Kroatian idyllinen Tucepi kuuluu Tjäreborgin ensi kesän lomavalikoimaan. Kuva: Dreamstime
Kroatian idyllinen Tucepi kuuluu Tjäreborgin ensi kesän lomavalikoimaan. Kuva: Dreamstime

Tjäreborg lisää kohteita Kroatiaan, Kreikkaan ja Madeiralle kesälle 2017

Tjäreborgin uutuuskohteet kesälle 2017 sijoittuvat vanhoihin tuttuihin kohdemaihin Kroatiaan, Kreikkaan ja Madeiralle. Tjäreborg aloitti ensi kesän matkojen myynnin hyvissä ajoin jo kesäkuussa, sillä yhtiön mukaan varsinkin perheet haluavat varmistaa suosikkihotellinsa kesälomalleen.

Kroatia on ollut Tjäreborgilla kuluvan kesän aikana erityisen suosittu, minkä vuoksi Kroatian aiemminkin jo kattavaan valikoimaan tulee ensi kesälle uutuuskohde Tucepi. Tucepi on pieni idyllinen rantakaupunki Makarska Rivieralla, missä Tjäreborgilla ensi kesänä tarjonnassaan neljä hotellia.

Kreikassa Tjäreborgin uutuudet ovat Sivota ja Ammoudia maan luoteisosassa Pargan lähistöllä. Ne ovat pieniä ja idyllisiä lomakohteita, missä voi viettää rauhallisen loman kristallinkirkkaiden uimavesien äärellä kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta ja hyvästä ruoasta nauttien.

Tjäreborg on järjestänyt jo muutaman vuoden ajan myös kesäisin matkoja Madeiralle, joka on ihanteellinen lomakohde vuoden kaikkina aikoina. Madeiran kysyntä oli Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowskin mukaan tänä kesänä erityisen vilkasta ja tästä johtuen Madeiran kapasiteettia on ensi kesäksi lisätty.

Tjäreborg laajentaa risteilyvalikoimaansa tuomalla ensi kesän valikoimaan Bostonista lähtevät Bermudan risteilyt. Yhtiön mukaan risteilyt ovat yksi nopeimmin kasvavista matkailumuodoista, minkä vuoksi se on lisännyt valikoimaansa jo aiemmin tarjonnassaan olleiden Royal Caribbean Internationalin ja Costa Cruisesin lisäksi Norwegian Cruise Linen risteilyt. Tämän yhteistyön kautta tarjonnassa on tulevana talvena uutuutena Havaijin risteilyt.

Lähde: Tjäreborg

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.