Yahsi Beach

Yahsi Beachin hotellit

Matkakohteita Yahsi Beachin lähellä

 • Pelkkää plussaa

  Hotelli: Petunya Beach Resort

  Aivan ihana hotelli. Siistit riittavan kokoiset huoneet. Ihana henkilökunta. Hotellin altaat hyvät ja vesi puhdasta. Meri muutaman askeleen päässä. Kunnollinen ravintola jossa ruoka oli hyvä ja sitä oli riittävästi. Hyvin positiivinen kokemus. Suosittelut+++++

  Kohde: Yahsi Beach, Turkki Kategoria: Yahsi Beachin hotellit
  Lisätty: 08.10.12 Lähettäjä: Vieras
 • Aivan ihana hotelli :)

  Hotelli: Petunya Beach Resort

  En kertakaikkiaan ymmärrä mitenkä joku voi moittia kyseistä hotellia? Edellisen kommentin luettuani, en usko, että voimme edes puhua samasta paikasta.. Olen todella tyytyväinen valintaamme. All inclusive-paketti.. aivan mahtava :) Ei tarvitse joka paikkaan olla kukkaro kourassa menossa, että saa esim. kylmiä juomia paahtavassa auringonpaisteessa. Ruokaa oli pilvin pimein mistä valita, ja esim. virvoitusjuomia sai hakea allasbaarista klo 10-23. Todella kätevää =) Huoneet olivat riittävän suuret, ja ne siivottiin tarpeeksi usein. Tähän mainittakoon hotellin ainut miinus, eli huono peitto. Eli ei kovin suurista puutteista ole kysymys :) Mahatautia/vaivoja ei tullut minulle, eikä äidilleni, jonka kanssa olin reissussa. Altaat olivat puhtaita, mutta itse halusimme mennä mereen uimaan mm. ihanien maisemien takia :) Henkilökuntaa en voi ylistää tarpeeksi. Erittäin kohteliaita ja mukavia. Huolehtivat asiakkaan hyvinvoinnista koko viikon ajan. Suosittelen kaikin puolin. Tämä hot...  Lisää...

  En kertakaikkiaan ymmärrä mitenkä joku voi moittia kyseistä hotellia? Edellisen kommentin luettuani, en usko, että voimme edes puhua samasta paikasta.. Olen todella tyytyväinen valintaamme. All inclusive-paketti.. aivan mahtava :) Ei tarvitse joka paikkaan olla kukkaro kourassa menossa, että saa esim. kylmiä juomia paahtavassa auringonpaisteessa. Ruokaa oli pilvin pimein mistä valita, ja esim. virvoitusjuomia sai hakea allasbaarista klo 10-23. Todella kätevää =) Huoneet olivat riittävän suuret, ja ne siivottiin tarpeeksi usein. Tähän mainittakoon hotellin ainut miinus, eli huono peitto. Eli ei kovin suurista puutteista ole kysymys :) Mahatautia/vaivoja ei tullut minulle, eikä äidilleni, jonka kanssa olin reissussa. Altaat olivat puhtaita, mutta itse halusimme mennä mereen uimaan mm. ihanien maisemien takia :) Henkilökuntaa en voi ylistää tarpeeksi. Erittäin kohteliaita ja mukavia. Huolehtivat asiakkaan hyvinvoinnista koko viikon ajan. Suosittelen kaikin puolin. Tämä hotelli on 4 tähteänsä ansainnut! :)

  Kohde: Yahsi Beach, Turkki Kategoria: Yahsi Beachin hotellit
  Lisätty: 04.08.12 Lähettäjä: Vieras
 • Kauhea hotelli

  Hotelli: Petunya Beach Resort

  Hotelli oli todella epäsiisti ja ruoka surkea, siivous todella huonoa, esimerkki likaisella mopilla siivottiin ensin kylpyhuone ja sitten huoneen lattia ja mentiin seuraavaan huoneeseen moppia huuhtelematta ja sama jatkui, jalkasieni lienee monen tuliainen tästä hotellista. Uima-altaiden vesi loi niin likaista että varpaita ei näkynyt vaikka syvyys oli 1m.-1.5m. Lapsille ei ollut mitään syötävää, seurasin mitä söivät ranskalaisia, makaroonia lisukkeena ketsuppi, meillä ei ollut lapsia. Hotellin henkilökunta oli todetta tylyjä ja keittiö ja tarjoiluhenkilöstö likaisissa vaatteissa. Ruuat todella huonoja ja samaa ruokaa jokaisella ruokailulla, viikon aikana oli liharuokaa kaksi kertaa ja nekin tarjottiin päivällä jollon oli vähän ruokailijoita.Hotelli luokitus oli 3 tähteä minun arvio 1- tätteä. En suosittele tätä kenellekkään ja en yhtään ihmettele että, tässä hotellissa oli alku kesästä vatsatauti epidemia joka johtui ruuasta.

  Kohde: Yahsi Beach, Turkki Kategoria: Yahsi Beachin hotellit
  Lisätty: 07.07.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Yahsi Beachilla?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Yahsi Beachilla

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Yahsi Beachilta?

Yahsi Beachilta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Yahsi Beachilla?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Yahsi Beachille?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Yahsi Beachilla?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Yahsi Beachilla. Oletko sinä vieraillut Yahsi Beachilla? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Yahsi Beachista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Turkki
Etäisyys Helsingistä: Ei tiedossa.
Lentoaika-arvio:[1] Ei tiedossa.
Rahayksikkö: uusi Turkin liira
Valuuttakurssi (1 EUR): 35,35 TRY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +90
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 110
Palokunta: 155
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Turkki
Suomen suurlähetystö Turkissa
Turkin suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Turkki
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.