Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Funchalissa

Amirantes

dozzy83    31.03.2014    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Parasta espada-kalaa mitä koko reissun aikana tuli vastaan. Maksoi 13.90 ja lisukkeita tuli kippotolkulla. Massu tuli täyteen ja jäi hyvä mieli. Tarjoilijat olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia. Tarjoilijat ottivat meidän vastaan ihan kuin oltais jotaki isojaki herroja oltu :)

Vuoristo/ meri näköala

Vieras    14.02.2013    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Funchal 4.2 - 11.2.2013 Olin Aurinkomatkojen matkalla, Raga hotelli oli erinomainen valinta hinta-laatu suhde oli todella kohdallaan, kaikki palvelut toimivat loistavasti. Lähialueella oli monen tasoisia ruokapaikkoja jokaiseen makuun. Yksi ravintola oli mielestäni ylitse muiden, nimeltään O DRAGOEIRO Rua da Casa Branca Funchal. [email protected] Tel: 291762177 Myöskin ilmat olivat suotuisat päivälämpötilat pyöri siinä 19- 23 asteen kieppeillä ja aamuyöt noin 13-14 astetta. Joten kokonaisuudessaan oikein onnistunut matka.

Paras ravintola Funchal

wings466    01.11.2012    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Jardim Da Carreira oli kaamea homeinen loukko jossa hiiret juoksivat lattialla.

Donna Maria tarjosi kelpo ruokaa, lampaankyljys oli tosi maittava.

Restaurante Tipico Jaquet Rua de Santa Maria 5-5 A ei tullut poikettua kun ei siellä kukaan syönyt.

Ristorante Italiano La Bamba Rua da Casa Branca 70 oli paikallinen Rosso punaruutuisilla pöytäliinoilla. Ei ollut kutsuva.

Paras paikka O Celeiro ihan keskustassa. Myös Marinan Lidon puoleisin kalaravintola on erinomainen.

Ja sitten se ihan ykkönen: Villa Ciprianin terassi. Siellä saa kyllä 2 hengen ilalliseen apretiviiveilla, kolmella ruokalajilla ja hyvällä viinillä höystettynä menemään 200 egeä helposti.

Suussasulavia kakkuja Madeiran pääkaupungissa

Kultaranta    06.01.2009    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Kahvila Golden Gate sijaitsee Funchalin pääkadun varrella, kävelyetäisyydellä Lidon hotellialueelta ja kaupungin keskustasta.

Tarjoilu, tuotteet ja itse kahvila kuuluvat jokaisen kaupungissa kävijän ohjelmaan. Pöytää joutuu välillä jopa odottamaan, niin suosittu paikka on myös paikkakuntalaisten keskuudessa.

Kokeilla kannattaa vaikkapa näitä : Tiramisu ja capuccino. Niitä nauttiessa ja ohikulkijoita tarkkaillessa aika kuluu kuin siivillä.

Bom apetite ! (= hyvää ruokahalua)

Vespas Disco/Yökerho

Vieras    23.09.2008    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Hienot valot, paikallisten nuorten suosima disko. Kolme eri puolta samalla sisäänpääsymaksulla (n.5e). Ei kannata mennä ennen klo 2 yöllä paikallista aikaa, koska paikalliset tulevat paikalle vasta silloin. Baari auki n. klo 6. Sijaitsee konttisatamaa vastapäätä Funchalin keskustassa.

kalaruokaa ja hyvää palvelua

valperi    30.05.2008    Funchalin ravintolat ja baarit    Funchal

Madeiralla on tullut käytä useamminkin ja sielä ei tosiaankaan ole puutetta ruokapaikoista. Jostain kumman syystä joka matkaan on kuulunut ainakin yksi kalaillallinen Moby Dick nimisessä ravintolassa.

Paikka on melko pieni, ei kaikkein halvinkaan (ei kuitenkaan mitään sikahintoja) ja vähän syrjäsä valtaväyliltä.

Ala'carte menu sisältää koko valikoiman, mutta ehdottomasti kala-ateriat kannattaa syödä siellä. Paikan suosiosta johtuen pöytä on parasta tilata etukäteen, muuten voi joutua jonottelemaan. Erityispiirteisiin kuuluu vielä extrana noutopalvelu, eli jos haluat niin isäntä hakee sinut hotelilta ja hyvässä lykyssä vielä palauttaa takaisinkin ja tämä on todella extraa, ei maksa sentin senttiä.

Jos satut käymään saarella, suosittelen

Restaurante Moby Dick ; Edifício Baía, Estrada Monumental, 187

Tel:+(351) 291 776 868

Open: 11:00 - 24:00

Closed on Thursdays.

Oletko vieraillut Funchalissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.