Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Porto de Galinhas

Menossa Porto de Galinhasiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Porto de Galinhasiin. Oletko sinä menossa Porto de Galinhasiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Porto de Galinhasissa

Oletko sinä käynyt Porto de Galinhasissa? Ilmoita siitä muille!

satu_maa

Kohde: Porto de Galinhas
Ajankohta: Helmikuu, 2013

diablero

Kohde: Porto de Galinhas
Ajankohta: Helmikuu 16, 2009 - Maaliskuu 02, 2009

Edith

Kohde: Porto de Galinhas
Ajankohta: Helmikuu, 2009 - Maaliskuu, 2009
Kommentti: Todellinen äkkilähtö, matka varattiin vajaa vko ennen matkaa, extempore. 2 viikkoa päiväntasaajan alapuolella maassa jossa kielenä portugali. Erittäin onnistunut matka, vaatimaton Pousada Recanto dos Corais jossa aamiaisella paljon erilaisia tuoreita hedelmiä ja niistä aamulla tuorepuristettuja mehuja. Matkaa rannalle jonkin verran. Ihana viehättävä kylä Porto de Galinhas jossa parhaat pihvit ikinä. Rannalla ei ollut aurinkotuoleja, paikalliset tulivat varjojen ja tuolien (ei aurinkovuoteiden) kanssa rannalle viettämään aikaa. Turistit loikoili tulikuuman polttavan auringon alla pyyhkeitten päällä. Tää oli eka kohde jossa tunnissa paloi jakaus päänahkaan, niinpä suojakertoimeksi hankimme 50 jota jo oppaat suosittelivat saapuessamme kohteeseen. Ranta tosi siisti mutta vessoja ei ollut, niinpä välillä SubWayhin lounaalle ja veskiin auringonoton lomassa. Joskus rankkoja sadekuuroja mutta hetkessä ohi. Meressä oli hyvä ja turvallinen uida. Ranta siisti. Hyvää paikallista juustoa grillimyyjiltä rannalla pikkusuolaiseksi, must. Kookosvettä pillillä kookoksesta rannalla, pysyi mahapöpöt loitolla. Ei ikäviä kaupustelioita rannalla.Karnevaalit sattuivat matka-ajalle, se oli huippukokemus vaikka kylä ei ollut suuren suuri. Karnevaalikulkueita viikon verran joka ilta - upea kokemus. Siellä ei ollut juurikaan turisteja vaan sai seurata aitoa elämää paikallisten keskellä. Joskus ravintolalaskussa oli jotain ylimääräistä kuten soittajamaksu jos ravintolassa oli esiintyjä, muutenkin joskus sai selvitellä mistä lasku koostui. Ja se ei ollut kovin helppoa kun paikalliset ei paljoo englantia osaa. Matkajärjestäjä Aurinkomatkat. Menisin uudelleen. Suosittelen.

Noppa

Kohde: Porto de Galinhas
Ajankohta: Joulukuu 22, 2008 - Tammikuu 05, 2009
Kommentti: Joululoma matka lasten kanssa

Tupu

Kohde: Porto de Galinhas
Ajankohta: Marraskuu 24, 2008 - Joulukuu 08, 2008
Pieni hetki, sivua ladataan.