lähtö: Lokakuu, 2008
    Paluu: Lokakuu, 2008
    Pieni kirkkovaltio Italian sydämessä, Rooman keskustan ympäröimänä. Mikäli matka suuntautuu Italiaan, ja etenkin Roomaan, on vierailu Vatikaanissa aivan välttämätön.
  • Capri
    Lähtö: Elokuu, 2008
    Paluu: Syyskuu, 2008
    Terveiset Caprilta ! Palasimme juuri tämänvuotiselta Caprin matkaltamme.Sää tänä vuonna todella suosi, aurinkoista, lämpötila päivittäin noin +30C. Tämän vuoden huomioita : Päiväretkeläisten määrä entisestään kasvanut, ainoastaan aamuvarhain tai iltamyöhään oli mukavan rauhallista, päiväsaikaan jonot suosituimpiin paikkoihin, esim Grotta Azurra tai Monte Solaro saattoivat vaatia tunninkin odotuksen. Itse caprilaisetkin olivat kertomansa mukaan väsymässä alati kasvavaan ihmismäärään. Hinnat olivat, kuten Suomessakin, entisestään nousseet. Silti edelleenkin suosittelemme kohdetta upeista näköaloista pitäville omatoimimatkailijoille.
  • Capri
    Lähtö: Syyskuu, 2007
    Paluu: Syyskuu, 2007
    Onnistunut matka. Upeat maisemat, ihmiset ja ruoka; siinä kolme hyvää syytä lomailla Caprilla. Sen vuoksi myös tänä syksynä (2008) matkamme suuntautuu Caprille.
  • Ponta Negra
    Lähtö: 2005
    Paluu: 2005
Pieni hetki, sivua ladataan.