Veris hotel

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kovat sängyt

Vieras    13.08.2013    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Veris hotel

Hotsku oli ihan jees muuten MUTTA sängyt oli aivan mahottoman kovat. Yöllä nukkuessa heräili siihen että paikat puutu samalla tavalla kun joskus jos on lattialla pötkötelly. Tyyny ei jelpannu asiaa sillä se oli ihan "liru" jota piti koittaa möyhiä vähän väliä.

Myös ns. ilmastointi oli aikas kehno, ei juuri helpottanut kun vasta aamuyöstä... Ja sitäpaitsi, ilmastoinnista tuli jumalattoman kiukkusia itikoita! Ne eivät äänellään yötä pilanneet mutta pistoillaan kyllä. Viikon kutisivat aika rankasti ja melkosia "kauneushaittoja" saivat aikaseksi.

Ai niin, ja uima-altaan vesi oli viikon jälkeen järkyttävän sumeaa aurinkorasvoista ja -öljyistä ettei omia tarvinnut enää levitellä, kävi vaan pulahtamassa altaassa ja taas oli rasvat pinnassa... hiuksia myöten.

Eivät nuo seikat nyt lomaa pilanneet koska henkilökunta oli kuitenkin ystävällistä ja hotelli oli ihan siisti :)

Arvosana hotellille:

Kiva siisti hotelli

sakari1968    14.07.2015    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Veris hotel

Ensi kertaa Sunny Beachilla. Aiemmin käyty Sozoolissa pariin otteeseen. Luin muiden kokemuksia Veris hotellista ja olin aika huolissani, niin negatiivisia palautteita oli tullut. Omat kokemukset tosin aivain toiset. Hotelli on pieni ja siisti. Hotellin takapihalla tosin on paikallista asutusta, mikä ei ole kovin edustavan näköistä. Sillehän hotelli ei mitään voi. Huoneet olivat siistit ja tilavat. Kylpyhuone myös ja mikä tärkeitä vettä tulee suihkusta hyvällä paineella. Huoneen lattialla on ikävä kyllä kokolattimatto! Ei niin kiva. Sängyt ihan ok alkukankeuden jälkeen. Aamiainen aika vaatimaton, mutta riittävä. Kahviin vois panostaa!! Henkilökunta on todella ystävällistä. Baarin pojat ja respan tytöt iso +! Omistaja rouva häärii hotelissa kaiken aikaa, kun sattuu myös asumaan siellä. Ihan kivan oloinen oli. Hotellin sjainti on hyvä, vähän syrjässä vilkkaalta bilekadulta, mikä on hyvä.

Kaikin puolin kiva kokemus ja suosittelen lämpimästi Veris Hotellia.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.