Port El Kantaoui

Port El Kantaoui

lennot

alk. 325€
Etsi lennot

Port El Kantaouin sääennuste

ma 20.5.

Osittain pilvistä
25°C | 19°C
5 m/s

ti 21.5.

Osittain pilvistä
26°C | 18°C
4 m/s

ke 22.5.

Osittain pilvistä
28°C | 18°C
6 m/s

to 23.5.

Osittain pilvistä
24°C | 18°C
5 m/s

pe 24.5.

Osittain pilvistä
24°C | 19°C
6 m/s

la 25.5.

Selkeää
23°C | 20°C
7 m/s

Port El Kantaouin hotellit

Matkakohteita Port El Kantaouin lähellä

 • Hotel Kanta

  Hotelli: hotelli Kanta

  Palvelu todella ystävällistä,siistit huoneet,lapsiystävällinen henkilökunta ja iso allasalue

  Kohde: Port El Kantaoui, Tunisia Kategoria: Port El Kantaouin hotellit
  Lisätty: 31.01.11 Lähettäjä: reissaajat
 • Matkakokemuksia Port El Kantaouista & Soussesta

  Matkasimme syyskuussa 2008 Tunisian Port El Kantaouihin. Matka oli varattu Tjäreborgilta ja hotellimme oli Kanta (ei huoneistohotellin puoli). Matka oli hyvin järjestetty ja oppaat olivat osaavia ja avuliaita. Hotellistakaan ei moitteen sanaa löytynyt. Säät oli syyskuussa erinomaiset, lämpöä riitti jokaiselle päivälle 25-35 astetta ja loma oli todellinen aurinkoloma. Hotelli oli hyvin siisti ja asiakaspalvelu hyvää. Huone oli tasokas, ilmastointi, ei kokolattiamattoa, suhteellisen iso kylpyhuone suihkulla & ammeella, lcd-tv ja isohko parveke. Huone siivottiin päivittäin eikä siivoojien jäljessä ollut moittimista. Yhtenä päivänä huoneen ilmastointi hajosi ja kävimme siitä samantien ilmoittamassa infossa. Lupasivat lähettää korjaajan, mutta muutamankaan tunnin kuluttua korjaajaa ei näkynyt. Vasta toisen valittamiskerran jälkeen saimme korjaajan huoneeseen ja ilmastointi pelasi lopun aikaa hyvin. Hotellilla oli upea ja suuri allasalue ja iso plussa oli, että aikuisille oli selkeästi er...  Lisää...

  Matkasimme syyskuussa 2008 Tunisian Port El Kantaouihin. Matka oli varattu Tjäreborgilta ja hotellimme oli Kanta (ei huoneistohotellin puoli). Matka oli hyvin järjestetty ja oppaat olivat osaavia ja avuliaita. Hotellistakaan ei moitteen sanaa löytynyt. Säät oli syyskuussa erinomaiset, lämpöä riitti jokaiselle päivälle 25-35 astetta ja loma oli todellinen aurinkoloma. Hotelli oli hyvin siisti ja asiakaspalvelu hyvää. Huone oli tasokas, ilmastointi, ei kokolattiamattoa, suhteellisen iso kylpyhuone suihkulla & ammeella, lcd-tv ja isohko parveke. Huone siivottiin päivittäin eikä siivoojien jäljessä ollut moittimista. Yhtenä päivänä huoneen ilmastointi hajosi ja kävimme siitä samantien ilmoittamassa infossa. Lupasivat lähettää korjaajan, mutta muutamankaan tunnin kuluttua korjaajaa ei näkynyt. Vasta toisen valittamiskerran jälkeen saimme korjaajan huoneeseen ja ilmastointi pelasi lopun aikaa hyvin. Hotellilla oli upea ja suuri allasalue ja iso plussa oli, että aikuisille oli selkeästi erillinen uima-allas jossa sai rauhassa ottaa aurinkoa ja uida. Hotellin illallisbuffet oli hyvä ja jokaisena iltana sai syötyä mahansa täyteen, ruokia oli tarjolla moneen makuun. Myös aamiaisbuffetin syömiset kelpasivat paremmin kuin hyvin. Paikkana Port El Kantaoui oli viihtyisä, rauhallinen ja turvallinen paikka, jossa kaikki oli lähellä. Sopiva paikka hotellitukikohdaksi, josta on helppo tehdä matkoja muualle. Sousseen Port El Kantaouista on noin 15 km matka, jonka taittaa edullisesti taksilla tai vielä edullisemmin tuktukilla. Soussessa on hyvät ostosmahdollisuudet muutamine länsimaalaistyylisine kauppakeskuksineen ja basaarialueineen. Omasta mielestäni parhaimmat vaatteet ja asusteet löytyvät basaarialueelta eli medinasta. Hinnatkin olivat siellä suhteellisen halvat suomalaiseen makuun ja osassa erityisesti naistenvaateliikkeistä oli kiinteät hinnat. Naisten vaatteet ja asusteet olivat hienoja ja vastasivat ihan eurooppalaista muotia. Ruoka Tunisiassa oli omasta mielestäni todella hyvää, sopivan mausteista mutta ei tulista. Kuskus oli aivan mahtavaa ja harissaan dipattuun patonkiin jäi koukkuun. Ruoka oli edullista sekä kaupoissa, että ravintoloissa. Lisäksi juomat olivat halpoja lukuunottamatta tuontialkoholeja. Tunisiasta jäi hyvä mielikuva ja voisin itse sinne joskus vielä tehdä uudenkin matkan. Tunisiassa kuitenkin kannattaa muistaa sanonta "maassa maan tavalla". Minihameet ja pikkutopit kannattaa jättää suosiolla kotiin tai rajoittaa niiden käyttö vain hotellialueelle. Matkaan kannattaa ennen kaikkea lähteä avoimin mielin!

  Kohde: Port El Kantaoui, Tunisia Kategoria: Port El Kantaouin muita vinkkejä
  Lisätty: 13.08.09 Lähettäjä: piiaaa

Oletko käynyt Port El Kantaouissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Port El Kantaouissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Port El Kantaouiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

reissaajat

Kohde: Port El Kantaoui
Ajankohta: 2008

armyofme

Kohde: Port El Kantaoui
Ajankohta: Kesäkuu, 2010

kaakeli

Kohde: Port El Kantaoui
Ajankohta: Lokakuu 03, 2009 - Lokakuu 10, 2009
Kommentti: jipii etelän aurinkoon

Oletko vieraillut Port El Kantaouissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Port El Kantaouista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Tunisia
Etäisyys Helsingistä: 2891 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 50min
Rahayksikkö: Tunisian dinaari
Valuuttakurssi (1 EUR): 3,39 TND

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +1
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  E  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +216
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 190
Palokunta: 198
Poliisi: 197

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Tunisia
Suomen suurlähetystö Tunisiassa
Englanninkielinen Wikipedia: Port El Kantaoui
Ulkoministeriön matkustustiedote: Tunisia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Port El Kantaoui
Pieni hetki, sivua ladataan.