Papiti: Omat matkat

Papiti

mies
Liittynyt: 31. maaliskuuta, 2009

Tulevat matkat

Papiti ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Suomi
    Lähtö: Helmikuu 18, 2011
    Paluu: Maaliskuu 03, 2011
    Hiihtoloma!
  • Fuengirola
    Lähtö: Elokuu 01, 2010
    Paluu: Joulukuu 31, 2017
    Jatkuu toistaiseksi...\r\n Jatkuu edelleen...
  • Fuengirola
    Lähtö: Huhtikuu, 2010
    Paluu: Huhtikuu, 2010
  • Maspalomas
    Lähtö: Joulukuu 19, 2009
    Paluu: Joulukuu 26, 2009
    Perinteinen pako jouluhässäkästä ja tällä kertaa myös pakkasista.
  • Rooma
    Lähtö: Huhtikuu 29, 2009
    Paluu: Toukokuu 06, 2009
    Rooma kaupunkilomakohteena on mitä parhain. Kaupunki on sopivan kokoinen ja useimmat suuret nähtävyydet kävelymatkan päässä toisistaan. Valokuvaajan kannattaa varata mukaan hyvin laajakulmainen objektiivi, sillä rakennukset ovat niin isoja, että ne eivät tahdo mahtua kuvaan. Nähtävää on niin paljon, että kaikkea ei kannata yrittää mahduttaa yhdelle matkalle. Ne "pakolliset" kyllä ehtii viikossa kiertämään. Palvelu on ystävällistä, mutta pientä epätarkuutta yksityiskohdissa tosin saattaa esiintyä. Muut(kin) turistit ovat hyvällä tuulella, joten ilmapiiri on mitä mainioin. Roomassa on lähes mahdoton olla huonolla tuulella. Väsynyt kylläkin, sillä kulttuuria tulee väkisinkin ahmineeksi runsaasti. Rahaa kuluu yllättävän vähän, jos ei sorru shoppailemaan. Tuollaisessa paikassa ajan kuluttaminen kaupassa on silkkaa tuhlausta, eikä siihen jää aikaa, eikä "virtaa" muulta ohjelmalta.
  • Alanya
    Lähtö: Maaliskuu 14, 2009
    Paluu: Maaliskuu 22, 2009
    Kevät teki tuloaan ja päivällä tarkeni jo hyvin ottaa aurinkoa. Pilvet eivät pahemmin häirinneet. Yöt ja huoneet yllättävän kylmiä. Mukavan rauhallista kun useimmat turistipyydykset olivat vielä kiinni. Hyvin ystävällistä kansaa, mutta paikalliset tavat onsilti hyvä tuntea kun käyttää rahaa.
  • Maspalomas
    Lähtö: Joulukuu 18, 2008
    Paluu: Joulukuu 25, 2008
    "Pakollinen" rauhoittuminen Joulun alla. Rauhaa kyllä löytyi. Oli sen verran hiljaista joka paikassa.
  • Eilat
    Matkan ajankohta: Marraskuu, 2008
    Mukava kokemus. Minulle uusi kohde. Siistiä maa ja ystävällinen palvelu. Valtavasti historiaa. Päiväretki Jordanian Petraan järjestyi helposti, unohtumaton paikka. Upea ilmasto. Menen varmasti uudestaan.
  • Hurghada
    Matkan ajankohta: Lokakuu, 2008
    Syyslomalla tyttären kanssa. Uskomaton historia jäi tällä kertaa vähiin, sillä tytär piti basaareista. Minä en. Agressiivista tyrkyttämistä enkä menisi rehellisyydestäkään takuuseen. Emme ostaneet juuri mitään. Punainen meri on loistava snorklauskohde. Sukeltamaankin toki pääsee jopa suomalaisella opastuksella. Takuuvarmimpia aurinkolomapaikkoja?
  • Alanya
    Matkan ajankohta: Elokuu, 2008
    Tyttären kanssa lomalla ennen koulun alkua. Erittäin lämmintä ja aurinkoista! Miellyttävä lomakohde jos osaa asennoitua oikein.
  • Aleksandria (Alexandria)
    Matkan ajankohta: Kesäkuu, 2008
    Läksimme pakoon Suomen sateita. Minua kiinnosti erityisesti El Alameinin sotatantereet ja museo. Itse Alexandria on niin iso ja vanhaa ja uudempaakin nähtävää on pidemmäksikin aikaa kuin vain viikoksi. Vähän ulkomaisia turisteja, eikä tavaroita tyrkytetä lainkaan! Uusi kokemus minulle arabimaassa.
  • Alanya
    Matkan ajankohta: Maaliskuu, 2008
    Aikainen kevät ja hienot ilmat. Yöllä toki tarvittiin lämmitys ja ulkona vaatetta, mutta päivällä oli jo kunnon hellelukemia ja paljon aurinkoa.
  • Pattaya
    Lähtö: Tammikuu 06, 2008
    Paluu: Tammikuu 22, 2008
    Lämmitelemässä puolisoni kanssa. Paikalliset erinomaisen ystävällisiä ja kaikki erittäin halpaa. Hotelli oli upea, mutta ympäristö monin paikoin ei. Parempiakin kohteita Thaimaassa on, mutta kun sattui niin sopivaan saumaan...
Pieni hetki, sivua ladataan.