Capri

Capri

Caprin sääennuste

la 2.3.

Sadetta, Osittain pilvistä
15°C | 9°C
5 m/s

su 3.3.

Sadetta, Osittain pilvistä
15°C | 14°C
9 m/s

ma 4.3.

Sadetta, Pilvistä
13°C | 11°C
13 m/s

ti 5.3.

Sadetta, Osittain pilvistä
14°C | 11°C
4 m/s

ke 6.3.

Sadetta, Osittain pilvistä
14°C | 12°C
12 m/s

to 7.3.

Selkeää
14°C | 12°C
6 m/s

Caprin artikkelit

Caprin hotellit

Matkakohteita Caprin lähellä

 • Caprille meneville, auton vuokranneille vinkki parkkihalliin lähellä Sorrennon satamaa

  Sorrennossa on useita parkkihalleja. Parkkihalli, johon veimme vuokra-automme, sijaitsee vain noin 300 metrin päässä Sorrennon satamasta, joten oli todella helppo löytää navigaattorin avulla satama ja lähteä Caprille. Maksu oli 15 euroa päivältä ja palvelu oli erinomaista. Ehkä matka-ajankohtamme 2.5. alensi hintaa. Huomasimme parkkitalon lähellä olevat korkeat portaat, jotka johtivat ylä-Sorrentoon eli bussilla Sorrentoon tulevat pääsevät niitä pitkin kätevästi satamaan. Lipputoimistossa lippuja ostaessamme saimme liput, johon oli automaattisesti merkitty paluuaika. Ideana heillä on, että valitsevat kalleimmat paluuajat. Samalla lipulla voi siitä huolimatta lähteä myöhemmmin tai aikaisemmin saarelta. Laivoja on erilaisia ja erihintaisia. Maksoimme yli 75 euroa meno-paluu/ 2 hlö ja matka kesti noin 20 min yhteen suuntaan. Oli siis nopea alus. Löysimme saamamme käyntikortin kyseisestä parkkitalosta: Garage service "il Faro" Via L. Maio, 50 - Marina Piccola Via S. Renato, ...  Lisää...

  Sorrennossa on useita parkkihalleja. Parkkihalli, johon veimme vuokra-automme, sijaitsee vain noin 300 metrin päässä Sorrennon satamasta, joten oli todella helppo löytää navigaattorin avulla satama ja lähteä Caprille. Maksu oli 15 euroa päivältä ja palvelu oli erinomaista. Ehkä matka-ajankohtamme 2.5. alensi hintaa. Huomasimme parkkitalon lähellä olevat korkeat portaat, jotka johtivat ylä-Sorrentoon eli bussilla Sorrentoon tulevat pääsevät niitä pitkin kätevästi satamaan. Lipputoimistossa lippuja ostaessamme saimme liput, johon oli automaattisesti merkitty paluuaika. Ideana heillä on, että valitsevat kalleimmat paluuajat. Samalla lipulla voi siitä huolimatta lähteä myöhemmmin tai aikaisemmin saarelta. Laivoja on erilaisia ja erihintaisia. Maksoimme yli 75 euroa meno-paluu/ 2 hlö ja matka kesti noin 20 min yhteen suuntaan. Oli siis nopea alus. Löysimme saamamme käyntikortin kyseisestä parkkitalosta: Garage service "il Faro" Via L. Maio, 50 - Marina Piccola Via S. Renato, 23/5 - SORRENTO puh. 081 8771575 puh. 081 8781390 puh. 331 3427641 Tunti 7,30 euroa / 19.30 sulkeutuu.

  Kohde: Capri, Italia Kategoria: Caprin muita vinkkejä
  Lisätty: 09.05.13 Lähettäjä: Irene
 • Caprin retkien myyjät

  Menomatkalla Caprin saarelle laivassa oli myyjiä, jotka esittelivät erilaisia retkipaketteja. Ostimme 20 euroa/hlö maksavan retkipaketin, johon kuului minibussilla liikkuminen saarella ja oppaan antama tieto. Menimme ensin Anacaprille ja sieltä funicolan-hissin kanssa Solaron vuorelle (10 euron lippu ei sisältynyt retken hintaan). Sen jälkeen oli omaa aikaa kierrellä kaupungissa ja tehdä ostoksia, käydä kahvilla tai syömässä. Matka jatkui sovitulta kokoontumispaikalta Caprin kaupunkiin. Siellä saimme makeis- ja limoncella eli sitruunaliköörimaistiaiset ja tutustua kyseisen liikkeen tuotteisiin. Sitten opas ohjasi meidät Via Gastiglionelle, jossa sijaitsee Benito Mussolinin entinen kesäasunto, jossa nykyisin toimii hotelli. Retki sisälsi funicola-junan liput, joilla pääsimme Caprin rantakadulle ja laivaan helposti. Mielestämme valmisretki oli kätevä tapa päästä näkemään pikaisesti päiväkäynnillä saari ja sen kaupungit.

  Kohde: Capri, Italia Kategoria: Caprin muita vinkkejä
  Lisätty: 09.05.13 Lähettäjä: Irene
 • Caprin nähtävyydet

  Bella Caprin saaren nähtävyydet suuntautuvat pääosin merelle, mutta myös itse saareen ja lähellä olevaan saariryhmään. Retken suunnittelussa Caprille on hyvä ottaa huomioon sää, jotta valokuvat onnistuisivat ja ylipäätään näkisi ympäristöön. Aurinkoisena päivänäkin oli merestä nousevaa utua ilmassa. Kuumuus on kesällä valtava, joten pään suojaaminen ja aurinkolasit ovat tarpeen. Hyvät jalkineet jalkaan ja vesipullot kassiin. Syytä on myös varautua turistien tungokseen. Yritysten minibusseilla (löytyy satamasta), joissa on opas, pääsee ylös Anacaprin kaupunkiin. Kaupungista lähtevällä yhden hengen funicola -hissillä pääsee noin 500-600 metrin korkeuteen Monte Solarolle, josta on ehdottomasti parhaat, huikeat näkymät alas Caprin kaupunkiin, lähiympäristöön ja merelle. Sieltä sai parhaat matkakuvat!! Lippu maksoi 10 euroa/henkilö ja kokemus oli todella sen arvoinen. Hissin noustessa tasaisesti ylöspäin kuuli linnunlaulua ja sai ihailla maisemia merelle ja saarelle. Alastulo oli ...  Lisää...

  Bella Caprin saaren nähtävyydet suuntautuvat pääosin merelle, mutta myös itse saareen ja lähellä olevaan saariryhmään. Retken suunnittelussa Caprille on hyvä ottaa huomioon sää, jotta valokuvat onnistuisivat ja ylipäätään näkisi ympäristöön. Aurinkoisena päivänäkin oli merestä nousevaa utua ilmassa. Kuumuus on kesällä valtava, joten pään suojaaminen ja aurinkolasit ovat tarpeen. Hyvät jalkineet jalkaan ja vesipullot kassiin. Syytä on myös varautua turistien tungokseen. Yritysten minibusseilla (löytyy satamasta), joissa on opas, pääsee ylös Anacaprin kaupunkiin. Kaupungista lähtevällä yhden hengen funicola -hissillä pääsee noin 500-600 metrin korkeuteen Monte Solarolle, josta on ehdottomasti parhaat, huikeat näkymät alas Caprin kaupunkiin, lähiympäristöön ja merelle. Sieltä sai parhaat matkakuvat!! Lippu maksoi 10 euroa/henkilö ja kokemus oli todella sen arvoinen. Hissin noustessa tasaisesti ylöspäin kuuli linnunlaulua ja sai ihailla maisemia merelle ja saarelle. Alastulo oli yhtä mukavaa. Todella ihana kokemus! Monte Soleron retkelle voi ottaa juomaa ja evästä mukaan. Ylhäällä tasanteella on myös ravintola ja lepotuoleja sekä pöytäryhmiä mukavaan oleskeluun ja rentoutumiseen. Anacaprissa on myös kaunis valkoinen kirkko, jossa on mukavan viileää. Pienet kahvilat ja ravintolat kirkkoaukiolla ovat ihastuttavia. Aukio kuhisee turisteja. Kujalta kujalle on mukava käyskennellä ja aistia tunnelmaa. Välillä pysähtyä jäätelölle ja espressolle tai lasilliselle viiniä. Anacaprissa näkee myös kauniita maalattuja kaakelilaattateoksia kaduilla ja taloissa. Ostosmahdollisuuksia merkkiputiikeissa on paljon. Molemmat Caprin kaupungit ovat ihastuttavia. Sieltä löytyy kaikki, mitä turisti tarvitsee. Kaupungit ovat siistejä ja pieniä. Korkeuserot rajoittavat liikkumista. Monet yritykset tarjoavat jo laivoilla minibussi-opasmatkoja ja sellainen olikin todella tarpeen siellä käydessämme päiväseltään. Näin jälkikäteen ajateltuna mietimme, mistä kaikesta olisimmekaan jääneet paitsi ilman oppaan kertomuksia ja neuvoja! Caprin kaupungista pääsee kätevästi funicola-junalla alas rantakadulle ja satamaan lähdön koittaessa. Minibussiopaspakettiin kuuluivat nämä liput. Arrivederci Bella Capri!

  Kohde: Capri, Italia Kategoria: Caprin nähtävyydet
  Lisätty: 09.05.13 Lähettäjä: Irene
 • Voi niitä kiemurtelevia teitä..

  Olin tyttäreni kanssa Caprin saarella vuosia sitten. Mahtava elämys.Asuimme Sorrennossa josta menimme laivalla Caprille.Koskaan en unohda sitä tunnetta, kun pieni katkaistu bussi körötteli sinne ylös saarelle sitä kiemurtelevaa tietä. Alas en uskaltanut katsoa ollenkaan. Hyvin sujui, hetkessä olimme niin upealla saarella, että henki aivan salpautui.Kaikki tärkeimmät nähtävyydet tutkimme.Axel Mynten huvila oli ainutlaatuinen. Söimme ihanassa katuravintolassa ja katselimme maailman ihmisiä. Suosittelen lämpimästi kyseistä paikkaa.Ainutlaatuinen.Mystinen.

  Kohde: Capri, Italia Kategoria: Caprin nähtävyydet
  Lisätty: 08.09.09 Lähettäjä: matkalaukku
 • Laatua ja todella hyvää palvelua arvostavalle.

  Hotelli: Caesar Augustus

  Viiden tähden Caesar Augustus on hotelli laatua, todella hyvää palvelua sekä mahtavia näköaloja arvostavalle matkailijalle. Hotelli sijaitsee Anacaprin kylässä vuoren rinteellä. Matkaa itse Caprin kaupunkiin tulee muutamia kilometrejä. Kyseinen matka taittuu helposti ja nopeasti paikallisella bussilla. Kokemus on myös hotellin laaja ja komeat näköalat tarjoava terassi sekä uima-allas alue jolta myös aukeaa näkymä kohden Napolia sekä naapurisaarta Ischiaa. Eli, mikäli matkallasi haluat laatua, hyvää palvelua sekä ripauksen luksusta, on Caesar Augustus toiveidesi täyttymys.

  Kohde: Capri, Italia Kategoria: Caprin hotellit
  Lisätty: 07.09.09 Lähettäjä: Kultaranta

Oletko käynyt Caprilla?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Caprilla

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Caprille?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Kultaranta

Kohde: Capri
Ajankohta: Elokuu, 2009 - Syyskuu, 2009

Kultaranta

Kohde: Capri
Ajankohta: Elokuu, 2008 - Syyskuu, 2008
Kommentti: Terveiset Caprilta ! Palasimme juuri tämänvuotiselta Caprin matkaltamme.Sää tänä vuonna todella suosi, aurinkoista, lämpötila päivittäin noin +30C. Tämän vuoden huomioita : Päiväretkeläisten määrä entisestään kasvanut, ainoastaan aamuvarhain tai iltamyöhään oli mukavan rauhallista, päiväsaikaan jonot suosituimpiin paikkoihin, esim Grotta Azurra tai Monte Solaro saattoivat vaatia tunninkin odotuksen. Itse caprilaisetkin olivat kertomansa mukaan väsymässä alati kasvavaan ihmismäärään. Hinnat olivat, kuten Suomessakin, entisestään nousseet. Silti edelleenkin suosittelemme kohdetta upeista näköaloista pitäville omatoimimatkailijoille.

Kultaranta

Kohde: Capri
Ajankohta: Syyskuu, 2007
Kommentti: Onnistunut matka. Upeat maisemat, ihmiset ja ruoka; siinä kolme hyvää syytä lomailla Caprilla. Sen vuoksi myös tänä syksynä (2008) matkamme suuntautuu Caprille.

Oletko vieraillut Caprilla?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Caprista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Englanninkielinen nimi: Capri
Etäisyys Helsingistä: 2306 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 10min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Capri
Suomenkielinen Wikipedia: Capri
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Capri
Pieni hetki, sivua ladataan.