Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kiwi

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Tuttavallista ilmapiiriä etsivälle

Vieras    25.07.2008    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Kiwi

Kiwi on Daratson/Agii Apostolin rannan läheisyydessä sijaitseva lämminhenkinen hotelli, jossa omistaja Costas tuntee yleensä kaikki pienen hotellin vieraat. Kiwi on kaksikerroksinen hotelli, jossa on viihtyisä allasalue ja siistit huoneistot. Huoneistoissa on jääkaapin ja lieden lisäksi myös sekä kahvin että vedenkeitin + tietty paistinpannu ja kattila. Allasbaarilla on iltaisin mukava tuttavallinen tunnelma. Toiset ovat viettäneet tuolla lomansa jo seitsemän vuotta peräkkäin, suosittelen.

Arvosana hotellille:

Hyvä apartomentos aivan meren läheisyydessä

Karhu-äiti    25.08.2008    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Kiwi

Kiwi on mukava ja siisti apartomentos aivan meren läheisyydessä. Aamu-uinnille merelle on helppo ja nopea lähteä. Omistajat ovat mukavia ja ystävällisiä ja hotellin uima-altaalla ja allasbaarilla onkin mukava viettää aikaa. Paikallisbussit Haniaan pysähtyvät aivan viereen. Lähellä useita hyviä ruokapaikkoja ja marketteja. Huoneista löytyy jääkaappi ja liesi sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Meillä oli myös tilava parveke (kaksio).

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.