Matkakokemukset - Lennot & liikenne Soulissa

taksilla edullisesti

valperi    02.12.2008    Soulin lennot & liikenne    Soul

Soulin auotokanta on uutta ja hyväkuntoista, ennenkaikkea tämä pätee takseissa. Taksat ovat tosi kohtuulliset 3800 won (n. 2 €) perusmaksulla kulkee 3 km ja se yleensä riittää keskustassa. Takseja on paljon, ei tarvitse jonotella, mutta liikenne on ruuhkaista melkein ympäri vuorokauden.

Metro

valperi    02.12.2008    Soulin lennot & liikenne    Soul

Soulin maanalaisen verkosto on kattava, siisti, toimiva ja selkeä. 1000 wan in perusmaksulla (n. 0.60 € ), seikkailet kantakaupungin alueella mielin määrin. Vaihdot linjalta toiselle helppoja, ainoa hankaluus asemien nimet joita tosi vaikea muistaa.

vaivaton 'pitkä lento'

valperi    27.11.2008    Soulin lennot & liikenne    Soul

Finnairin uusi suora yhteys Helsinki - Soul (8-9 tuntia) on ajoitettu hienosti lähtemään iltapäivällä, jolloin perillä ollaan paikallista aikaa aamulla (n. klo 9) . Varsinkin jos osaa nukkua koneessa, pääsee aloittamaan matkakohteessa suoraan täydellä päivällä.

Koneessa oli henkilökuntaa riittävästi, joten tarjoilu yms. pelasivat vitkuttelematta ja joustavasti suomalais/korealaisin voimin. Turistiluokassakin 185/85 mahtuu istumaan melkein mukavasti (tuskin paljon isommat).

Oletko vieraillut Soulissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.