Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Oia

lennot

alk. 243€
Etsi lennot

Oian hotellit

Booking.com

Matkakohteita Oian lähellä

 • kreikkalainen kesä koti parhaimmilaan

  Hotelli: Laokasti Villas & Restaurant

  tosi miellyttävä ja kodikas hotelli.henkilökunta ystävällistä ja tuntui kun olisi kuulunut kreikkalaiseen perheeseen. siistiä ja puhdasta. kaiken tarvitseman saa kun vaan pyytää.mikäli hakee rauhallista idylliä ja kodikasta tunnelmaa kannattaa tutustua.

  Kohde: Oia, Kreikka Kategoria: Oian hotellit
  Lisätty: 23.08.08 Lähettäjä: Vieras
 • Viihtyisä, pieni perhehotelli

  Hotelli: Laokasti Villas & Restaurant

  Vietimme juuri kolme viikkoa Laokasti Villas-hotellissa ja viihdyimme. Hotelli ei ole luxusta, vaikka neljä tähteä annoinkin. Erittäin siisti, sekä huoneistot että yleiset tilat. Ihan allasalue, jossa mukavat aurinkotuolit ja allasbaari. Allas on aika syvä, eikä siis kovin lapsiystävällinen. Ainakaan uimataidottomille. Huoneistojen koko ja sijainti vaihtelee. Meistä oli mukavinta asua altaan reunalla. Pyysimme siksi huoneiston vaihtoa kesken loman ja se onnistui. Siivousladyt tekivät työnsä joka päivä aurinkoisesti hymyillen, ja tiskasivat jopa astiat. Henkilökunta oli muutenkin todella ystävällistä, niin kuin usein kreikkkalaisissa perhehotelleissa. Talon tytär Victoria eli Viki oli leadinglady ja vastasi respan toiminnasta ja varauksista. Hän avusti auton vuokrausessa, lautta-aikataulujen kyselyssa ja retkien (omatoimisten) järjestelyssä. Perheen isä on keittiömestari ja ravintolassa söin matkan maistuvimmat sapuskat. Huono puoli hotellissa oli äänieristys, joka oli aika kehno pien...  Lisää...

  Vietimme juuri kolme viikkoa Laokasti Villas-hotellissa ja viihdyimme. Hotelli ei ole luxusta, vaikka neljä tähteä annoinkin. Erittäin siisti, sekä huoneistot että yleiset tilat. Ihan allasalue, jossa mukavat aurinkotuolit ja allasbaari. Allas on aika syvä, eikä siis kovin lapsiystävällinen. Ainakaan uimataidottomille. Huoneistojen koko ja sijainti vaihtelee. Meistä oli mukavinta asua altaan reunalla. Pyysimme siksi huoneiston vaihtoa kesken loman ja se onnistui. Siivousladyt tekivät työnsä joka päivä aurinkoisesti hymyillen, ja tiskasivat jopa astiat. Henkilökunta oli muutenkin todella ystävällistä, niin kuin usein kreikkkalaisissa perhehotelleissa. Talon tytär Victoria eli Viki oli leadinglady ja vastasi respan toiminnasta ja varauksista. Hän avusti auton vuokrausessa, lautta-aikataulujen kyselyssa ja retkien (omatoimisten) järjestelyssä. Perheen isä on keittiömestari ja ravintolassa söin matkan maistuvimmat sapuskat. Huono puoli hotellissa oli äänieristys, joka oli aika kehno pienempien huoneistojen välillä ainakin. Muuten voinlämpimästi suositella. Ihanat maisemat ja Oian rauhallinen meininki (etenkin iltaisin) tulee kaupan päälle.

  Kohde: Oia, Kreikka Kategoria: Oian hotellit
  Lisätty: 12.06.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Oiassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Oiassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Oiasta?

Oiasta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Oiassa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Oiaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Oiassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Oiassa. Oletko sinä vieraillut Oiassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Oiasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Oia
Etäisyys Helsingistä: 2640 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Oia
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Oia
Pieni hetki, sivua ladataan.