Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Port El Kantaouin matkakokemukset ja vinkit

Hotel Kanta

Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: hotelli Kanta

Palvelu todella ystävällistä,siistit huoneet,lapsiystävällinen henkilökunta ja iso allasalue

Arvosana hotellille:

Matkakokemuksia Port El Kantaouista & Soussesta

Matkasimme syyskuussa 2008 Tunisian Port El Kantaouihin. Matka oli varattu Tjäreborgilta ja hotellimme oli Kanta (ei huoneistohotellin puoli). Matka oli hyvin järjestetty ja oppaat olivat osaavia ja avuliaita. Hotellistakaan ei moitteen sanaa löytynyt. Säät oli syyskuussa erinomaiset, lämpöä riitti jokaiselle päivälle 25-35 astetta ja loma oli todellinen aurinkoloma.

Hotelli oli hyvin siisti ja asiakaspalvelu hyvää. Huone oli tasokas, ilmastointi, ei kokolattiamattoa, suhteellisen iso kylpyhuone suihkulla & ammeella, lcd-tv ja isohko parveke. Huone siivottiin päivittäin eikä siivoojien jäljessä ollut moittimista. Yhtenä päivänä huoneen ilmastointi hajosi ja kävimme siitä samantien ilmoittamassa infossa. Lupasivat lähettää korjaajan, mutta muutamankaan tunnin kuluttua korjaajaa ei näkynyt. Vasta toisen valittamiskerran jälkeen saimme korjaajan huoneeseen ja ilmastointi pelasi lopun aikaa hyvin. Hotellilla oli upea ja suuri allasalue ja iso plussa oli, että aikuisille oli selkeästi erillinen uima-allas jossa sai rauhassa ottaa aurinkoa ja uida. Hotellin illallisbuffet oli hyvä ja jokaisena iltana sai syötyä mahansa täyteen, ruokia oli tarjolla moneen makuun. Myös aamiaisbuffetin syömiset kelpasivat paremmin kuin hyvin.

Paikkana Port El Kantaoui oli viihtyisä, rauhallinen ja turvallinen paikka, jossa kaikki oli lähellä. Sopiva paikka hotellitukikohdaksi, josta on helppo tehdä matkoja muualle. Sousseen Port El Kantaouista on noin 15 km matka, jonka taittaa edullisesti taksilla tai vielä edullisemmin tuktukilla. Soussessa on hyvät ostosmahdollisuudet muutamine länsimaalaistyylisine kauppakeskuksineen ja basaarialueineen. Omasta mielestäni parhaimmat vaatteet ja asusteet löytyvät basaarialueelta eli medinasta. Hinnatkin olivat siellä suhteellisen halvat suomalaiseen makuun ja osassa erityisesti naistenvaateliikkeistä oli kiinteät hinnat. Naisten vaatteet ja asusteet olivat hienoja ja vastasivat ihan eurooppalaista muotia.

Ruoka Tunisiassa oli omasta mielestäni todella hyvää, sopivan mausteista mutta ei tulista. Kuskus oli aivan mahtavaa ja harissaan dipattuun patonkiin jäi koukkuun. Ruoka oli edullista sekä kaupoissa, että ravintoloissa. Lisäksi juomat olivat halpoja lukuunottamatta tuontialkoholeja.

Tunisiasta jäi hyvä mielikuva ja voisin itse sinne joskus vielä tehdä uudenkin matkan. Tunisiassa kuitenkin kannattaa muistaa sanonta "maassa maan tavalla". Minihameet ja pikkutopit kannattaa jättää suosiolla kotiin tai rajoittaa niiden käyttö vain hotellialueelle. Matkaan kannattaa ennen kaikkea lähteä avoimin mielin!

Oletko vieraillut Port El Kantaouissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.