Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Cordobassa

Loistava kohde Etelä-Espanjan kiertäjälle

Vieras    28.07.2012    Cordoban ravintolat ja baarit    Cordoba

Hieno matkakohde esim. Etelä-Espanjaa autolla kiertävälle. Tampereen kokoinen kaupunki, jossa kaikennäköistä tekemistä useaksi päiväksi. Halvempi kuin Malaga, mutta espanjan alkeet olisi hyvä hallita Cordobaan lähdettäessä. Englantia puhuvat harvat. Parhaat ravintolat ehdottomasti Moriles Pata Negra, jossa hintalaatu-suhde enemmän kuin kohdillaan! Ravintola sijaitsee keskustan lähettyvillä ciudad jardinista. Vanhassa kaupungissa taas löytyy argentiinalainen La Tranquera. Hieman kalliimpi, muttei silti kallis. Ja ruoka jälleen erinomaista. Suosittelen molempia jos menette!

Kaupungissa on paljon vaatekauppoja ja mezquitan (Reilu tuhat vuotta vanha moskeija) varrella erittäin paljon kaikenlaisia koru ym. Liikkeitä. Mezquitan alue on muutenkin todella hienoa ja näkemisen arvoinen.

Vaadin lisäämään tämän kaupungin listalle jos suunnittelee auton vuokrausta ja pientä reissua lähikaupungeissa. Täällä näkee todellista Espanjalaista kulttuuria jos sitä kaipaa.

Oletko vieraillut Cordobassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.