Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Agia Marinassa

Hot. Alexia yllätti positiivisesti

Hot. Alexian sijainti aivan loistava, rannan vieressä. Suositun rantabaarin ruoka hyvää. Siisti hotelli ja mukava henkilökunta. Eräs pariskunta ollut 11 kertaa tässä hotellissa. Agia Marinan ravintoloista: 1. Horiatiko, hyvä ruoka, 2. Olivi, paras musaka, kiva rauhallinen paikka 3. Pirgos, erinomainen ruoka. miinukset: keittiö kiireinen, ainekset lopussa (vain yksi kala :-), vilkkaan päätien varrella. 4. Romeos, hyvä ruoka, symbaattinen paikka. 5. Horiatiko Gonia, musaka hyvä, stifado pettymys. Iiiisot annokset. Yliystävällinen henkilökunta. 6. Aletri, pettymys. Erikoismaininta: Saarikierroksen ruokapaikka, Drimos taverna. Hieno kokemus!!

Alexia

Vieras    03.10.2014    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Olimme elokuussa 2014 viikon lomamatkalla Agia Marinassa ja Alexia-hotellissa. Söimme päivittäin kreikkalaista ruokaa Alexian ravintolassa, jossa oli hyvä ruoka ja hintakin oli kohtuullinen, eli n.20-25 euroa yhteensä kahdelta henkilöltä.

klubit agia marinssa

Vieras    09.01.2014    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Olemme menossa 6 hengen porukka + yksi lapsi agia marinaan. Onko tuolla yhtään tanssiklubeja nuorisolle? ja miten shoppailu tuolla onnistuu? :D

Ruoka Agia Marinassa

Vieras    18.06.2013    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Kreikka on kulinaristin unelmakohde. Matkakohteessamme Agia Marinassa söimme ihania ruokia ainakin kymmenessä eri ravintolassa! Kannattaa kokeilla paikallisia herkkuja, eikä jumittua turvallisiin pizzoihin. Kania kannattaa kysyä, se on herkullista, muttei joka päivä saatavana. Myös miekkakala on kokeilemisen arvoinen. Kreikkalainen punaviini ei ole hääppöistä, mutta valkoviini aivan hyvää. Talon viini on halvinta, ja valkoviineissä ei suurta eroa huomaa. Viiden hengen perhe viineineen ja limsoineen syö hyvän illallisen noin 50 eurolla ja kaupan päälle saa ystävällistä palvelua, pienen makean jälkkärin ja paljon rakia!

Taverna Horiatiko

Edith    18.09.2011    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Erinomaista kohtuuhintaista maittavaa ruokaa. Reilunkokoiset annokset. Ystävällinen palvelu. Vanha isäntä istuu usein tarkkailemassa jossainpäin yrtinoksa korvan takana hyväntuulisena. Välillä talokin tarjosi extraa, etenkin kun kävimme useita kertoja. Pääkadulta max 200m huoltoasemankohdalta ylämäkeen. Suosittelen. Itsekin löysimme paikan suosituksen ansiosta. Plataniaksestakin lyhyt matka.

www.taverna-horiatiko.gr/th/...1/lang,en/

Kri Kri -baari

SPecial garlic bread oli hyvä. 2,80€

ANEMOS grilli ja kreikkalainen ravintola

Vieras    06.08.2008    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Aivan mahtavaa palvelua ja hyvää ruokaa, annokset olivat todella isoja.

Hinta oli havimmasta päästä kaikki oli kohdallaan. Ravintola sijaitsee pääkadulla hieman ennen super market Atlasta, jos tullaan Haniasta päin.

Hanian ja Agia Marinan ruokapaikoista

kkupa    19.05.2008    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Mitään erityistä suosikkiravintolaa ei ehtinyt muodostumaan. Haniassa ollessamme käytiin aina jossain Venetsialaisen sataman ravintoloissa syömässä.

Agia Marinan kylässä taas käytiin jossain läheisissä ravintoloissa.

Oletko vieraillut Agia Marinassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.