Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Funchalin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

matkakertomus Funchalista

Vieras    19.12.2008    Funchalin muita vinkkejä    Funchal

www.hyvala.com

Hyvä Automarket ja Pizzeria Lidon alueella

Vieras    23.09.2008    Funchalin ostokset    Funchal

Myös paikallisten suosima ruokakauppa sijaitsee Funchalista muutaman kilometrin päässä Camara de Lobosiin päin. Jos hotellisi sijaisee Funchalin hotellialueella, ei kauppaan ole kuin kävelymatka ja siellä on huomattavasti edullisempaa kuin hotellialueen pienissä turistihinnoitelluissa Supermarketeissa!

Kaupan sijaInti on kuuluisan Lidon risteyksestä alas rantaan päin (nähtävyys ranta-alue), jonka viereltä löytyy myös hyvä palveluinen ja maukasta pizzaa valmistava pizzeria sekä ostoskeskus.

Hintatasoltaan Madeira on aika lähellä Suomen hintoja paitsi liharuoat ovat halvempia sekä alkoholijuomat. Yökerhoissa drinkit ovat enemmän viinapitoisia kuin suomessa joten niitä kannattaa ostaa harkiten.

Vespas Disco/Yökerho

Vieras    23.09.2008    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Hienot valot, paikallisten nuorten suosima disko. Kolme eri puolta samalla sisäänpääsymaksulla (n.5e). Ei kannata mennä ennen klo 2 yöllä paikallista aikaa, koska paikalliset tulevat paikalle vasta silloin. Baari auki n. klo 6. Sijaitsee konttisatamaa vastapäätä Funchalin keskustassa.

Todella viihtyisä hotelli myös lapsiperheille

Vieras    23.09.2008    Funchalin hotellit    Funchal
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Pestana Carlton Madeira *****

Hotelli sijaitsee aivan meren rannalla lähellä Funchalin keskustaa. Pestana Carlton Madeira on 18 kerroksinen viiden tähden hotelli, jonka yhteydessä on myös huoneistohotelli Pestana Madeira Beach Club merinäköalalla. Hieno paikka ja molemmissa saa käyttää molempien hotellien palveluita ja allasosastoja.

Nuorille disko sekä hotellin yhteydessä että sen vastapäätä.

Arvosana hotellille:

kalaruokaa ja hyvää palvelua

valperi    30.05.2008    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Madeiralla on tullut käytä useamminkin ja sielä ei tosiaankaan ole puutetta ruokapaikoista. Jostain kumman syystä joka matkaan on kuulunut ainakin yksi kalaillallinen Moby Dick nimisessä ravintolassa.

Paikka on melko pieni, ei kaikkein halvinkaan (ei kuitenkaan mitään sikahintoja) ja vähän syrjäsä valtaväyliltä.

Ala'carte menu sisältää koko valikoiman, mutta ehdottomasti kala-ateriat kannattaa syödä siellä. Paikan suosiosta johtuen pöytä on parasta tilata etukäteen, muuten voi joutua jonottelemaan. Erityispiirteisiin kuuluu vielä extrana noutopalvelu, eli jos haluat niin isäntä hakee sinut hotelilta ja hyvässä lykyssä vielä palauttaa takaisinkin ja tämä on todella extraa, ei maksa sentin senttiä.

Jos satut käymään saarella, suosittelen

Restaurante Moby Dick ; Edifício Baía, Estrada Monumental, 187

Tel:+(351) 291 776 868

Open: 11:00 - 24:00

Closed on Thursdays.

Oikea VIIDEN tähden hotelli!!!

helmisydän    27.05.2008    Funchalin muita vinkkejä    Funchal

Hotellin sijainti lapsiperheen kannalta erittäin hyvä. Hotellin henkilökunnan palvelualttius erinomaista. Ennen matkaa sain pariin sähköpostiin heti vastaukset ;)

Oletko vieraillut Funchalissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.