Sunny Beach

Sunny Beach

lennot

alk. 95€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 285€
Etsi valmismatkat

Sunny Beachin sääennuste

ti 18.6.

Selkeää
30°C | 19°C
7 m/s

ke 19.6.

Selkeää
25°C | 21°C
4 m/s

to 20.6.

Selkeää
25°C | 20°C
4 m/s

pe 21.6.

Osittain pilvistä
25°C | 22°C
7 m/s

la 22.6.

Selkeää
24°C | 19°C
5 m/s

su 23.6.

Osittain pilvistä
27°C | 17°C
4 m/s
Lisää valmismatkoja Sunny Beachille

Sunny Beachin artikkelit

Sunny Beachin hotellit

Matkakohteita Sunny Beachin lähellä

 • Hotelli sun palace

  Kun ostaa nettilipun(salasana hotellin langattomaan nettiin) pitäkää salasana tallessa, muualla kuin hotellin pöydällä. Nimittäin kun siivoojat käy, niin kaikki muut turhat roskat kuitit yms pistetään pöydälle, mutta salasana laput katoaa. Ja nettikin kummasti pätkäisee kerran päivässä, jolloinka salasanaa kysytään uudelleen. Ja se wifi juttu on niinkuin kertakäyttöinen ei pysty 2 laitetta olemaan samaan aikaan samalla salasanalla

  Kohde: Sunny Beach, Bulgaria Kategoria: Sunny Beachin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 25.11.19 Lähettäjä: Vieras
 • Kahden viikon matkat

  Toukokuu olisko eka t. toka lähtö 16.5.2020 allinc. 16pv. 405€.Top 10 matkat olin viimex äijien kanssa Regata Palace 31.5-7.6.2018 allinc. kaikinpuolin mahtava reissu, mutta mulle liian lyhä.Niimpä teen 2020 matkan soolona ja nautin kaikin mahdollisin tavoin reissusta ja aktiiviteeteistä parissa viikossa ei tartte niin paljo hötkyillä.Kesäkuux takasin Finlandia so moro rentoa ja aurinkoista mieltä kaikille!

  Kohde: Sunny Beach, Bulgaria Kategoria: Sunny Beachin muita vinkkejä
  Lisätty: 18.08.19 Lähettäjä: Vieras
 • Kävellen Nesebaariin

  Olen käynyt SB:llä lähes 20 kertaa ja meidän traditio on kävellä rantaa pitkin Nessebaariin ja joskus myös takaisin. Saa mukavasti aurinkoa, kun kävelee varpaat vedessä rantaviivaa pitkin. Välillä pysähtyy rantabaarissa oluella ja Sopska salaatilla. Nessebaarin rannan päässä on pieni ulkobaari muutamalla pöydällä ja siinä viimeinen pysähdys ennen jatkoa Nessebaariin. Jos takaisin ei jaksa kävellä, niin sitten veneellä tai muutamalla junalla takaisin. Jos tulee minijunalla takaisin, niin on hyvä muistaa, että junia tarvitsee 3 Nessestä lähelle Sveti Vlan päätä.

  Kohde: Sunny Beach, Bulgaria Kategoria: Sunny Beachin muita vinkkejä
  Lisätty: 12.08.18 Lähettäjä: Vieras
 • Liian iso ja hälyinen, mutta siisti ja tasokas hotelli rannan vieressä

  Hotelli: Majestic Beach (blue star)

  Hotellissa oli siistiä kaikkialla, ja uima-alllasaluekin siivottiin joka aamu. Aurinkotuolit kannattaa varata aikaisin aamulla. Jos menee etsimään neljää vierekkäistä tuolia klo 8.30, peli on jo menettty. Rannalle on 50 metriä, eli sinne on helppo suunnata, jos jäi ilman aurinkotuoleja aamulla. Ravintola on heinäkuussa ruuhkainen. Etenkin aamiaiselle kannattaa mennä hyvissä ajoin, niin ei joudu jonottamaan pöytää. Ravintolassa on erittäin hyvää ja monipuolista ruokaa. Kaikki on laadukasta ja maistuvaa, eikä lopu kesken. Henkilökunta on ahkeraa ja ystävällistä. Sunny beachin keskustaan on matkaa melkein 2 km. Pienten lasten kanssa jaksoimme kävellä sinne asti vain kerran. Toisella kerralla otimme taksit. Turvaistuimia ei sitten ole tarjolla. Kukaan ei Suomesta asti jaksa raahata omaa turvaistuinta, jos menee hotellilomalle, joten kannattaa varautua joko tekemään reissut ilman istuimia tai jättää taksikyydit ottamatta. Syötiin pari kertaa lounaita muualla kuin hotellilla, mutta ei katupi...  Lisää...

  Hotellissa oli siistiä kaikkialla, ja uima-alllasaluekin siivottiin joka aamu. Aurinkotuolit kannattaa varata aikaisin aamulla. Jos menee etsimään neljää vierekkäistä tuolia klo 8.30, peli on jo menettty. Rannalle on 50 metriä, eli sinne on helppo suunnata, jos jäi ilman aurinkotuoleja aamulla. Ravintola on heinäkuussa ruuhkainen. Etenkin aamiaiselle kannattaa mennä hyvissä ajoin, niin ei joudu jonottamaan pöytää. Ravintolassa on erittäin hyvää ja monipuolista ruokaa. Kaikki on laadukasta ja maistuvaa, eikä lopu kesken. Henkilökunta on ahkeraa ja ystävällistä. Sunny beachin keskustaan on matkaa melkein 2 km. Pienten lasten kanssa jaksoimme kävellä sinne asti vain kerran. Toisella kerralla otimme taksit. Turvaistuimia ei sitten ole tarjolla. Kukaan ei Suomesta asti jaksa raahata omaa turvaistuinta, jos menee hotellilomalle, joten kannattaa varautua joko tekemään reissut ilman istuimia tai jättää taksikyydit ottamatta. Syötiin pari kertaa lounaita muualla kuin hotellilla, mutta ei katupitsat sun muut feikkilasagnet oikein maistuneet. Illalliset syötiin aina omassa ravintolassa buffetpöydässä, joka lienee Sunny beachin parhaimmistoa. Hiekkaranta on siisti ja tunnelma aivan ihanan rento, suosittelen kokeilemaan vaihteluna hotellin suurille uima-altaille. Miinusta tulee liian isosta hotellista, rento tunnelma puuttuu ja itselläni meni puoli viikkoa opetellessa, miten huoneistosta pääsee ravintolaan, miten pääsee uima-altaalle tai kampaamoon tai supermarketiin. Ampiaiset myös häiritsivät minigolfissa ja uima-altailla, ja matkamuistona olikin pari ampiaisenpistoa. Kampaajaan olin tyytyväinen, suosittelen. Myös lasten hiukset leikkasi siististi ja hosumatta.

  Kohde: Sunny Beach, Bulgaria Kategoria: Sunny Beachin hotellit
  Lisätty: 06.11.16 Lähettäjä: Vieras
 • Omassa apartementissä, myös itse voi mennä rannalle.

  Kahden viikon reissu mustalle merelle, jonne joka päivä piti päästä. Aurinko paistoi jopa liiankin paljon, eli päivävarjoille oli aiottain käyttöäkin. Meoltiin vanhemman porukan kahden viikon reissu äiti+"boyfriend"+minä. Ei ongelmia matkalla, mutta uskomattoman edullista ruoka vaatteet ja muut ostokset alkosta puhumattakin. Ensi kevääntä taas uudelleen.

  Kohde: Sunny Beach, Bulgaria Kategoria: Sunny Beachin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 07.07.16 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Sunny Beachillä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Sunny Beachillä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Sunny Beachille?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

iia1984

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Tammikuu 2006

mikaolli-1

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu, 2007
Kommentti: Lämmin ja vauhdikas rantalomapaikka.

jaffa77

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu 19, 2011 - Heinäkuu 26, 2011
Kommentti: Alkaa matka lähestyä. Toivottavasti on odotusten arvoinen. Hotelliksi valikoitui Astoria. Nyt pitää vaan saada tuo jäljellä oleva aika kärvisteltyä.

anastaciaa

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu 09, 2011 - Heinäkuu 16, 2011

Kmaria81

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu 05, 2011 - Heinäkuu 19, 2011

Oletko vieraillut Sunny Beachillä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Sunny Beachistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Bulgaria
Englanninkielinen nimi: Sunny Beach
Etäisyys Helsingistä: 1955 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 40min
Rahayksikkö: lev
Valuuttakurssi (1 EUR): 1,96 BGN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +359
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 150
Palokunta: 160
Poliisi: 166

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Bulgaria
Suomen suurlähetystö Bulgariassa
Bulgarian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Sunny Beach
Suomenkielinen Wikipedia: Sunny Beach
Ulkoministeriön matkustustiedote: Bulgaria
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Sunny Beach
Pieni hetki, sivua ladataan.