Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Tilosissa

Vaeltaminen Tilosissa

Vieras    26.01.2019    Tilosin aktiviteetit ja harrastukset    Tilos

Huhtikuu lähestyy....ja haluaisin mennä jälleen saarelle vaeltamaan. Olen ollut saarella myös kesällä, mutta silloin on yleensä liian kuuma vaeltamiseen, huhtikuu on ihanteellinen. Olin veljeni kanssa 3 viikkoa. Aamulla reppu selkään eväineen ja sitten vaikka Geraan, Lethraan tai ylös Mount Olympokselle (450 m). Varovaisuus on aina paikallaan, katso ensin mihin astut ja sitten vasta ihailet maisemia. - Huhtikuussa saari on vielä vihreä ja turistikausi ei ole vielä alkanut, hyvin rauhallista. - Oli yksi parhaimmista lomistani. Riitta

Hotelli Elli Bay

Vieras    05.10.2009    Tilosin aktiviteetit ja harrastukset    Tilos

Olemme juuri pallannet uskomattomalta lomamatkalta Tiloksen saarelta. Ilmat olivat kauniin vain yhtenä päivänä oli muutama pilvenhattara. Saarelta löytyy paljon katseltavaa. Vaellusreitit olivat vaativia mutta kuitenkin ihan hyvin kuljettavia. Osa reiteistä oli todella hyvässä kunnossa. Ruoka oli hyvää ja Tavernoita oli tarpeeksi varmaan kaikille matkaajille.

Hotellimme Elli Bay on rauhallin ja siisti . Henkilökunta aivan mahtavaa. Uimarannat ovat pääasiassa kivirantoja joten uimakengät ovat tarpeen.

Tutustukaa nettisivuihin ja menkää katsomaan paikanpäälle.

Tiloksenne pääsee Rodoksen ja Kossin kautta joko laivoilla tai katamaaraaneilla.

Oletko vieraillut Tilosissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.