Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Pietarsaari

Matkakohteita Pietarsaaren lähellä

Suosittuja hotelleja Pietarsaaressa

 • Hyvää tiedottamista Finncomm Airlines'ilta

  Olin varannut Finncomm'in jouluaaton lennon HEL-KOK, koska niin pääsin junaa nopeammin ja kaiken lisäksi vielä halvemmin joulun viettoon Pietarsaaren seudulle. Pääsimme koneeseen noin 15 minuutia myöhässä ja asettauduimme paikallemme. Kun tuli aika käynnistää koneen moottorit, niin oikeanpuoleinen joko ei käynnistynyt tai kapteeni ei uskaltanut sitä käynnistää jonkun syyn takia. Odottelimme mekaanikon käyntiä ja hän kiipelikin tutkimassa kumpaakin moottoria. Loputulos oli koneen vaihto kentällä. Kapteeni kertoi jokaisessa vaiheessa riittävän paljon tietoa ja kun toinen konekin oli vain muutaman sadan metrin päässä kentällä niin aikaa siinä vain tärveltyi noin tunnin. Toinen kone toimi hyvin ja vei lähes täyden koneellisen joulumatkaajia perille. Tämä oli 119 lentomatkani aikana ensimmäinen koneenvaihto ja yhtiö toimi hienosti sen aikana sekä jo lentoa odottaessa kentällä. Lähes esimerkillistä tiedottamista, joten pisteet ropisivat kyllä Finncomm'ille....  Lisää...

  Olin varannut Finncomm'in jouluaaton lennon HEL-KOK, koska niin pääsin junaa nopeammin ja kaiken lisäksi vielä halvemmin joulun viettoon Pietarsaaren seudulle. Pääsimme koneeseen noin 15 minuutia myöhässä ja asettauduimme paikallemme. Kun tuli aika käynnistää koneen moottorit, niin oikeanpuoleinen joko ei käynnistynyt tai kapteeni ei uskaltanut sitä käynnistää jonkun syyn takia. Odottelimme mekaanikon käyntiä ja hän kiipelikin tutkimassa kumpaakin moottoria. Loputulos oli koneen vaihto kentällä. Kapteeni kertoi jokaisessa vaiheessa riittävän paljon tietoa ja kun toinen konekin oli vain muutaman sadan metrin päässä kentällä niin aikaa siinä vain tärveltyi noin tunnin. Toinen kone toimi hyvin ja vei lähes täyden koneellisen joulumatkaajia perille. Tämä oli 119 lentomatkani aikana ensimmäinen koneenvaihto ja yhtiö toimi hienosti sen aikana sekä jo lentoa odottaessa kentällä. Lähes esimerkillistä tiedottamista, joten pisteet ropisivat kyllä Finncomm'ille.

  Kohde: Pietarsaari, Suomi Kategoria: Pietarsaaren lennot & liikenne
  Lisätty: 17.01.10 Lähettäjä: Pasaatituuli
 • Erittäin kodikas ja viihtyisä hotelli

  Hotelli: Hotel Vega

  Hotel Vega oli erityisen kodikas ja viihtyisä hotelli jossa ei henkilökuntaa nyt liikaa ollut mutta se oli sitäkin kohteliaampaa ja mukavaa. Voin kyllä suositella hotellia kaikille lämpimästi.

  Kohde: Pietarsaari, Suomi Kategoria: Pietarsaaren hotellit
  Lisätty: 19.08.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Pietarsaaressa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Pietarsaaressa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Pietarsaareen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

sariy

Kohde: Pietarsaari
Ajankohta: Heinäkuu 10, 2010
Kommentti: Häämatkalle!

Pasaatituuli

Kohde: Pietarsaari
Ajankohta: Joulukuu 24, 2009
Kommentti: Ensimmäinen lento (takana 119), jolla piti vaihtaa konetta toisen moottorin käynnistymättömyyden (luultavasti) takia. Lentoyhtiö hoiti tiedottamisen kiitettävästi, se toinen kone toimi hyvin ja oli sitäpaitsi vain muutaman sadan metrin päässä kentällä HEL, joten minulle se vain toi mukanaan yhden "mausteen" lisää lentomatkustamiseeni.

pikkukimalainen

Kohde: Pietarsaari
Ajankohta: 2007
Kommentti: Pietarsaari on oikeasti kiva! Tykkäsin tosi paljon!

Oletko vieraillut Pietarsaaressa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Pietarsaaresta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Suomi
Tunnetaan myös nimellä: Jakobstad
Etäisyys Helsingistä: 406 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +358
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Suomi
Englanninkielinen Wikipedia: Pietarsaari
Suomenkielinen Wikipedia: Pietarsaari
Ulkoministeriön matkustustiedote: Suomi
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Pietarsaari
Pieni hetki, sivua ladataan.