Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Alicantessa

Callosan kylässä sijaitseva vesiputous Les Font d Algar 20 km Benidormista

Caravaanari    22.10.2018    Benidormin nähtävyydet    Benidorm

Monelle Benidormissa vierailleelle tämä Les Fon d Algar vesiputous Callosan kylässä on jäänyt näkemättä ?Tänne on helppo mennä vaikka vuokra-autolla.Lähellä on myös muita kauniita pieniä kyliä mm Polop josta tässäkin muutama kuva kun pysähdyimme matkailuautollamme hyvälle kuvauspaikalle sen lähellä.Seudulla on myös runsaasti Mispeli viljelmiä.

Matkalla Espanjassa

Vieras    22.07.2015    Alicanten nähtävyydet    Alicante

Espanjassa kannattaa ehdottomasti vuokrata oma talo tai huoneisto matkan ajaksi. Olemme itse toimineet näin jo vuosien ajan, koska matkassa on aina lapsetkin. Vuokrat ovat kohtuullisia ja tilaa on enemmän kuin hotellihuoneessa. Homeaway.com ja valikoimaa selaamaan. Alicanten ja Benidormin välimaastossa on paljon pieniä ihania kyliä El Campello, Alabir ja Venta la Nuza muutama mainitakseni. Näissä paikoissa meno on lapsipeheille sopivaa ja junalla pääsee liikkumaan lähistölle helposti ja pärjä ilman autoakin. Nähtävää ja tekemistä rittää vaikka kuina paljon. Huvipuisto Terra Mitica, Mundomarissa pääsee näkemään huikean delfiininäytöksen, Aqualandia on iso vesipuisto ja Agua Natura hieman pienempi. Benidormin sirkus on näkemisen arvoinen, mutta osta liput etukäteen netistä ja säästät 50% hinnoista. Mikäli vuokaat auton niin suuntaa tippukiviluolille Cuaves de Canelobres tai vesiputouksille (nimeä ennyt muista), upea retkikhde o myös Cuadalest. Edullisille ostoksille kannattaa menä Alican outlet alueelle sekä etsiä Alicanten Primark tai Deichman, jos kenkiä haluaa ostella. Kaikenkaikkiaan oikein mukavaa loma-aluetta tuo Alicanten pohjoispuoli.

Castillo de Santa Barbara

Vieras    19.03.2014    Alicanten nähtävyydet    Alicante

Linnoituksella kannattaa todella käydä. Nykyään sinne pääsee mukavasti huvivenesataman läheltä hissillä ja hinta on edullinen 2,5 e. Toinen vaihtoehto on kävellä linnoituksella, mikä ei ole lainkaan niin mahdoton vaihtoehto, kuin alhaalta katsottuna näyttää. Me kävelimme hieman oikopolkuja pitkin suuntana vain ylöspäin ja nousuun meni aikaa vajaa puoli tuntia - leppoisalla kävelyvauhdilla. Ja alas tulo oli todella nopea kävellen ja toi suoraan juna-asemalle, josta pääsi hyvin esim Albahia-hotellille junalla 4.

Ps. Kannattaa heti hankkia juna-bussikortti juna- tai linja-autoasemalta; 10 matkaa maksaa 8,5 euroa, kun muutoin yleinen hinta hieman alle 2 euroa. Ja jos matkaajia on kaksi, voitte käyttää samaa korttia näyttäen sen matkallanne kahdesti.

El Castell de Guadalest

carelia3    18.07.2009    Benidormin nähtävyydet    Benidorm

N.20 kilometriä Benidormista tietä CV-70 sisämaahan päin sijaitseva vuoristokylä. Hienot näkymät jo ajettaessa sinne ja mahatava paikka koko kylä. Siellä sijatsee myös moottoripyörämuseo 7 km alaspäin joka tosin on suljettuna lauantaisin jolloin mekin siellä kävimme mutta toisen kerran sinne vielä ja silloin tulee nähtyä sekin.

Alicantessa

tanttu    13.07.2009    Alicanten nähtävyydet    Alicante

Lomailemme Torreviejassa ja olimme omatoimisesti taas retkeilemässä .Kiipesimme autolla Alicantessa korkealle vuorelle,jossa oli Castillo de Barbaran linnoitus.Ylös pääsee ajamaan autolla.Oli mahtavat näköalat yli kaupungin ja merelle.Jos siellä suunnalla kulkee niin ehdottomasti kannattaa käydä.

safari

Vieras    04.09.2008    Benidormin nähtävyydet    Benidorm

Olimme pari vuotta sitten Torreviejassa viikon.Vuokrasimme sieltä auton ja ajoimme ympäriinsä noin tuhat km.Löysimme sattumalta paikan nimeltä Benidorm ja se sykähdytti. Oli aivan mahtava ajaa korkealta vuoristotietä ja laskeutua Benidormiin ja nähdä valtavat pilvenpiirtäjät,todella hieno paikka ! Aivan lähellä vuoriston kupeessa oli safari, en muista nimeä, mutta sinne oli helppo löytää ( isot kirjaimet vuoriston kupeessa.) Se oli todella näkemisen arvoinen, aika suuri alue, mutta sieltä voi vuokrata"mopoja" jos ei jaksa kävellä, suosittelen käyntiä siellä! Benidormissa oli taivaallinen hiekkaranta ja emme voineet kuin ihailla sitä .Meillä ei ollut paljon aikaa olla siellä kun oli jo ilta käsillä, mutta olemme nämä pari vuotta nyt haikailleet, että jos pääsisi uudestaan käymään siellä ajan kanssa.

Oletko vieraillut Alicantessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.