Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Funchalissa

Monte Palace Garden

dozzy83    31.03.2014    Funchalin nähtävyydet    Funchal

Upea puisto, jossa paljon nähtävää. Paljon vesiputouksia ja upeita kukkia. Puistossa menee aikaa vähintään 2 tuntia, mutta jotkut ovat saaneet sielä aikaa kulumaan 5 tuntia. Eli varaa aikaa kun sinne menet. Hyvät kengät jalkaan ja kamera mukaan! Lipun hintaan kuuluu lasillinen madeira-viiniä ;)

Nunnalaakso

Tuutikki100    21.11.2010    Funchalin nähtävyydet    Funchal

Kaunis, pieni kylä syvässä laaksossa. Paikalla on oma, sota-aikaan liittyvä historiansa, jota Nunnalaakson kauppojen ja ravintoloiden henkilökunta miellään kertoo. Kylässä on muutamia matkamuistomyymälöitä ja tavernoja. Esim. Funchalista sinne pääsee kätevästi bussilla ja koko kylän ympäristöineen voi katsastaa kävellen. Vaikka olisi lämmin sää, kannattaa Nunnalaakson retkeen varautua lämpimällä takilla, sillä siellä on yleensä melko viileää.

luonto

teerimäki    09.04.2009    Funchalin nähtävyydet    Funchal

Rehevä,kaunis ja tasainen lämpötila n.20 koko vuoden. Naapurisaaressa Porto Santossa upeat uimarannat.Matkasimme sinne katamaraanilla. Menomatkalla mainingit höykyttävät alusta melkoisesti. Alkumatkalla paikalliset pitivät kovaa ääntä.Avomerellä ääni hiljeni,kun heille alkoi tulla matkapahoinvointia. Aluksella kierteli terveydenhoitaja jakaen oksennuspusseja. Viereemme tuli pieni poika istumaan kun näki ,ettei meillä ole mitään hätää.

Oletko vieraillut Funchalissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.