Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Dolomiiteilla

Siusi murtomaahiihdon mekka

Vieras    20.02.2008    Dolomiittien aktiviteetit ja harrastukset    Dolomiitit

St.Cristinan, Selvan Wolkensteinin ja Ortisein kupeessa sijaitseva Siusi on fantastinen talvi- ja kesäloman kohde liikuntaa kaipaaville. Val Gardenan seudulla on tuhansia kilometrejä rinteitä ja satoja hissejä, joiden avulla voi liikkua erittäin laajoilla alueilla loputtomiin. Sen lisäksi alueella on erittäin hyvät murtomaahiihdon mahdollisuudet. Siusi Alm tarjoaa noin 100 kilometriä erilaisia latuja joka lähtöön. Vaikeimmat mustat ladut ovat todella rankkoja ja toisessa ääripäässä on sinisiä, todella leppoisia pätkiä. Latuverkosto kulkee huikeissa Dolomiittien maisemissa, jotka saavat ajattelemaan, että voiko sellaisia näkymiä oikeasti olla olemassa. Latujen varsille on varsin tiheästi taukopaikkoja, joissa voi nautiskella italialaiseen tyyliin tasokkaita aterioita ja juomia.

menoa kaipaaville Selva on paras vaihtoehto. Itse viihdymme St.Cristinassa hotel Diamantissa (www.hoteldiamant.it). Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Voin vakuuttaa tämän noin 30 Italian matkan ja liki joka sopen kolunneella kokemuksella. Tirolissa Itävalta vaikuttaa palvelukulttuuriin. Hotel Diamantissa Müssnerin perhe panostaa poikkeuksellisen paljon asiakkaidensa hyvinvointiin. Lisäksi hotelli on juuri uusittu ja täyttää siten ****+ -statuksen.

Vihje murtomaahiihtäjille: käytä Siusin palveluita Penan kautta. Sinne on helppo ajaa autolla ja kulkea siitä eteenpäin vuoristobussilla parhaille latupaikoille. On todella suuri elämys kulkea vuoriston kapeilla teillä.

Oletko vieraillut Dolomiiteilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.