Omat matkat - Gdansk:Sivu 2

Käynyt Gdanskissa

Oletko sinä käynyt Gdanskissa? Ilmoita siitä muille!

Aitta-Oja

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Elokuu 16, 2010 - Elokuu 20, 2010

mä9

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Kesäkuu, 2010 - Heinäkuu, 2010
Kommentti: Viikko golffausta ja biistiä :)

Suuskii

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Joulukuu 06, 2009 - Joulukuu 12, 2009
Kommentti: Nyt on viikko takan...... ja oli mukavaa, yksi juttu jäi harmittamaan todella paljon.... vuokrattiin auto vasta paikanpäältä Gdanskin kentältä autoswiat-rentacar firmalta. Kaikki meni ihan hyvin vuokraus tilanteessa, mutta murheita syntyi heti pimeän tullen. Kuten suomessa, myös puolassa on pakko pitää ajovaloja aina päällä, joka on mielestäni hyvin tärkeää. Pimeän tullen huomasimme, että auton ajovalot eivät toimi laisinkaan. Vaihdoimme polttimoita, mutta ei auttanut. Jouduimme ajamaan 300 km pelkillä parkeilla ja sumuvaloilla. Tuulilasin pesunestettä ei ollut ollenkaan, ja ovi meinasi pudota paikoiltaan kun pultit olivat niin löysällä. Ystävämme auttoi auton sähkövian korjaamisessa, vuokrafirma lupasi korvata kulut. Palauttaessamme autoa mainitsimme vioista uudelleen ja pyysimme korvausta siitä, että jouduimme kuluttamaan aikaamme auton huoltoon, sekä hitaampaan matkantekoon sähkövian vuoksi. Saimme vain syyttelyä siitä, että valehtelemme ja yritämme huijata heitä. Teki mieli sanoa, että pidä tunkkis! Ei en todellakaan suosittele tätä kyseistä firmaa kenellekään! Terveisin, puolanmatkaaja

satu_maa

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Joulukuu 05, 2009 - Joulukuu 08, 2009
Kommentti: Matka onnistui erittäin hyvin,hotelli oli hieno ja taksi matka kentältä hotellille ja takaisin onnistui hyvin kun otti oikean taksin. Paljon oli katseltavaa ja ostettavaa kun kaikki oli halpaa verrattuna suomen hintoihin,toki sieltä löytyy myös kallistakin tavaraa. Ihania kahviloita ja melkein kaikki mitä niissä kahviloissa myytiin oli kermapohjaisia tuotteita,eli herkuttelijan paratiisi,mutta jos koitat linjoistasi pitää siellä huolen niin vaikeata on! Suunnittelimme jo uutta matkaa Puolaan ja tällä kertaa kesällä koska Sopotissa on erinomainen uimaranta joka on kuulemma tutustumisen arvoinen paikka ja sinne pääsee Gdanskista paikallisjunalla....Hieno matka ja hieno kokemus...Tämä täytyy kokea uudelleen!!

umranta

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Syyskuu 04, 2009 - Syyskuu 11, 2009
Kommentti: Kaunista, vihreää, siistiä, keski-eurooppalainen tunnelma. Gourmet-tason ruoat pikaruoan hinnalla, hyvä palvelu, edullista. Todella positiivinen yllätys.

tour2009

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Maaliskuu 06, 2009 - Maaliskuu 09, 2009
Kommentti: Saa nähdä mihin siellä eksyy, sopot ja gdynia varmaan ohjelmassa ja lopun aikaa seikkaillaan!?

tai

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Huhtikuu 16, 2008 - Huhtikuu 20, 2008
Kommentti: Hieno paikka. Upeita rakennuksia. Gdynia ja Sopot lähellä. Edullista.

niiide

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Huhtikuu, 2008
Kommentti: Edullisesti lennettiin Wizz airilla Turusta.Mielenkiintoinen kolmen kaupungin kohde,Sopot ,Gdynia ja Gdansk.Kannatta käydä ,paljon nähtävää riittää.

pikkukimalainen

Kohde: Gdansk
Ajankohta: 1998
Kommentti: Kiva kaupunki! Ikävöin niin Suomessa olevaa uutta poikaystävääni (olin 14v.) että jäi paikan hienous tajuamatta!
Pieni hetki, sivua ladataan.