Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Cordoban matkakokemukset ja vinkit

Loistava kohde Etelä-Espanjan kiertäjälle

Vieras    28.07.2012    Cordoban ravintolat ja baarit    Cordoba

Hieno matkakohde esim. Etelä-Espanjaa autolla kiertävälle. Tampereen kokoinen kaupunki, jossa kaikennäköistä tekemistä useaksi päiväksi. Halvempi kuin Malaga, mutta espanjan alkeet olisi hyvä hallita Cordobaan lähdettäessä. Englantia puhuvat harvat. Parhaat ravintolat ehdottomasti Moriles Pata Negra, jossa hintalaatu-suhde enemmän kuin kohdillaan! Ravintola sijaitsee keskustan lähettyvillä ciudad jardinista. Vanhassa kaupungissa taas löytyy argentiinalainen La Tranquera. Hieman kalliimpi, muttei silti kallis. Ja ruoka jälleen erinomaista. Suosittelen molempia jos menette!

Kaupungissa on paljon vaatekauppoja ja mezquitan (Reilu tuhat vuotta vanha moskeija) varrella erittäin paljon kaikenlaisia koru ym. Liikkeitä. Mezquitan alue on muutenkin todella hienoa ja näkemisen arvoinen.

Vaadin lisäämään tämän kaupungin listalle jos suunnittelee auton vuokrausta ja pientä reissua lähikaupungeissa. Täällä näkee todellista Espanjalaista kulttuuria jos sitä kaipaa.

Viihtyisä hotelli, erinomainen palvelu

Vieras    19.03.2012    Cordoban hotellit    Cordoba
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: NH Collection Amistad Córdoba

Loistava sijainti, erinomainen palvelu. Kävelyetäisyydellä kaikki Cordoban mielenkiintoiset nähtävyydet. Hyviä pikku ravintoloita lähellä vaikka kuinka monta. Hotelliaamiaisen sijasta kannattaa kokeilla välillä pikkuravintoloiden edullisia ja hyviä aamupaloja...

Arvosana hotellille:

Tunnelmaillinen pieni hotelli

erjalo    30.09.2008    Cordoban hotellit    Cordoba
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Serrano

Mukava pieni hotelli, paikka hyvä keskustassa, miinuksena ainoastaan aamiainen (pieni valikoima).

Arvosana hotellille:

Yleisesti

Vieras    30.09.2008    Cordoban muita vinkkejä    Cordoba

Tulin 29.9. aamulla. Cordoba oli aivan ihana kaupunki ei liian suuri eikä pieni.

Hotellina oli Serrano, joka on aivan keskustassa ja lyhyt matka joka puolelle. Eipä siellä mitään kulkuneuvoja tarvitse joka paikkaan pääsee kävellen, sen verran lyhyt matka joka paikkaan oli, mutta kartta on tarpeeseen.

Ruokapaikoista sen verran, että löysimme aivan ihanan paikan nimeltä Pizzaoiolo, hyvää pastaa ja pizzaa ja edullista, mutta ajoissa kannattaa mennä paikka täyttyy aika nopeasti. Toinen oli kiinalainen kävelykadun varrella, joka tarjosi buffetin 6,50/asiakas ja oli niiiin hyvää.. Vanhassa kaupungissa söimme kerran ja se riitti. Tilasin kananrintaa pippurikastikkeessa ja tuli kananpaloja maitovellissä joka ei ollut pippuria nähnytkään.(kokki oli tosi epäsiisti) en muista paikan nimeä.

Tyypillinen tapas tuntui olevan pieni perunamunakas ja pieni patonki, ne sai jos tilasi esim. limun.

Yleisesti ihmiset olivat todella ystävällisiä ja mukavia. Englantia osataan todella harvassa paikassa. Menin katsomaan tytärtäni joka opiskelee erasmus vaihtarina ja hän sai puhua espanjaa mun puolesta :]

Lensin Helsingistä Malagaan ja sieltä junalla Cordobaan, junamatka on n. 1tunti. Junia on kahdenlaisia, AVANT on edullisempi n. 20 ja AVE kalliimpi n.40 euroa.

Lopuksi sanon että hyviä kauppoja ja kivoja ihmisiä kaupungissa..

Oletko vieraillut Cordobassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.