Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Dolomiitit

lennot

alk. 430€
Etsi lennot

Dolomiittien artikkelit

Dolomiittien sääennuste

ke 10.8.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
17°C | 9°C
1 m/s

to 11.8.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
17°C | 8°C
0 m/s

pe 12.8.

Sadetta iltapäivästä.
12°C | 5°C
0 m/s

la 13.8.

Puolipilvistä päivän aikana.
17°C | 7°C
1 m/s

su 14.8.

Puolipilvistä päivän aikana.
20°C | 9°C
1 m/s

ma 15.8.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
16°C | 9°C
1 m/s

Matkakohteita Dolomiittien lähellä

  • Siusi murtomaahiihdon mekka

    St.Cristinan, Selvan Wolkensteinin ja Ortisein kupeessa sijaitseva Siusi on fantastinen talvi- ja kesäloman kohde liikuntaa kaipaaville. Val Gardenan seudulla on tuhansia kilometrejä rinteitä ja satoja hissejä, joiden avulla voi liikkua erittäin laajoilla alueilla loputtomiin. Sen lisäksi alueella on erittäin hyvät murtomaahiihdon mahdollisuudet. Siusi Alm tarjoaa noin 100 kilometriä erilaisia latuja joka lähtöön. Vaikeimmat mustat ladut ovat todella rankkoja ja toisessa ääripäässä on sinisiä, todella leppoisia pätkiä. Latuverkosto kulkee huikeissa Dolomiittien maisemissa, jotka saavat ajattelemaan, että voiko sellaisia näkymiä oikeasti olla olemassa. Latujen varsille on varsin tiheästi taukopaikkoja, joissa voi nautiskella italialaiseen tyyliin tasokkaita aterioita ja juomia. menoa kaipaaville Selva on paras vaihtoehto. Itse viihdymme St.Cristinassa hotel Diamantissa (www.hoteldiamant.it). Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Voin vakuuttaa tämän noin 30 Italian matkan ja liki joka ...  Lisää...

    St.Cristinan, Selvan Wolkensteinin ja Ortisein kupeessa sijaitseva Siusi on fantastinen talvi- ja kesäloman kohde liikuntaa kaipaaville. Val Gardenan seudulla on tuhansia kilometrejä rinteitä ja satoja hissejä, joiden avulla voi liikkua erittäin laajoilla alueilla loputtomiin. Sen lisäksi alueella on erittäin hyvät murtomaahiihdon mahdollisuudet. Siusi Alm tarjoaa noin 100 kilometriä erilaisia latuja joka lähtöön. Vaikeimmat mustat ladut ovat todella rankkoja ja toisessa ääripäässä on sinisiä, todella leppoisia pätkiä. Latuverkosto kulkee huikeissa Dolomiittien maisemissa, jotka saavat ajattelemaan, että voiko sellaisia näkymiä oikeasti olla olemassa. Latujen varsille on varsin tiheästi taukopaikkoja, joissa voi nautiskella italialaiseen tyyliin tasokkaita aterioita ja juomia. menoa kaipaaville Selva on paras vaihtoehto. Itse viihdymme St.Cristinassa hotel Diamantissa (www.hoteldiamant.it). Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Voin vakuuttaa tämän noin 30 Italian matkan ja liki joka sopen kolunneella kokemuksella. Tirolissa Itävalta vaikuttaa palvelukulttuuriin. Hotel Diamantissa Müssnerin perhe panostaa poikkeuksellisen paljon asiakkaidensa hyvinvointiin. Lisäksi hotelli on juuri uusittu ja täyttää siten ****+ -statuksen. Vihje murtomaahiihtäjille: käytä Siusin palveluita Penan kautta. Sinne on helppo ajaa autolla ja kulkea siitä eteenpäin vuoristobussilla parhaille latupaikoille. On todella suuri elämys kulkea vuoriston kapeilla teillä.

    Kohde: Dolomiitit, Italia Kategoria: Dolomiittien aktiviteetit ja harrastukset
    Lisätty: 20.02.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Dolomiiteilla?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Dolomiiteilla

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Dolomiiteille?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Dolomiiteilla?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Dolomiiteilla. Oletko sinä vieraillut Dolomiiteilla? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Dolomiiteista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Englanninkielinen nimi: Dolomites
Etäisyys Helsingistä: 1758 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Dolomiitit
Suomenkielinen Wikipedia: Dolomiitit
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Dolomiitit
Pieni hetki, sivua ladataan.