Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Benidormissa

Callosan kylässä sijaitseva vesiputous Les Font d Algar 20 km Benidormista

Caravaanari    22.10.2018    Benidormin nähtävyydet    Benidorm

Monelle Benidormissa vierailleelle tämä Les Fon d Algar vesiputous Callosan kylässä on jäänyt näkemättä ?Tänne on helppo mennä vaikka vuokra-autolla.Lähellä on myös muita kauniita pieniä kyliä mm Polop josta tässäkin muutama kuva kun pysähdyimme matkailuautollamme hyvälle kuvauspaikalle sen lähellä.Seudulla on myös runsaasti Mispeli viljelmiä.

El Castell de Guadalest

carelia3    18.07.2009    Benidormin nähtävyydet    Benidorm

N.20 kilometriä Benidormista tietä CV-70 sisämaahan päin sijaitseva vuoristokylä. Hienot näkymät jo ajettaessa sinne ja mahatava paikka koko kylä. Siellä sijatsee myös moottoripyörämuseo 7 km alaspäin joka tosin on suljettuna lauantaisin jolloin mekin siellä kävimme mutta toisen kerran sinne vielä ja silloin tulee nähtyä sekin.

safari

Vieras    04.09.2008    Benidormin nähtävyydet    Benidorm

Olimme pari vuotta sitten Torreviejassa viikon.Vuokrasimme sieltä auton ja ajoimme ympäriinsä noin tuhat km.Löysimme sattumalta paikan nimeltä Benidorm ja se sykähdytti. Oli aivan mahtava ajaa korkealta vuoristotietä ja laskeutua Benidormiin ja nähdä valtavat pilvenpiirtäjät,todella hieno paikka ! Aivan lähellä vuoriston kupeessa oli safari, en muista nimeä, mutta sinne oli helppo löytää ( isot kirjaimet vuoriston kupeessa.) Se oli todella näkemisen arvoinen, aika suuri alue, mutta sieltä voi vuokrata"mopoja" jos ei jaksa kävellä, suosittelen käyntiä siellä! Benidormissa oli taivaallinen hiekkaranta ja emme voineet kuin ihailla sitä .Meillä ei ollut paljon aikaa olla siellä kun oli jo ilta käsillä, mutta olemme nämä pari vuotta nyt haikailleet, että jos pääsisi uudestaan käymään siellä ajan kanssa.

Oletko vieraillut Benidormissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.