onttopohjaoy: Viestit

onttopohjaoy

mies
Onttopohja
Liittynyt: 1. huhtikuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

onttopohjaoy «» hurjatta

hurjatta - 06.10.2012 klo 10:00

Napsu toimii taas!

onttopohjaoy - 11.08.2011 klo 23:24

Moi!!!! Pitkästä aikaa! Tiedoksi: St1- ja Esso-ketjut yhdistyivät vuoden 2007 lopulla St1-nimen alle. Mukavaa kesän jatkoa!

hurjatta - 20.07.2009 klo 12:33

Olet aivan mahdoton ! Hurghadan taksit ovat tuttuja riitakumppaneita minulle. Aina tulee kinattua hinnasta 5-10 puntaa vähintään alaspäin. Kerrankin pyysin kuljettajaa kuljettamaan Sakkalasta El Dahariin, normaali taksa on 10 LE. Tämä pyysi 15. Vinkkasin kädellä, että ala mennä. Ja otin seuraavan, jolla pääsin sitten kympillä. Tätä kuljettajaa huvitti minun temppuni. Papuryskääröt ovat ilmeisesti löytyneet. Jonkun itämaan tietäjän mukana ne ovatkin kulkeutuneet Mikkeliin, joten kun tänään pääsen sinne saakka, ne ovat jälleen hallussani. Ja mitä tulee niihin 1500 vuotta vanhoihin Egyptin neitsyeisiin, niin luulenpa, että krokotiiit olisivat tehneet heistä selvää ennen faaraon ehtimistä paikalle.

hurjatta - 02.07.2009 klo 15:14

Siis mitä on poistettu ? En osannut yhdistää viestiäsi siihen mitä olet tarkoittanut ? Joku mainos ??? iPodinko . En muuten tule tarvitsemaan sitä, jos(ja kun) minä sellaisen voitan. annan sen jollekin nuoremmalle. Kyllä ottajia on. Vai myisinkö sen jollekin ? Nyt onkin vaikea tilanne.

onttopohjaoy - 02.07.2009 klo 14:09

Terve! Tein tästä kysymyksen joka on poistettu jo kaksi kertaa napsusta. Sama on palkintona myös täällä kesäkisassa. Pari vastaustakin ehti jo tulla! Jos et voita napsussa, niin täältä! Voita iPod touch 16GB Osallistumalla kuluttajatutkimukseen. http://survey.trackingwiz.com/Default.aspx?key=FI_2009_3_5_11_33_S1109&PartnerId=7002

hurjatta - 21.06.2009 klo 19:34

Kiitos valinnasta parhaaksi Gaddafin veturinkuljettajaksi

hurjatta - 18.06.2009 klo 11:05

Kiitokset valinnasta,mutta alan olla huolissani. Onhan sinulla tarpeeksi ruokaa niille sadoille torakkalapsille ? Kohta joku lähettää eläinsuojelutarkastajan farmillesi. Sano, ettet tiedä mitään, etkä muista mitään. Se auttaa.

hurjatta - 12.06.2009 klo 23:22

Kiitos valinnasta parhaaksi ! Meidän huumorintajumme taitaa liikkua samoissa sfääreissä, pistämme asiat aika usein ihan läskiksi. Miten tähän on tultu ? Epäilen rankkoja elämänkokemuksia, jotka suhteuttavat asiat ja asiat oikeisiin järjestyksiin. Nipottajat pysykööt kaukana !

hurjatta - 08.06.2009 klo 16:15

En ole ensimmäistäkään Mikkosten ohjelmaa kuullut enkä nähnyt, mutta lienenkö menettänyt mitään ?

onttopohjaoy - 08.06.2009 klo 12:47

Lisätietoja kysymykseeni. Kotiinsa on moni kuollut. Voiko kotilo tappaa aikuisen ihmisen? Mikkosten kohu syntyi alunperin siitä, kun Timon vaimo Gyöngyi Mikkonen repäisi Ylen Huomenta Päivää -ohjelmassa väittäen kaikkia päiväkoteja natsien aivonpesulaitoksiksi ja tuomitsi töissä käyvät äidit rankoin sanakääntein. Kotilo, kotilon koti on kotilon koti. On kotilo, tiivistää Gyöngyi Mikkonen mielipiteensä. Aurinkoista päivänjatkoa! ; )

hurjatta - 27.05.2009 klo 12:01

Jaahas ! Apinatkin osaavat sitten tuone geenimuuntelun. Vai oliskohan joku kiinalainen keksintö. Noista kiinalaisista ei koskaan tiedä...

onttopohjaoy - 27.05.2009 klo 00:32

Terve! Se sikakysymys. Tiedoksi: Hieman eriskummallinen sika. Tällä pikku possulla on nimittäin apinanpää. Tämä pelottava kummajainen asustelee Fengzhang kylässä, kiinassa. Tässä saattaisi olla aiheellista kysyä äitee-emakolta, että missä sitä on tullut luuhattua? Noin 4,5 kuukauden ikäisenä sika painaa reilut 100 kiloa. Ei kuitenkaan vielä kuvan sika, joka on vasta pikkupossu.

onttopohjaoy - 24.05.2009 klo 13:05

Terve! Munkki halusi erottaa minut Napsusta! Siinä siis ylläpidon viestin tarkoitus.

onttopohjaoy - 24.05.2009 klo 01:57

Terve! Tiedoksi tilanteeseen. Sain tämän viestin Napsun ylläpidolta. Munkki: tervemenoa,,kiitoksia ylläpidolle Hei onttopohjaoy, Luin tuon vastaukseni sinulle uudestaan ja huomasin, että saattaisit saada väärän käsityksen sähköpostini sisällöstä. Kirjoitin vastauksessani siis yleisesti ottaen valituksista ja käyttäjistä Napsussa. Emme siis missään tapauksessa halua sinua heittää ulos Napsusta, päinvastoin. Olet ollut ehdottomasti yksi parhaista käyttäjistä liityttyäsi Napsuun ja olisi todella sääli menettää sinut joukosta. Pahoittelen siis. Ystävällisin terveisin, Sami Leinonen Napsun ylläpito http://www.napsu.fi

hurjatta - 23.05.2009 klo 14:48

Kiitos vastauksesta ! Kun olen tällainen hölösuu, niin koskaan ei voi olla varma, miten olen tullut ymmärretyksi. Saatan joskus olla tahallanikin piikikäs, mutta olen sitä vain aiheesta, ja todella harvoin. Kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti saat kaipaamasi selvennyksen Valvomosta.

hurjatta - 23.05.2009 klo 10:13

Minulla on sitten herkkä hiiri, kun se lähetti tuon viestin samanaikaiseti kahdesti. No sitäkin vankempi kannanotto kysymykseesi!

hurjatta - 23.05.2009 klo 10:12

Mikä aiheutti eilisillan synkkyyden ??? Napsuilu olisi tylsää ilman sinua ja sinun erikoisia kysymyksiäsi ja seikkaperäisiä vastauksiasi. Kysymyksesi ovat haasteellisia ja niihin on hauska keksiä vastauksia. Jos nyt tulisi äänestys, ja olisit ainoa ehdokas pudotuspelissä, niin jättäisin äänestämättä!!! Joukossamme on kaikenlaisia "asiakkaita", emme me heitä ole tähän päässeet valitsemaan. Rimpuillaan nyt vielä, jookos ?

hurjatta - 23.05.2009 klo 10:11

Mikä aiheutti eilisillan synkkyyden ??? Napsuilu olisi tylsää ilman sinua ja sinun erikoisia kysymyksiäsi ja seikkaperäisiä vastauksiasi. Kysymyksesi ovat haasteellisia ja niihin on hauska keksiä vastauksia. Jos nyt tulisi äänestys, ja olisit ainoa ehdokas pudotuspelissä, niin jättäisin äänestämättä!!! Joukossamme on kaikenlaisia "asiakkaita", emme me heitä ole tähän päässeet valitsemaan. Rimpuillaan nyt vielä, jookos ?

hurjatta - 22.05.2009 klo 13:42

Ihan selventävä vastaus. Nyt tiedän, miten sitten voikin jatkaa tätä "v--TUIlua"! Kaikella ymmärryksellä terv. Hurjatta

onttopohjaoy - 21.05.2009 klo 23:27

Moi! Sulla oli tosi hyvät perustelut kysymykseeni. Halusit tietää minne haluaisin matkustaa? Tässä lisätietoja sanasta TUI. Tui tarkoittaa mm. myös seuraavia asioita: Tui, kaupunki Pontevedran maakunnassa Galiciassa, Espanjassa Tui, Uudelle Seelannille endeeminen lintulaji TUI Travel PLC, brittiläis-saksalainen matkailualan yhtiö TUI AG, saksalainen matkailu- ja kuljetusalan yhtiö Text User Interface, tekstipohjainen käyttöliittymä saudiarabialaisen Turaifin lentokentän IATA-koodi TUI Nordic ja Finnmatkat tekevät työtä kestävän kehityksen ja ekologisen monimuotoisuuden eteen oman organisaation lisäksi ulkoisten yhteistyökumppaneiden . TUI AG (Touristik Union International) on saksalainen yritys, jonka alaa ovat matkatoimistot, hotellit, lentoyhtiöt ja merikuljetukset. TUI Fly NordicTätä jatkuvaa työtä kehitetään koko ajan yhteistyössä muiden eurooppalaiseen World of TUI –konserniin kuuluvien lentoyhtiöiden kanssa. Finnmatkat Lomalennon operoi TUIfly Nordic, joka on osa maailman suurinta tilauslentoyhtiötä, TUI Airlinesia. Samaan konserniin kuuluvat englantilainen Matkatoimisto Finnmatkat on osa TUI Nordicia, joka markkinoi valmismatkoja ... Finnmatkojen ollessa osa kansainvälistä World of TUI -matkailumaailmaa (: itse tulin juuri tui:n lennolta ja ihan hyvin kelpasi. todella ahtaat jalkatilat ja ehkäpä paikkojenjako ainoat miinukset(meidät perheen kanssa Tekstipohjainen käyttöliittymä (Text User Interface eli TUI) on tietokoneenkäyttötapa, jossa kommunikointi tapahtuu ruudulle syötettävän tekstin avulla ... Tui elää Uudessa-Seelannissa noin 50 000 neliökilometrin alueella. Laji on taantunut voimakkaasti eurooppalaisten tulon jälkeen elinympäristöjen Matkailualan konserni TUI on valinnut it-yhtiö Satama Interactiven pääyhteistyökumppanikseen Pohjoismaissa sähköisen Kiinalainen hieronta tunnetaan nimellä "Tui Na", käännettynä se tarkoittaa "työntää ja kiinniottaa". Tekniikka sisältää monia erilaisia hierontaotteita Pontevedra Parador de Tui Hotel: Välitön vahvistus ja edulliset hinnat Pontevedra Parador de Tui Hotel Agodasta Pontevedra tarjoaa matkalaiselle monenlaista Ensimmäinen suuri menetys koettiin, kun matkatoimistojätti TUI ilmoitti yllättäen, ettei se enää ensi talvena lennä lumilomamatkoja Lappiin. Finlandia-talolla 19.10.2008 esiintyneen Tui De Royn klassisesta Galapagos-kirjasta on otettu jo kymmenen uudistettua laitosta. ... Tui-Las Oy. Käyntiosoite. Kuusistontie 4 05400 JOKELA. Puhelin, 040 767 7800. Y-tunnus, 1495887-7. Toimiala - varokaa paviaanit Tui tarttuu. :D oon tartuttanut sen jo satoihin ellen tuhansiin Jatkuu edelleen ........................ Mutta lähde aineistoon tarkemmin tutustuneena ja ankaran itse tutkistelun jälkeen ja edellä olevien tosiasioihin perusteellisen harkinnan jälkeen on sellainen mututuntuman, että se suuttui tuntui ihan kivalta vaihtoehdolta.

Pieni hetki, sivua ladataan.