Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Bahia Felizista

tuulee

Vieras    01.03.2014    Bahia Felizin muita vinkkejä    Bahia Feliz

Olimme ysi viikon 2014 Las Pitas hotellissa, asunto oli ihan ok, mutta myrsky alueella haittasi pahasti. Onneksi olimme vuokranneet auton koko viikoksi, pääsi lämpimään Inglesiin, Puerto Ricoon ja Moganiin päiviksi, joissa ei tuullut juuri lainkaan.

Tuulinen paikka

Vieras    12.03.2012    Bahia Felizin muita vinkkejä    Bahia Feliz

Vk 10 2012 Bahia Feliz. Tuuli yllätti tyystin. Kovan tuulen vuoksi ei koko loman aikana tullut uitua kertaakaan, ja pitkähihaisia täytyi käydä ostamassa lisää läheisestä ostoskeskuksesta.

Pankkikortti ei käy esim takseissa joten käteistä on hyvä olla mukana hieman.

Muutoin lasten kanssa erittäin mukava ja rauhallinen paikka. Ei humalaisia eikä häiriköitä.

Mutta tuulen vuoksi valitsisin eri kohteen, ainankin näin talvikautena.

Bahia Feliz

poubelle-    15.12.2010    Bahia Felizin muita vinkkejä    Bahia Feliz

Olimme tammikuun lopussa Bahia Felizissä viikon lomamatkalla. Pelkäsin, että siellä sataa koko ajan, koska tammikuu on jokseenkin suht epävakaista aikaa säiden suhteen Kanarialla. Aurinko kuitenkin paistoi koko viikon lukuunottamatta viimeistä päivää, jolloin satoi. Lämpötilat olivat useampana päivänä +20c paremman puolella, mutta kova tuuli teki välillä olon viileäksi. Uima-altaalla pystyi kuitenkin makoilemaan joka päivä.

Illat olivat kuitenkin sen verran viileitä, että pitkähihaista piti pukea ylle. Muuten säät olivat ok, ja rusketustakin tuona kuukauden aikana siellä sai ihan mukavasti.

Hotellimme oli Orquidea, jota suosittelen lämpimästi etenkin lapsiperheille. Aamiaisbuffet oli loistava, hotellihuoneet siistejä ja hotelliympäristö kaikin puolin viihtyisä. Joka päivä altaalla järjestettiin myös erilaisia aktiviteetteja. Ja ylipäänsä Bahia Feliz sopii paikkana lapsiperheille, ja sellaisille, jotka haluavat rauhallisemman ympäristön. Itse olin reissussa poikaystäväni kanssa ja viihdyimme Bahia Felizissä hyvin. Pikkuisessa ''keskustassa'' oli kaikki, mitä tarvittiin; ravintoloita ja vaatekauppoja, sekä turvallinen ja rauhallinen ympäristö. Inglesiin eikä Puerto Ricoon ollut mikään pitkä ajomatka, joten jos hieman vilskettä kaipaa, sinne pääsee alle 20 minuutissa.

Varmasti menen uudestaankin kyseiseen paikkaan. Pikku vinkkinä sellainen, että kannattaa valita tarkasti lomakohteensa tuona ajankohtana (nimittäin jos tavoittelee lämpöä ja aurinkoa), sillä esimerkiksi Puerto Ricossa ja Inglesissä tuona samaisena viikkona oli ollut koko ajan aurinkoista, kun taas Las Palmasissa satoi melkein koko viikon. Bahia Feliz sijoittuu näiden väliin. Käsittääkseni Puerto Rico ja Ingles ovat varmempia paikkoja auringon suhteen (siis tammi-helmikuussa), mikäli huhuihin on uskominen. Kanarialla kun tuo sää talvella saattaa muuttua ihan päinvastaiseksi mentäessä 10 km etelään tai pohjoiseen.

Oletko vieraillut Bahia Felizissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.