Pasaatituuli: Omat matkat

Pasaatituuli

mies
Helsinki
Liittynyt: 3. lokakuuta, 2009

Tulevat matkat

Pasaatituuli ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Kota Kinabalu
    Lähtö: Joulukuu 10, 2011
    Paluu: Joulukuu 18, 2011
    Sain kutsun paikalliselle partioleirille tavattuani Suomessa kesällä 2010 eräällä leirillä jokusen partiojohtajan sieltä päin, joten nyt on sitten bookattu ja maksettu reissu joulukuulle. Juuri nyt olen selvittämässä rokotuksia sun muuta tähdellistä.
  • Retimnon
    Lähtö: Kesäkuu 13, 2010
    Paluu: Kesäkuu 21, 2010
    8 päivän visiitti varattu hetki sitten.
  • Puerto de la Cruz
    Lähtö: Helmikuu 27, 2010
    Paluu: Maaliskuu 07, 2010
    Viikon omatoimimatka Teneriffalle talvilomalla. Olisin saattanut lähteä seuramatkan lennoilla, mutta kun kaikki oli myyty, joten hoidin varaukset netin kautta itse. Hinta samaa luokkaa kuin matkatoimistojen myymillä matkoilla, tosin matka-aika venyy pidemmäksi kun joudun lentämään Barcelonan kautta.
  • Pietarsaari
    Matkan ajankohta: Joulukuu 24, 2009
    Ensimmäinen lento (takana 119), jolla piti vaihtaa konetta toisen moottorin käynnistymättömyyden (luultavasti) takia. Lentoyhtiö hoiti tiedottamisen kiitettävästi, se toinen kone toimi hyvin ja oli sitäpaitsi vain muutaman sadan metrin päässä kentällä HEL, joten minulle se vain toi mukanaan yhden "mausteen" lisää lentomatkustamiseeni.
  • Simon`s Town
    Lähtö: Syyskuu, 2006
    Paluu: Lokakuu, 2006
    Matka oli ystäväni "pakomatka" synttäreitään. Ajankohdaksi muodostui näin ollen Etelä-Afrikan kevät ja kyllä kannatti, sillä kaikkialla oli vehreätä ja kukkaloisto ihan valtaisa. Keskuspaikkana oli Simon's Town koska halusimme rauhallisen paikan, josta sitten teimme päivänkakkaramatkoja maksimissaan muutaman tunnin ajomatkan päähän. Pakolliset Kapkaupungin suurnähtävyydet tuli katsastettua, mutta myös paljon muuta. Matka jätti oikein hyvän kuvan Western Cape -alueesta niinpä sinne on nyt suunnitteilla toinen matka. Pidin vuoden 2006 reissusta nettipäiväkirjaa, joka on luettavissa osoitteessa http://pasaatituuli007.tripod.com
Pieni hetki, sivua ladataan.