Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Agii Apostolissa

Mukava hotelli

Vieras    25.06.2017    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Nontas

Huoneistoissa oli helppo tehdä itse ruuat. Mukavaa henkilökuntaa, yhtenä iltana ilta-show ja buffetruokailu 13e. Uima-allas alue oli melko pieni, mieluummin lähti rannalle ottamaan aurinkoa. Ilman ilmastointia ei voinut nukkua elokuussa, niin kuuma huoneissa. Haniaan pystyi kävelemään jos on reipas, meni n.30min. Myös edullisia busseja kulki koko ajan.

Muuten AgiApostoli oli aika rauhallinen paikka, mutta tosi hyvä sijainti lähellä Haniaa ja isoa ruokakauppaa (Lidl). Oli myös sellainen aktiviteetti puisto lähellä, missä oli keilausta, biljardia ym. Rannat myös melko lähellä! Elokuussa oli jopa liian kuuma.

Arvosana hotellille:

Kodikas pieni hotelli

Vieras    02.11.2011    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: malou

Saavuimme hotelliin vasta kahdentoista jälkeen yöllä. Hotellin omistaja oli poikansa kanssa meitä vastassa ja sisäänkirjautumisen jälkeen pääsimme huoneeseen. Yöllä ei hotellista saanut enää ruokaa eikä juomaakaan, mutta onneksi olimme saaneet koneessa syötyä. Aamulla meitä odotti ihana henkilökunta ja lämminvesi suihkussa (yöllä lämmintä vettä ei tullut).

Siivous pelasi, henkilökunta oli ystävällistä ja hotelli oli sopivan syrjässä kaupungin melulta ja liikenteeltä. Kuitenkin matka ei Haniaan ollut liian pitkä ja se taittu maisemia ja kauppoja ihaillen mukavasti. Hotellissa oli ruoka maittavaa, huoneet tilavat ja allasnäkymä kaunis.

En kyllä keksi mitään pahaa sanottavaa hotellista, ainoastaan loogisesti suihkusta tuli vain muutaman tunnin ajan kuumaa vettä päivässä. Se tuntuu olevan yleistä aika lailla kaikissa etelä-euroopan maissa. Malou ja sen ihana henkilökunta kruunasi lomamme. Ehdottomasti tänne uudestaan!

Arvosana hotellille:

Hotelli Malou Agii Apostoli

Vieras    16.10.2011    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: malou

Vietimme viikon Malou-hotellissa Agii Apostolissa.

Ulkoapäin hotelli oli viihtyisä. Meille sattui vain harmiksi kellarimainen huone. Päivänvaloa siihen tuli niin niukasti pienestä ikkunasta, että huoneeseen oli asennettu loisteputket kiertämään katonrajaa. Valot olivat päällä kaiken päivää, muuten oli liian hämärää.

Huoneeseen kuului piha, mutta siihen ei tullut auringonvaloa ollenkaan. Pihaa ympäröivät istutukset olivat kyllä kauniit. Itse huone oli siisti ja uuden oloinen, mutta kellaritunnelmaa ei voinut välttää.

Näitä osittain maan alapuolella olevia yksiöitä hotellissa oli ainakin kaksi.

Henkilökunta oli ystävällistä ja suurin osa huoneista tilavia ja viihtyisiä.

Arvosana hotellille:

Laadukas hotelli

Vieras    21.10.2010    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Sorta

Sorta on hyvätasoinen, uudehko hotelli hiljaisella sivukadulla. Öisin koirien haukunta ja kukon kiekuminen naapurissa häiritsi joitakin vieraita, äänieristys oli olematon. Naapureista/yläkerrasta ei kuitenkaan kuulunut mitään ääniä. Pieni uima-allas oli sopivan kokoinen, 160 cm syvä jossa pieni matala osa eristetty kaiteella. Suihku uima-allas alueella varmistaa altaan veden pysymisen puhtaana. Allasalue kuitenkin suljettiin klo 19, tosin lokakuussa siitä ei ollut haittaa, koska silloin tuli jo pimeää. Kesällä olisi kuitenkin yö uinnin mahdollisuus mukava.

Käytössä pesukone yleisissä tiloissa ja huoneissa turvalokerot. Keittiö varustus uudenaikainen ja toimiva. Jääkaappi-pakastin, kiertoilma uuni, vedenkeitin, mikro ja kahvinkeitin. Siivous muina päivinä paitsi sunnuntaina, myös tiskaus kuului palveluun.

Isot kaupat kiinni sunnuntaina (Lidl, Inka) mutta jotain pikkumarketteja löytyi, sekä leipomo, josta sai muita tuoreita leivonnaisia paitsi leipää.(Leipää ei saa leipoa ja myydä Kreikassa sunnuntaina)

n.200 metrin päässä hyvä ruokaravintola Pergola, söimme siellä joka ilta. Siellä huomioitiin lapset ja Moussaka oli erinomaista!

Hyvä maku jäi lomasta Agia Apostolissa, toivottavasti pääsemme sinne uudestaan.

Arvosana hotellille:

siisti ja rauhallinen

Vieras    02.10.2008    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: malou

Siisti ja rauhallinen huoneistohotelli sivukadun varella. Isäntäväki erittäin ystävällisiä ja auttamishaluisia. Hotelliin ei juurikaan kuulu liikenteen ääniä viimeinen hotelli kadun päässä. Huoneissa perus astiasto ja kahvinkeitinkin löytyi. Marketit ja ostospaikat mukavan lähellä. Haniaan kulkee busseja aivan vierestä. Oltiin finnmatkojen äkkilähdöllä ja mieluinen yllätys oli siisti ja mukava paikka missä kaikki oli lähellä, mutta omaakin rauhaa löytyi.

Arvosana hotellille:

Hyvä apartomentos aivan meren läheisyydessä

Karhu-äiti    25.08.2008    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Kiwi

Kiwi on mukava ja siisti apartomentos aivan meren läheisyydessä. Aamu-uinnille merelle on helppo ja nopea lähteä. Omistajat ovat mukavia ja ystävällisiä ja hotellin uima-altaalla ja allasbaarilla onkin mukava viettää aikaa. Paikallisbussit Haniaan pysähtyvät aivan viereen. Lähellä useita hyviä ruokapaikkoja ja marketteja. Huoneista löytyy jääkaappi ja liesi sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Meillä oli myös tilava parveke (kaksio).

Arvosana hotellille:

Tuttavallista ilmapiiriä etsivälle

Vieras    25.07.2008    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Kiwi

Kiwi on Daratson/Agii Apostolin rannan läheisyydessä sijaitseva lämminhenkinen hotelli, jossa omistaja Costas tuntee yleensä kaikki pienen hotellin vieraat. Kiwi on kaksikerroksinen hotelli, jossa on viihtyisä allasalue ja siistit huoneistot. Huoneistoissa on jääkaapin ja lieden lisäksi myös sekä kahvin että vedenkeitin + tietty paistinpannu ja kattila. Allasbaarilla on iltaisin mukava tuttavallinen tunnelma. Toiset ovat viettäneet tuolla lomansa jo seitsemän vuotta peräkkäin, suosittelen.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Agii Apostolissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.