Matkakokemukset - Hotelleja Bahia Felizissa

Kaikin puolin ihana hotelli.

Vieras    24.04.2019    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2019 | Hotelli: Hotelli Orquidea

Kun pääsimme perheeni kanssa hotellin pihaan, näky oli mahtava, myös sisällä. Mutta kun varasimme huoneen, papereissa luki jonkun toisen nimi. Oli kuulemma väärinkäsitys, ja saimme jäädä hotellihuoneeseemme. Ensimmäinen päivä sielä oli hieman tuulinen, mutta ei se yhtään uimista haitannut. Huomasin myös, että vedessä oli jonkinlaista pesuainetta joka maistuu kamalalta. Lounaat sielä olivat ihania. Illalla joutui käyttämään pitkää vaatetusta kylmyyden takia, mutta ymmärrän kyllä. Iltaisin hotellin pihassa oli aina jonkinlainen esitys, niin menimme aina sinne. Esityksissä tarjoiltiin esim. smoothieita ja muita juomia, oikein makoisia! Niin, ja sitten illallisella, noin 16.00-20-00 oli ihana suklaaputous, hedelmiä ja leivoksia. Taivaallista! Hotellihuoneet olivat luomavia, hyvin moderneja. Parveekkelta näki suoraan merelle, ja sielä oli pöytä ja penkit. Aamuisin oli kiva katsoa kun aurinko nousee, ja iltaisin katsella Bahia Felizin valoja illan pimeydessä. Aamupalalla oli pannukakkuja, paahtoleipiä, hedelmiä ja kaikkea mitä vain haluaa! Aurinko paistoi ihanasti joka päivä, ja oli kiva käydä uimassa hikoilun jälkeen. Ainiin, unohdin sanoa vessamme ovesta. Se ei mennyt kiinni! Suihkusta tuli vettä aika hiljaa ja vähän, mutta kyllä sielä pärjäsi! Hotellissa on ihana spa hoitola, ja kävin sielä kasvohoidossa. Hoitaja hieroi kasvojani jollakin nesteellä, ja sen jälkeen laittoi minulle kasvonaamion ja kurkut silmille. I H A N A A. Lomamme oli lähes täydellinen, suosittelen tätä paikkaa.

Arvosana hotellille:

Lomailua....

Vieras    30.01.2014    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Tres Vidas

Kohtuullinen,helppo "omatoimi" hotelli,tuttu jo useammalta reissulta.

Kolme viikkoa joulukuulla,joulukin,meni mukavasti. Huoneistoon kuuluva suuri parveke antaa rauhaa auringon

palvomiseen ja uimaanhan pääsee vaikkapa span suojiin.

Kaikki siistiä ja leppoisaa,aamupala ostettuna Orgideasta,muu ruokailu omatoimisesti ....

Ulkoilua,kävelyä rantatiellä enemmän ja vähemmän...

Uusi kolmen viikon putki alkamassa maaliskuun alussa !

E.Kylä

Arvosana hotellille:

`` mukava hotelli``

Vieras    07.10.2013    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Hotelli Orquidea

Moi!

Olimme syyslomalla 2012 Bahia Felizissä kanarialla.

Hotelli oli Orkidea, joka oli siisti ja mukava.

Uima-altaat olivat ihan hyvät, ja uiminen oli niissä hauskaa.

Hotellissa siivottiin todella hyvin ja siistiä oli, torakoita

tai muita ötököitä ei näkynyt huoneessa.

Aamu-pala oli aivan mieletön. Oli, vaikka minkälaista syötävää.

Enempää ei voisi edes toivoa. Aivan loistava, missään en ole törmännyt vastaavaan

Kaikin puolin Orkidea-hotelli oli mukava paikka. Uima-altaineen, aamu-paloineen.

Mukava lisä oli pelikenttä oli vissiinkin tenniskenttä, jossa oli kimpoavat seinämät.

Kiva paikka.

Tuulesta emme kokeneet haittoja ja uimaan uima-altaille oli kiva mennä aina, kun halusi.

Aurinko paistoi loman aikana lämpimästi, mutta viimeisenä päivänä satoi, ei se uimista kuitenkaan haitannut.

Positiivinen kokemus paikasta.

Arvosana hotellille:

bahia feliz laspitas

Vieras    10.05.2013    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: laspitas

Kotiuduimme viikon reissulta ja lämmintä oli parhaimmillaan 35 astetta. Hotelli oli loistava ja suosittelen all inclusivea lämpimästi. Ruokaa oli valtavasti ja se oli myös hyvää. Samoin juomat, jälkkärit ja jäätelöt. Allasalueen ohjelmat oli kiva lisä lapsille mukana oli 7v ja 4v lapset ja iltaohjelmankin kävimme joka ilta katsomassa. Ainut miinus iltaohjelmasta että se oli aina englaniksi. Siinäpä olisikin markkinarako että edes kerran viikossa tulisi suomalaisillekin lapsille jotain suomeksi. Huippu reissu ja seuraavaa jo suunnittelemaan, voisi olla vaikka sama paikka =)

Arvosana hotellille:

Erittäin hyvä sänky

Vieras    22.03.2012    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Playa Feliz

Hotellin huoneisto oli varusteineen hyvä mutta,tälläiselle rauhaa rakastavalle matkailialle en susittele altaan puolista huonetta altaalta kantautuvan melun takia.Palvelu ja neuvonta toimi hyvin.

Arvosana hotellille:

Siisti merenrantahotelli

Vieras    25.10.2010    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Playa Feliz

Perheemme on lähdössä taas marraskuussa Bahia Feliziin, niin kuin viime vuoden marraskuusssa. Etelän-matkailuumme kuuluvat juoksu- ja pyörälenkit sekä tenniksenpeluu. Tärkeätä on myös uiminen, terveellinen ja edullinen ruokailumahdollisuus sekä siisteys ja lomailun helppous. Nämä kaikki jutut toimivat parhaiten juuri Bahia Felizissä. Olemme olleet Kanarian saarilla lukuisia kertoja ja tykästyimme todella tähän paikkaan. Säätilaa ei voi valita, mutta kun se on kohdallaan, meitä ei puutu siellä mitään. Auton saa parkkeeratuksi helposti hotellin pihaan. Siitä on helppo lähteä ajelemaan ympäri saarta. Atlantin näkymiä saa ihailla hotellin pihasta. Kävelyreitti meren rantaa pitkin ulottuu Inglesiin saakka. Hotelli on siisti. Allasalue siisti ja helppokulkuinen. Puolihoito toimii, ruoka on runsasta ja hyvää. Lapselle ilmainen puolihoito kahden aikuisen kanssa. Mielestäni hinta-laatu-suhde on enemmäin kuin kohdallaan. Mutta kokemuksia on niin paljon kuin matkustajiakin! Aino miinus on pimeähköstä huoneistosta. Suuret ikkunat ovat pihan puolelle, joten niissä on oltava verhot edessä suurimman osan aikaa. Muuten on kuin olisi kaupan näyteikkunalla, jos on sisällä huoneistossa.

Arvosana hotellille:

Tres Vidas, all inclusive

Vieras    05.04.2010    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Tres Vidas

Mukava huoneistohotelli, kauniisti sisustettu. Huoneet parissa tasossa, olohuoneesta keittiöön ja makuuhuoneeseen oli kolme askelmaa. Huoneemme oli Finnmatkojen tarjoamaa premium-tasoa. Makuuhuoneeseen mahtui hyvin parisängyn lisäksi matkasänky pienokaisellemme. Keittiö oli varustettu asiallisesti, astiat neljälle, liesi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin oli ainakin. Emme kokkailleet mitään, joten sinänsä varustus ei minua kiinnostanut.

Mitään pulua pienempää ötökkää emme nähneet koko matkan aikana, sen enempää huoneiston sisällä kuin ulkona! Ötökkämyrkkypurkki oli kuitenkin allaskaapissa saatavilla jos olisi tarvinut.

Tres Vidashan ei itsessään tarjoa mitään palveluita, matkaa hotelli Orchidean uima-allasalueelle ja ravintoloihin oli n. 200m, joskin täytyy huomauttaa että Tres Vidas sijaitsee TODELLA jyrkässä rinteessä, ja pahaa teki katsoa kun jotkut antoivat esim. lastensa juosta rinnettä alas...

Hotelli Orchidean ravintolan tarjoamat aamiaiset, lounaat (vain all inclusiv) ja illalliset seisovasta pöydästä olivat ihan maittavia - mitään paljon varoitettua vatsatautia ei perheemme saanut - joskin kävivät viikon aikana hieman yksitoikkoisiksi. Viikon menu oli suureksi osaksi kansainvälinen, muutamia teemailtoja oli (aasialainen, latin fiesta, mediterrinean). Vaihtelun vuoksi kannattaa piipahtaa välillä ruokailemassa läheisen Playa Felizin ravintolassa, joka on paljon pienempi ja tunnelmaltaan ehkä hieman rennompi. Vaikka Finnmatkojen sivuilla sanotaankin, että Orchidea toivoo illalliselle muodollisempaa pukeutumista, käytännössä tämä tarkoitti vain, ettei ruokailemaan tultaisi varvassandaaleissa eikä hihattomissa paidoissa, enkä siltikään nähnyt ketään käännytettävän ravintolasta pukeutumisensa vuoksi.

Blue Village-kohteena hotelli on luonnollisesti erittäin lapsiystävällinen, lapset huomioidaan joka paikassa hienosti ja liikkuminen esim. rattaiden kanssa lähialueen basaarissakin on helppoa kun kaikkialle on rakennettu ramppeja. Lapsikohteessa tietenkin joutuu sietämään hieman enemmän melua ja erilaisia tapoja pitää kuria jälkikasvulleen...

Orchidean uima-allasalue on mukava, joskin lämmitetty lastenallas oli aamupäivisin ihan hyytävän kylmä ja lämmettyäänkin vain n. 23-asteinen kun merivesikin oli 22-asteista. Aurinkovuoteita oli paljon saatavilla, joskin vastoin hotellin sääntöjä parhaimmilta paikoilta paikat varataan pyyhkein vissiin jo auringon noustessa. 10€ panttia vastaan sai lainata allaspyyhkeitä. Uimalelut olivat altaissa yleisiä ja hyväksyttyjä.

Bahia Felizin ranta on ERITTÄIN tuulinen, kivinen, eikä mielestäni lapsille uimakelpoinen. Tämä tosin mainitaan jo kohde-esittelyssä, eli turhaa marista, tietoinen valinta. Lähimmälle hiekkarannalle Playa del Inglesiin matkaa paikallisbussilla kaksi aikuista 2,60€ n. 15min. Turvallista ja helppoa matkustamista. Kauempana, lähempänä Puerto Ricoa ja sen jälkeenkin löytyy vielä parempia rantoja.

Paikallisbussilla matkustamista suosittelemme tosiaan lämpimästi. Matkustimme Inglesiin useampaankin otteeseen, rannalle ja shoppailemaan. Myös Palmitos Park ja Aqualand olivat vierailukohteinamme. Palmitos Park oli kaunis ja vehreä, joskin hyvin lintupainotteinen eläimistöltään. Aqualandissa taasen ei tuullut, siellä oli hyvä viettää lämmin kesäpäivä, vaikka altaiden vesi olikin vielä näin keväästä aika hyytävää. Lasten menoa se ei todellakaan näyttänyt haittaavan. Näiden kahden kohteen paluubusseihin ei kyllä mahtunut jollet ollut ihan ensimmäisenä kyytiin nousemassa. Aqualandista saikin edullisen, sopimushintaisen taksikyydin, vain 8€.

Matkustimme taaperon kanssa, emmekä ottaneet hänelle Suomesta mukaan muita ruokia paitsi PUUROT. Niitä ei tarjottu sen enempää hotellin aamiaisella kuin Atlantico-ostoskeskuksen suuressa ruokamarketissa Carrefourissakaan - ainakaan en lastenruokahyllyltä löytänyt. Sen sijaan ruokasoseita ja hedelmäsoseita, sekä erilaisia korvikkeita ja maitoja oli paljon tarjolla huokeaan tai kotimaantasoiseen hintaan. Myös vaipat ostimme paikanpäältä edullisesti, joskaan tarjolla ei ole Pampersia eikä Liberoa. Edullisesti sitten taas mitään (muuta kuin olutta ja vettä) ei saa sieltä Bahia Felizin parista pienestä "supermarketista" (korkeintaan Siwan kokoisia). Paketillinen uimavaippoja maksoi Playa Felizin marketissa 15€!

Viihdyimme lomalla moitteettomasti, mutta niin suurta vaikutusta Bahia Feliz tai Gran Canaria muutenkaan näkemämme perusteella ei tehnyt että suunnittelisin sinne uutta matkaa.

Arvosana hotellille:

perhehotelli

mariska    20.02.2010    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Hotelli Orquidea

Olimme Gran Canarialla Bahia Felizissä 12-19.2.2010 ja reissu oli aikamoinen pettymys. Sää oli ihan kamala, eli aurinkoa nähtiin seitsemästä päivästä kahtena ensimmäisenä. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta Kanarian matkalla. En odottanut paikalta paljoakaan, mutta uimaan olisin 3-vuotiaan lapsemme suonut pääsevän ja itsekin olisi kiva ollut ottaa aurinko jonkin verran. Bahia Feliz oli paikkana kuitenkin niin tuulinen että tukka meinasi lähteä jos yritti hotelli Orquidean uima-allas alueelle mennä. Yhtään täysin tyyntä päivää ei ollut joten luulen että hyvälläkin säällä paikassa saa palella uima-altaasta noustuaan. Täysin huuhaata on myös uima-altaiden lämmitys. Vesi oli aivan jäätävää, johtuiko sitten tuulesta vai mistä. Isojen altaiden lämpötilan sanottiin olevan +23 c ja pienten lasten +21 c, mutta se ei kyllä voinut pitää paikkaansa. En muutenkaan ymmärrä miksi pienten lasten allas olisi kylmempi koska he palelevat paljon helpommin. Uima-allas alue on hieno, mutta hukkaan menee tuossa tuulessa. Paljon kehuttu Buffet aamiainen oli myös pettymys ellei sitten viihdy satojen ihmisten kaaoksessa heti aamusta. Paikka oli kuin sotatantereella ainakin klo.09.00 aikoihin. Huutavia lapsia, melua, likaisia pöytiä ja vapaan pöydän etsimisen jälkeen, sai myös raivata sen tyhjäksi itse, sillä henkilökunnan resurssit eivät riittäneet siivoamaan niitä sitä tahtia kun ihmiset söivät. Aamupala tarjonta oli kyllä iso, mutta ei ainakaan meidän makuun sopiva ellei sitten tykkää heti aamusta vetää rasvaisia makkraroita ja donitseja. Hyvä kahvi, tuoreet hedelmät (lukuunottamatta hunajamelonia) sekä oikea tuoremehu puuttuivat kokonaan. Buffet illallinen oli myös ala-arvoinen hintaansa nähden (koitettiin kerran). Plussaa ainostaan Bamse-Clubista joka pelasti 3-vuotiaan matkan ja El Sultan ravintolan ruuasta. Siellä söin ihanaa hummeria. Myös Orquidean puistomainen pihapiiri on hieno ja sieltä löytyy kaksi pientä leikkipuisto aluettakin. Ensi kerralla taidan matkustaa kuitenkin Visbyhyn, sama meno mutta halvemmalla pääsee, vettä sataa, tuulee ja kaikki puhuvat ruotsia.

Arvosana hotellille:

Hyvin varusteltu huoneistohotelli

saripe    19.09.2008    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Tres Vidas

Meilla oli premium-varustettu kolmio Tres Vidasissa. Huoneisto todella hyvin varustettu, plussaa Hästensin sängyistä. Otimme Finnmatkojen kautta "tervetuloa-paketin" 36egeä, ts ruokaa/aamiaistarpeet valmiina jääkaapissa. Tosi karmea pettymys. Menkää hyvät ihmiset lähellä sijaitsevaan kauppaan ja saatte kolminkertaisen määrän tavaraa/ruokaa hotellihuoneessa olleseen verrattuna. Siis kahvikin pikkaraisia annospusseja, muutama...

Huoneisto oli siisti ja siivous hoitui mallikkaasti 7krt/vko sis tiskauksen. Henkilökunta aivan ihanaa, lapset saavat todellakin erityiskohtelun. = )

Vaikka olemme reissaanneet paljon, ei torakoista ole aikaisempaa kokemusta. Täällä niitä sitten riittikin joka lähtöön.

Olen aina luullut niitä örkkejä hämärässä liikkujiksi, mutta ehei. Niitä tunki päivällä ammeesta, kattilakaapissakin kävi säpinä kun ovet aukaisi.

Illalla hämärän tultua meno vaan yltyi. Niitä kiipeili seinillä, verhoissa, keittiön lattialla (valot päällä). Huh huh. Eiväthän ne kimppuun hyökkää, muta kolmen pienen lapsen äippänä meni maku koko hommasta .

Sama juttu ulkona. Hämärän laskeuduttua alkoi niitä saamarin torakoita parveilla ja risteillä pitkin ja poikin käytäviä. Yök!

En ole pahemmin ötökkäkammoinen, mutta koko homma alkoi tökkiä pahemman kerran juuri noiden örkkien takia.

Myrkkypullo tiskikaapin alakaapissa...

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Bahia Felizissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.