Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Oiassa

kreikkalainen kesä koti parhaimmilaan

Vieras    23.08.2008    Oian hotellit    Oia
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Laokasti Villas & Restaurant

tosi miellyttävä ja kodikas hotelli.henkilökunta ystävällistä ja tuntui kun olisi kuulunut kreikkalaiseen perheeseen. siistiä ja puhdasta. kaiken tarvitseman saa kun vaan pyytää.mikäli hakee rauhallista idylliä ja kodikasta tunnelmaa kannattaa tutustua.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä, pieni perhehotelli

Vieras    12.06.2008    Oian hotellit    Oia
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Laokasti Villas & Restaurant

Vietimme juuri kolme viikkoa Laokasti Villas-hotellissa ja viihdyimme. Hotelli ei ole luxusta, vaikka neljä tähteä annoinkin. Erittäin siisti, sekä huoneistot että yleiset tilat. Ihan allasalue, jossa mukavat aurinkotuolit ja allasbaari. Allas on aika syvä, eikä siis kovin lapsiystävällinen. Ainakaan uimataidottomille. Huoneistojen koko ja sijainti vaihtelee. Meistä oli mukavinta asua altaan reunalla. Pyysimme siksi huoneiston vaihtoa kesken loman ja se onnistui. Siivousladyt tekivät työnsä joka päivä aurinkoisesti hymyillen, ja tiskasivat jopa astiat. Henkilökunta oli muutenkin todella ystävällistä, niin kuin usein kreikkkalaisissa perhehotelleissa. Talon tytär Victoria eli Viki oli leadinglady ja vastasi respan toiminnasta ja varauksista. Hän avusti auton vuokrausessa, lautta-aikataulujen kyselyssa ja retkien (omatoimisten) järjestelyssä. Perheen isä on keittiömestari ja ravintolassa söin matkan maistuvimmat sapuskat.

Huono puoli hotellissa oli äänieristys, joka oli aika kehno pienempien huoneistojen välillä ainakin. Muuten voinlämpimästi suositella. Ihanat maisemat ja Oian rauhallinen meininki (etenkin iltaisin) tulee kaupan päälle.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Oiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.